Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια αρα καταληγουμε σε αυτο

CFW γίνεται να περαστεί μόνο σε ΟΛΕΣ τις FAT κονσόλες, και σε όσες SLIM έχουν date code 9C, 9D, 0A, 0B, 0C, 0D.

επειτα μολις παρω εγω την κονσολα με καποιο απο αυτα τα date code που αναφερεις

απλα περναω απο usb φλασακι τον 4.46 CFW rogero στο ps3 και ειμαι οκ,η χρειαζετε να κανω καποια αλλη διδικασια?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν παει ετσι.

Εφοσον πας για μεταχειρισμενη θα σου προτεινα να αγορασεις Slim με τα συγκεκριμενα date codes.

Απο εκει και περα.

Εαν αγορασεις Slim με Date code 0C ας πουμε. Αυτο σημαινει οτι η κονσολα οταν βγηκε απο το εργοστασιο ειχε OFW (official firmware) < 3.55. Συγκεκριμενα κονσολες με date code 0C ειχαν 3.40 οταν βγηκαν απο το εργοστασιο.

Εστω οτι καποιος την αγορασε και κανει κανονικα τα official updates. Σημερα εχει OFW 4.50 η πες οτι εχει 4.46 OFW η 4.30 OFW (δεν εχει σημασια αυτο)

Αυτη η κονσολα για να περαστει επανω cfw πρεπει να γινει downgrade σε 3.55 με E3-Flasher (χρειαζεται ανοιγμα και εφαρμογη ενος τσιπ πανω στη flash memory του PS3)

Δεν περναει απλα δηλαδη το CFW με ενα στικ. Πρεπει πρωτα να παει σε 3.55 και μετα απο εκει βαζεις εσυ οτι cfw θελεις.

Το ιδιο ακριβως γινεται και με ολα τα υπολοιπα μοντελα που αναφερεις με bold εαν έχουν OFW > 3.55. Δηλαδη πρωτα downgrade με ανοιγμα της κονσολας και Flasher, και μετα βαζεις οτι CFW θες εσυ με στικακι. Το downgrade απαιτειται μονο τη πρωτη φορα που θα πας σε 3.55. Μετα δεν χρειαζεται ξανα, κανεις οτι θες και περνας οτι cfw θες απο στικακι

Δημοσ.

καταλαβα ειναι τοσο πολυπλοκο δηλαδη....

το θεμα ειναι οτι δυσκολα βρισκεις κονσολα με 3.55 OFW και αν βρεις την χρυσοπληρωνεις.

σε ευχαριστω παντως για τις συμβουλες..

Δημοσ.

στις αγγελιες ολο και κατι βρισκεις παντως... ριξε μια ματια.

ναι βρισκεις

απλα θελω καποιο ps3 χωρις να εχει γινει downgrade

και εδω δυσκολευει  πιο πολυ..το θεμα..

Δημοσ.

Εχω εχω Ps3 που εχει γινει downgrade και δεν εχω κανενα προβλημα

Και σε εμενα το ιδιο..λειτουργει αψογα..για ποιο λογο δεν θες να εχει γινει downgrade?  :huh:

Δημοσ.

σας δουλευει το plug in του Ororo Tv στον showtime? 
εxω τελευταιο Multiman και το plug in ειναι updated, αλλα τις τελευταιες  βδομαδες καπουτ.

Δημοσ.

εχω ενα φιλο που του χαλασε το bluray, υπαρχει περιπτωση καποια παιχνιδια που δεν παιζουν στον multiman discless , να παιζουν με τον iris manager?

Δημοσ.

ναι βρισκεις

εχω αν θες 3.55 και αν θες μπορω να σου περασω και CFW

να το παρεις ετοιμο

Δημοσ.

εχω ενα φιλο που του χαλασε το bluray, υπαρχει περιπτωση καποια παιχνιδια που δεν παιζουν στον multiman discless , να παιζουν με τον iris manager?

Ο iris εχει καλυτερη συμβατοτητα με discless απο οτι εχω ακουσει. Μπορει να κοιταξει και καποια απο τα καινουργια cfw με το cobra 7.0

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις χωρις downgrade, οι περισσοτεροι εδω downgrade εχουμε κανει και δεν ειχαμε το παραμικρο προβλημα (ισα ισα οταν την ανοιγεις καθαριζεις και τις σκονες και αλλαζεις και την παστα).

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις χωρις downgrade, οι περισσοτεροι εδω downgrade εχουμε κανει και δεν ειχαμε το παραμικρο προβλημα (ισα ισα οταν την ανοιγεις καθαριζεις και τις σκονες και αλλαζεις και την παστα).

Σωστο συμφωνω απολυτα και ισως να ειναι και καλυτερη απ οτι ηταν πριν την ανοιξεις, αλλα αυτος που την κανει downgrade αυτοματως εχει και το IDPS της κονσολας ανα πασα ωρα και στιγμη :)

Βαλε Iris Manager η εναν καινουριο που βγηκε GameSonic Manager και γραφει Full Discless for cfw 3.55-4.46-4.50.

Δεν εχω δοκιμασει τιποτε απο τα 2

Δημοσ.

Εχω εχω Ps3 που εχει γινει downgrade και δεν εχω κανενα προβλημα

για να γινει downgrade πρεπει να  ανοιχτει η κονσολα ετσι?

και οι περισσοτεροι που κανουν αυτη τη δουλεια ειναι ερασιτεχνες και ασχετοι με το ειδος,εγω δεν εμπιστευομε παντως

προβλημα μπορει να βγαλει μια κονσολα στην πορεια.

εχω αν θες 3.55 και αν θες μπορω να σου περασω και CFW

να το παρεις ετοιμο

ποσο φιλε την πουλας ...δεν με ενδειαφερει να μου περασεις  CFW το περναω και μονος μου

στειλε p.m

Ο iris εχει καλυτερη συμβατοτητα με discless απο οτι εχω ακουσει. Μπορει να κοιταξει και καποια απο τα καινουργια cfw με το cobra 7.0

για να γινει downgrade πρεπει να  ανοιχτει η κονσολα ετσι?

και οι περισσοτεροι που κανουν αυτη τη δουλεια ειναι ερασιτεχνες και ασχετοι με το ειδος,εγω δεν εμπιστευομε παντως

προβλημα μπορει να βγαλει μια κονσολα στην πορεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...