Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλαξα ssd δίσκο στον υπολογιστή μου(άρα πέρασμα windows, filezilla κτλ. από την αρχή) και τώρα που προσπαθώ να συνδέσω το pc με το ps3 μέσω filezilla, δεν μπορούν να συνδεθούν και μου βγάζει μήνυμα "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Στο ps3 με steven 4.53 έχω ενεργό τον multiman(για λειτουργία ftp) και ρυθμίσεις τις έκανα κανονικά όπως φαίνονται στο παρακάτω video. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Άλλαξα ssd δίσκο στον υπολογιστή μου(άρα πέρασμα windows, filezilla κτλ. από την αρχή) και τώρα που προσπαθώ να συνδέσω το pc με το ps3 μέσω filezilla, δεν μπορούν να συνδεθούν και μου βγάζει μήνυμα "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Στο ps3 με steven 4.53 έχω ενεργό τον multiman(για λειτουργία ftp) και ρυθμίσεις τις έκανα κανονικά όπως φαίνονται στο παρακάτω video. Καμιά ιδέα;

αν θυμαμαι καλα, δεν βαζω user + pass

Δημοσ.

κατέβασε flashfxp αντί για filezilla και βάλε user=root και pass=toor

Δημοσ.

παιδιά έχω μια κονσόλα με 3.55 custom (2004Β δεν ήταν ποτέ πάνω από 3.55) αλλά έχω χαθεί. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατευθύνει γιατί όπου διαβάζω μιλάνε όλοι για downgrade. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

παιδιά έχω μια κονσόλα με 3.55 custom (2004Β δεν ήταν ποτέ πάνω από 3.55) αλλά έχω χαθεί. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατευθύνει γιατί όπου διαβάζω μιλάνε όλοι για downgrade. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

απλα διαλεξε ενα απο τα τελευταια  4.55 custom firmware Zero (habib) ή Rogero και αναβαθμησε το αφοβα.. δεν θελεις κατι αλλο

Δημοσ.

και μετά multiman ε; . Υπάρχει απαίτηση εγκατάστασης και άλλων εφαρμογών σαν το multiman

ακόμη με τα μπακάπ των παιχνιδιών που έχω στο σκληρό και είναι για 3.55 υπάρχει κάποιος τρόπος; Έχω μείνει πίσω και προσπαθώ αλλά δυσκολεύομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατέβασε flashfxp αντί για filezilla και βάλε user=root και pass=toor

Το δοκίμασα και μου βγάζει: [R] Connection failed (Connection refused)

αν θυμαμαι καλα, δεν βαζω user + pass

και σαν anonymous το ίδιο μήνυμα μου βγάζει

Στο ps3 το μόνο που κάνω είναι να "τρέξω" τον mutiman και μετά να πατήσω σύνδεση από τον filezilla ή τον flashxp.

υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν έχω περάσει τους drivers της μητρικής και έχω αφήσει αυτούς των windows;

EDIT: έβαλα blackbox 1.2 στο ps3 και δουλεύει! και να σκεφτείται ότι πριν έκανα αναβάθμιση στον τελευταίο multiman και πάλι δεν δούλεψε!

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.

ρε παιδια ποιος ειναι ο τελευταιος Stealth Multiman; επισης κανα λινκ για αυτον ;

δεν υπάρχει πλέων λόγος να βάλεις stealth

hχχp://www.sendspace.com/file/cnpa4f

Δημοσ.

δεν υπάρχει πλέων λόγος να βάλεις stealth

hχχp://www.sendspace.com/file/cnpa4f

γιατι; θενκς για το λινκ

Δημοσ.

γιατι; θενκς για το λινκ

δεν κρύβεσαι πλέων με το stealth

κάθε fw έχει άλλα syscalls,το μόνο που κάνει δουλεία είναι και θα είναι το psnpatch

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...