Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι προχωρα κανονικα σε Rogero 355 v7

Αν εχει rebug toolbox μετα την αλλαγη και ενω εισαι σε Rogero πετα το εξω (σβηστο) αφου επενεργοποιησεις τα QA μεσα απο αυτο

Περασε το QA toggle. pkg και ακολουθα τη διαδικασια οπως τη περιγραφω στον οδηγο. Αν δε σου βγαλει τα 3 τοτε ξανατρεξτο και κανε button combo μεχρι να τα δεις.

Οταν δεις τα 3 περνα OFW3.55 (2 φορες)

Μετα βαλε Habib 4.50 v1.0 και τρεξε το eid root key pkg που σου ειπα παραπανω.

Οταν παρεις το root key δες αν σου δουλευει στον αλλο σκληρο στο pc.

Μετα τα 4.50 habib, ελεγχεις QA με combo, και απευθειας απο ΧΜΒ βαλε η το Ermak 4.53 cobra ready to 4.65 η το Ερμακ 4.55 με καποιο spoofer.

Διαλεγεις και περνεις.

Μπορεις αν θες να βαλεις και Ermak 4.65 αλλα σε 4.65 δεν εχει βγει ΜΜ οποτε θα πρεπει να τρεχεις τα παιχνιδια με αλλον Manager (iris, gamesonic). Δεν εχω δοκιμασει αυτους τους Managers αλλα εχω διαβασει και ακουσει οτι εχουν θεματα (δεν τα τρεχουν ολα, εμφανιζουν διπλα τα παιχνιδια)

• Like 1
Δημοσ.

Ολα δουλεψαν.Και ο σκληρος διαβαζεται απο το pc και εβαλα και το cobra του Ermak.Ενα μεγαλο ευχαριστω παιδες και ειδικα στον mtzs για τη βοηθεια του :-)

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να βάλω cfw 4.65(και όχι κάποιο μικρότερο) και διάβασα ότι με το Habib 4.65 cobra μπορούν να λειτουργήσουν τα παιχνίδια με χρήση του multiman 4.60. Είναι αξιόπιστο firmware; θα παίζουν όλα τα παιχνίδια απροβλημάτιστα;

Δημοσ.

μολις βγηκε ανοφισιαλ Μουλτιμαν για  4.65 , δεν δοκιμασα αλλα μπορεις αν θελεις να του κανεις τεστ

Δημοσ.

Δεν ξέρω να δουλεύει ο μμ σε 4.65 ακόμη, με ιρις μόνο.Δεν το έχω βάλει

Διάβασα σε άλλο site το παρακάτω σχετικά με το cfw 4.65 habib cobra:

"τα payloads είναι πλέον μέρος του firmware και όχι του manager. Δηλαδή με απλά λόγια, όλα τα παιχνίδια παίζουν με multiman 4.60 με αυτό το firmware"

Δημοσ.

γιατι πρεπει οπωσδηποτε να βαλετε 4.65 cfw?

αφου δεν ειναι υποχρεωτικο ακομα,και δεν υπαρχει καποιο game που να

το χρειαζεται...

μονο το fifa 15 θελει 4.60 και λογικα οποιο αλλο παιχνιδι βγει...

• Like 1
Δημοσ.

γιατι πρεπει οπωσδηποτε να βαλετε 4.65 cfw?

αφου δεν ειναι υποχρεωτικο ακομα,και δεν υπαρχει καποιο game που να

το χρειαζεται...

μονο το fifa 15 θελει 4.60 και λογικα οποιο αλλο παιχνιδι βγει...

Από την στιγμή που έχει βγει cfw 4.65, προσωπικά μου φαίνεται πιο λογικό να το βάλω τώρα, μιας και έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί να το περάσω.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχει βγει cfw 4.65, προσωπικά μου φαίνεται πιο λογικό να το βάλω τώρα, μιας και έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί να το περάσω.

ok αλλα θα εχεις το μειονεκτημα μη υπαρξης multiman...

μονο με irisman και gamesonic manager παιζεις μπαλα.

(απο interface ειναι χαλι μαυρο ομως και οι δυο manager...μου θυμιζει εποχες amstrad-commodore..)

Δημοσ.

Αυτό που έγραψα στο προτελευταίο μου post για multiman 4.60 σε cobra cfw 4.65 ισχύει;

Cobra cfw αξίζει να βάλουμε ή είναι καλύτερα τα απλά cfw;

Δημοσ.

Αυτό που έγραψα στο προτελευταίο μου post για multiman 4.60 σε cobra cfw 4.65 ισχύει;

Cobra cfw αξίζει να βάλουμε ή είναι καλύτερα τα απλά cfw;

για μενα πλεον τα cobra ειναι μονοδρομος,σε λυνουν τα χερια και προτιμω ermak cobra,να στηριζουμε τα δικα μας παιδια για το μερακι που δειχνουν

• Like 1
Δημοσ.

Το ermak cobra έχει custom fonts/icons και στο startup βγάζει κάτι ελληνικές σημαίες μαζί με στρατιώτες και κάτι άλλα σύμβολα, το οποίο κάνει την κονσόλα καρναβάλι. Μακριά. Καλύτερα Habib Cobra που είναι εντελώς clean.

Καλό θα ήταν ο/οι ermak να μην κάνουν το UI τσαντίρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...