Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντα ετσι δεν ηταν? (εκτος αν ειχες spoof).

Ή θυμαμαι λαθος?

δεν το ξερω δεν εχω ξαναμπει.. απλα τις προηγουμενες φορες ηταν μπανατισμενο το id της κονσολας και μου το ελεγε. τωρα που αλαξα id λεει για αναβαθμιση λογισμικου. υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

δεν το ξερω δεν εχω ξαναμπει.. απλα τις προηγουμενες φορες ηταν μπανατισμενο το id της κονσολας και μου το ελεγε. τωρα που αλαξα id λεει για αναβαθμιση λογισμικου. υπαρχει καποια λυση?

Ή περνας 4.82 CFW, ή βαζεις spoof.

Ξαναλεω, αν θυμαμαι καλα, γιατι εχω να πιασω Ps3 πανω απο 2 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Ή περνας 4.82 CFW, ή βαζεις spoof.

Ξαναλεω, αν θυμαμαι καλα, γιατι εχω να πιασω Ps3 πανω απο 2 χρονια.

υπαρχει καπου οδηγος για το πως γινεται το spoof?

Δημοσ.

προσπαθησα να το κανω με ενα βιντεο στο utube που ειδα...τα διαλυσα ολα...

δεν εχω πλεον την επιλογη στο xmb για να γραψω pkg αρχεια ουτε το εικονιδιο του webman για να διαλεγω παιχνιδια μεσω webman απο το xmb... πως διορθωνονται αυτα μπορει καποιος να βοηθησει?

ολα κομπλε δοκιμασα να μπω safe mode και εκανα rebuild database και ολα καλα

Δημοσ.

takisxx για να έχεις πρόσβαση στο PSN πρέπει να έχεις τελευταία έκδοση λογισμικού.

Τα spoof καλό θα είναι να αποφεύγονται, κακό κάνουν παρά καλό,(aka console ban)

gazp πρόσεχε τί κάνεις,δεν βάζεις το cfw στο στικάκι, παρά ένα αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις.

Το cfw τό βάζεις στο τέλος αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δημοσ.

takisxx για να έχεις πρόσβαση στο PSN πρέπει να έχεις τελευταία έκδοση λογισμικού.

Τα spoof καλό θα είναι να αποφεύγονται, κακό κάνουν παρά καλό,(aka console ban)

gazp πρόσεχε τί κάνεις,δεν βάζεις το cfw στο στικάκι, παρά ένα αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις.

αρα πρεπει να περασω 4.82 ετσι? Απλα μετα πρεπει να περασω παλι cfw 4,82 απο την αρχη?
Δημοσ.

αρα πρεπει να περασω 4.82 ετσι? Απλα μετα πρεπει να περασω παλι cfw 4,82 απο την αρχη?

αφου εισαι ΗΔΗ σε custom firmware,παλι custom του βαζεις το 4.82.

αυτη τη στιγμη,μονο του Alexander υπαρχει.

Αν δεν βιαζεσαι,κανε υπομονη να βγει της Rebug Team.

Δημοσ.

Αυτο κανω mikele αλλα εξακολουθω να μην βλεπω τα αρχεια του miniweb (ανοιγω τον browser, αρχικη σελιδα κενη, εχω κανει delete cookies & cache)....Οταν βαζω την ip που εμφανιζει το miniweb στο ps3 βλεπω απλα την λευκη σελιδα του about:blank

Το αρχειακι απλα το βαζω στο στικακι και το εχω συνδεμενο στην τερμα δεξια θυρα του ps3, φορμαρισμενο σε fat 32. Δε χρειαζεται να τρεξω κατι απο εκει ετσι?

edit: θα δοκιμασω με αλλο φλασακι γιατι δεν το βλεπει στο xmb

edit2: ουτε το dvd βλεπει στο xmb αν και το εχω συνδεδεμενο επανω...τι στο καλο?

Δημοσ.

Αυτο κανω mikele αλλα εξακολουθω να μην βλεπω τα αρχεια του miniweb (ανοιγω τον browser, αρχικη σελιδα κενη, εχω κανει delete cookies & cache)....Οταν βαζω την ip που εμφανιζει το miniweb στο ps3 βλεπω απλα την λευκη σελιδα του about:blank

Το αρχειακι απλα το βαζω στο στικακι και το εχω συνδεμενο στην τερμα δεξια θυρα του ps3, φορμαρισμενο σε fat 32. Δε χρειαζεται να τρεξω κατι απο εκει ετσι?

edit: θα δοκιμασω με αλλο φλασακι γιατι δεν το βλεπει στο xmb

edit2: ουτε το dvd βλεπει στο xmb αν και το εχω συνδεδεμενο επανω...τι στο καλο?

επελεξε αυτο στον browser του ps3

http://redthetrainer.com/ps3/

πληρης οδηγος εδω....(φτιαχνεις account για να εχεις προσβαση στα αρχεια)

https://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-install-ps3xploit.1687612/

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους δουλεψε! Περιμενω να δω αν θα γινει επιτυχως η διαδικασια! Σ ευχαριστω πολυ (για μια ακομα φορα) ηταν πολυτιμη η βοηθεια σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους δουλεψε! Περιμενω να δω αν θα γινει επιτυχως η διαδικασια! Σ ευχαριστω πολυ (για μια ακομα φορα) ηταν πολυτιμη η βοηθεια σου :)

Δώσε και σε μας ένα update όταν τελειώσεις;)

Δημοσ.

Δώσε και σε μας ένα update όταν τελειώσεις ;)

Triggering Exploit Failed 10 times - Refresh the Page

^ τι παει στραβά; δε βλέπει το αρχείο στο usb?

edit: μετα απο καμμια 50αρια fails, επι τελους εγραψε success και προχωραω παρακατω. Και παλι σας ευχαριστω ολους!

Eπανερχομαι και λεω το εξης:

Ολα πηγαν μια χαρα και ξεκινησα το install το Ferrox 4.82. Διαβαζει κανονικα το update file και μολις γεμιζει η μπαρα η κονσολα κανει restart. Μεχρι εδω καλα. Μετα το restart το λαμπακι αναβει πρασινο, στιγμιαια κιτρινο και μετα κοκκινο κανοντας 3 μπιπ και η κονσολα μενει εκει με το κοκκινο λαμπακι να αναβοσβηνει....Τσεκαρα στο ιντερνετ και λενε οτι ειναι YLOD (ειναι οντως?). Παιζει να εκανα εγω καποια βλακεια η ημουνα τοσο τυχερος που μου εκατσε ακριβως αυτη τη στιγμη? Τι κανω τωρα?

Δημοσ.

Triggering Exploit Failed 10 times - Refresh the Page

^ τι παει στραβά; δε βλέπει το αρχείο στο usb?

edit: μετα απο καμμια 50αρια fails, επι τελους εγραψε success και προχωραω παρακατω. Και παλι σας ευχαριστω ολους!

Eπανερχομαι και λεω το εξης:

Ολα πηγαν μια χαρα και ξεκινησα το install το Ferrox 4.82. Διαβαζει κανονικα το update file και μολις γεμιζει η μπαρα η κονσολα κανει restart. Μεχρι εδω καλα. Μετα το restart το λαμπακι αναβει πρασινο, στιγμιαια κιτρινο και μετα κοκκινο κανοντας 3 μπιπ και η κονσολα μενει εκει με το κοκκινο λαμπακι να αναβοσβηνει....Τσεκαρα στο ιντερνετ και λενε οτι ειναι YLOD (ειναι οντως?). Παιζει να εκανα εγω καποια βλακεια η ημουνα τοσο τυχερος που μου εκατσε ακριβως αυτη τη στιγμη? Τι κανω τωρα?

αν την ειχες πολλη ωρα ανοιχτη με τα πειραματα κλπ μεχρι δηλαδη να βγαλεις ακρη,

και συναμα αν ηταν και fat θα ελεγα ναι σου'κατσε λαχειο.

βλακεια δεν εχεις κανει γιατι σου ειδε το custom και προχωρησε κανονικα,

μενοντας να κανει το installation το οποιο δεν προλαβες.

αστη να κρυωσει λιγο μπας και...

EDIT> εχεις CECH-G :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...