georgegre23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως οτι το βρίσκει το βρίσκει αλλά δεν δουλεύει καλά και μου κάνει εντύπωση. δεν ξέρω με το πληκτρολόγιο μπερδεύομαι αρκετά δεν μπορώ να το συνηθίσω
qsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον αυτο το παιχνιδι δεν υποστηριζει ασυρματο χειρισμο για καποιο λογο και ας το βλεπει το pc σου αν παιζεις παντως σε κοντινη αποσταση παρε ενα ενσυρματο xbox να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , δουλευει κυριολεκτικα με τα παντα στα win απλα συνδεοντας το ουτε λογισμικα , ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα ο ορισμος του plug and play
georgegre23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και του ps3 με καλωδιο το συνδεω και παιζει τα παιχνιδια απλα θελω το συγκεκριμενο με καθε τροποο
nemesiskp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον αυτο το παιχνιδι δεν υποστηριζει ασυρματο χειρισμο για καποιο λογο και ας το βλεπει το pc σου αν παιζεις παντως σε κοντινη αποσταση παρε ενα ενσυρματο xbox να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , δουλευει κυριολεκτικα με τα παντα στα win απλα συνδεοντας το ουτε λογισμικα , ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα ο ορισμος του plug and play Που μονο κοντινη αποσταση δεν ειναι,γιατι μιλαμε για 3 μετρα καλωδιο. +1 και απο μενα για το xbox γιατι ξεχνας πραγματικα τα κουμπια σε ολα τα παιχνιδια.
qsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ναι ενταξει εχεις περιθωριο , απλα ειχα στο νου μου φιλο μου με 47αρα και το κουτι στην ακρη του θεου σε σχεση με εκει που καθεται , οποτε το ασυρματο εκει επιβαλλεται (εκει ειχα προσεξει το θεμα με το ασυρματο xbox που δε δουλευε) αν καποιος παιζει σε τηλεοραση ειναι πολυ πιθανο να μην καλυπτεται απο ενσυρματο αν παιζει σε μονιτορ αποκλειεται να εχει θεμα με αυτο
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 @qsis τι να πω μονο εγω ειμαι ο αναποδος; κανενα παιχνιδι δεν μπορω να παιξω με χειριστηριο περα απο το προ! 1
Greygore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Είναι δυστυχώς μερικές φορές το port quality τέτοιο όμως, που και με keyboard/mouse να σε βολεύει έχεις πάλι καλύτερα αποτελέσματα με pad (ειδικά σε αυτού του είδους τα 3rd person action games)...
qsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 @qsis τι να πω μονο εγω ειμαι ο αναποδος; κανενα παιχνιδι δεν μπορω να παιξω με χειριστηριο περα απο το προ! οχι δεν εισαι μονο εσυ, τα ατομα που δεν ειχαν ποτε κονσολα ειναι κυριως ετσι εχω κι εγω φιλο που παιζει τη συγκεκριμενη σειρα με ποντικι/πληκτρολογιο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν εισαι μονο εσυ, τα ατομα που δεν ειχαν ποτε κονσολα ειναι κυριως ετσι εχω κι εγω φιλο που παιζει τη συγκεκριμενη σειρα με ποντικι/πληκτρολογιο κονσολα εχω απο εποχης ps1 και τοσα χρονια εχω τερματισει παρα πολλα παιχνιδια σε ps2/ps3 και εξακολουθω να παιζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Να ξεθαψω λιγο το θεμα, επειδη δεν εχω ασχοληθει με tps περα απο το hitman εχω 2-3 ερωτησεις να κανω... εχω xbox 360 χειριστήριο (ενσύρματο) θα λειτουργησει κανονικα απο το AC1, το εχει δοκιμασει κανεις ???? να τα παρω απο το 1 ολα - καλα σε θεμα τιμες παει κοντα στο 7ευρω ο τιτλος μεχρι το 3 - αλλα αξιζουν σαν παιχνιδια ολα τους ???
stavros88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για μενα μονο η τριλογια Ezio αξιζει(δηλαδη το 2,Brotherhood και Revelations σε μικροτερο βαθμο μονο επειδη ειναι το τελος της ιστοριας του).Το 1 ειναι καλο αλλα βαρετο μετα απο ενα σημειο ενω το 3 πολυ μετριο.
Bilbo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στα 2, brotherhood και revelations λειτουργει το 1 ηταν λιγο βαρετο κατα τη γνωμη μυ, δεν καταφερα να το τελειωσω τα 2 και brotherhood ηταν πολυ καλα το revelations το εχω παιξει πολυ λιγο, οποτε δε μπορω να πω κατι λεγεται ομως οτι ειναι more of the same το 3 δεν εχω ιδεα προταση μου, ξεκινα με το 2 και το brotherhood και αν δεν εχεις βαρεθει μετα απο αυτα παρε μετα το revelations το 1 προσπερασε το
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στο 3 λειτουργει κανονικα xbox controller σαν ιστορια θα σε αφησει αδιαφορο το 3 ειναι λιγο "ασχετο" με την ιστορια.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 θα παρω το 1 & 2 πακετο. θα καω απο το 1 γιατι απο οτι εψαξα στο net λειτουργει ο μοχλος... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XInput_games ευχαριστω για τις απαντησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 να προσθεσω οτι τελικα και στο 1 και στο 2 λειτουργει το Xbox360 controller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα