nikos21aek Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δεν ζητάς καλύτερα τα saves από κανέναν φίλο σου που το τερμάτισε να παίξεις τις memories που θέλεις για να το τερματίσεις;Ή από κανέναν που δεν έχει φτάσει ακόμη εκεί να στα δώσει μόλις φτάσει;Γιατί κακά τα ψέμματα έφαγες χοντρό πακέτο.Τουλάχιστον να το τερματίσεις αφού έφτασες μέχρι εκεί.
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δεν ζητάς καλύτερα τα saves από κανέναν φίλο σου που το τερμάτισε να παίξεις τις memories που θέλεις για να το τερματίσεις;Ή από κανέναν που δεν έχει φτάσει ακόμη εκεί να στα δώσει μόλις φτάσει;Γιατί κακά τα ψέμματα έφαγες χοντρό πακέτο.Τουλάχιστον να το τερματίσεις αφού έφτασες μέχρι εκεί. Γίνεται ενώ το έχεις τερματίσει να ξαναπάς και να παίξεις memories που έχει κάνει?
Arxidamos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω ρε παιδιά, να τα έσβησα εγώ δύσκολο, τύφλα δεν ήμουν πάντως . Θα δοκιμάσω και το tune up utilities. Εγκεφαλικό όχι απλά πακέτο αν δεν κάνω λάθος προς το τέλος ήμουν, άλλωστε μου έβγαζε άλλους 2 στόχους μόνο. @FallenAngelGR: έχω την εντύπωση πως ναι.
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 @Arxidamos Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Θα μου άρεσε πολύ!
nikos21aek Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Στο 1 απλά διάλεγες ποια μνήμη θέλεις να παίξεις και την έπαιζες.Είναι δυνατόν να μην γίνεται στο 2;Τώρα το δοκίμαζα και δεν γίνεται.. Μήπως στο 2ο που βγήκε των SKIDROW γίνεται; Πολύ περίεργο μου φαίνεται.
Arxidamos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Στο Pause menu εκεί που λέει DNA, βγάζει όλα τα block of memories, τα beat up events κλπ. Από΄κεί νομίζω διαλέγεις ποιό θέλεις και ξαναπαίζεις. Κανένα save κάποιος ρε παιδιά αν μπορεί γιατί χανόμαστε...
nikos21aek Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) στα 50 κ 100 σ δίνει όπλο(τούμπανο) κ την auditore cape αντίστοιχα @@ τούμπανο,το σπαθί του Αλνταίρ πολύ καλύτερο είναι.Δεν έχω τι να κάνω και κάθισα και μάζευα φτερά.. Άλλα 30 μείναν στην Βενετία.Θα τα μαζέψω και αυτά να το τερματίσω 100% τώρα το πήραμε το κολάι. Εννοείται με τη βοήθεια χάρτη!Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να φάω κανένα 20άωρο να ψάχνω φτερά και στο τέλος που θα μου έχουν μείνει 3-4 να κοιτάξω τον χάρτη και να μη θυμάμαι και ποιά πήρα.Όποιος θέλει ας ανοίξει το σπόιλερ.. VILLA TUSCANY ROMAGNA/FORLI FLORENCE VENICE Επεξ/σία 6 Μαΐου 2010 από nikos21aek
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 @@ τούμπανο,το σπαθί του Αλνταίρ πολύ καλύτερο είναι.Δεν έχω τι να κάνω και κάθισα και μάζευα φτερά.. Άλλα 30 μείναν στην Βενετία.Θα τα μαζέψω και αυτά να το τερματίσω 100% τώρα το πήραμε το κολάι. Εννοείται με τη βοήθεια χάρτη!Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να φάω κανένα 20άωρο να ψάχνω φτερά και στο τέλος που θα μου έχουν μείνει 3-4 να κοιτάξω τον χάρτη και να μη θυμάμαι και ποιά πήρα.Όποιος θέλει ας ανοίξει το σπόιλερ.. VILLA TUSCANY ROMAGNA/FORLI FLORENCE VENICE Άλλο το σφυράκι π σ φτιάξε ένας random κακομοίρης blacksmith κ άλλο η σπαθάρα του altair! (Το cheat το ίδιο όμως γτ αφού φορέσεις την πανοπλία κ το σπαθί τ δεν πέφτεις με τπτ κ ρίχνεις άπειρο ξύλο!) PS. Πάντως το ξεκλειδώνεις πιο γρήγορα(άν ψάξεις) κ το damage τ δεν νομίζω να σε χαλάει..
FallenAngelGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Νομιζω για πλάκα το είπε... ---------- Προσθήκη στις 14:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ---------- @@ τούμπανο,το σπαθί του Αλνταίρ πολύ καλύτερο είναι.Δεν έχω τι να κάνω και κάθισα και μάζευα φτερά.. Άλλα 30 μείναν στην Βενετία.Θα τα μαζέψω και αυτά να το τερματίσω 100% τώρα το πήραμε το κολάι. Εννοείται με τη βοήθεια χάρτη!Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να φάω κανένα 20άωρο να ψάχνω φτερά και στο τέλος που θα μου έχουν μείνει 3-4 να κοιτάξω τον χάρτη και να μη θυμάμαι και ποιά πήρα.Όποιος θέλει ας ανοίξει το σπόιλερ.. VILLA TUSCANY ROMAGNA/FORLI FLORENCE VENICE Εχεις βάλει την ίδια πόλη 2 φορές!!!!!!!
loukas77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αποστολές ΔΕΝ μπορείς να ξαναπαίξεις αν δεν κάνεις new game δυστυχώς...
we_will_rise Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το τερμάτισα... Δεν έχω μαζέψει όλα τα φτερά, ούτε ανέβηκα σε όλα τα viewpoints. Κορυφή το παιχνίδι για μένα, μακάρι να βγάλουν και 3ο
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Θα βγάλουν, σίγουρα, αφού έχει συνέχεια και θα το είδες αφού το τερμάτισες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα