antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αναλαμπή. Μιας και είναι και πάλι επίκαιρο, δε θα ήταν κακή ιδέα νομίζω οι χρήστες με λίγα posts (πχ <10) να μην έχουν δυνατότητα ανάρτησης είδησης στο lobby. Όχι για κάποιον ρατσιστικό λόγο αλλά επειδή συχνά πυκνά μπαίνουν ειδήσεις του στυλ "Χάλασε το router μου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αναλαμπή.Μιας και είναι και πάλι επίκαιρο, δε θα ήταν κακή ιδέα νομίζω οι χρήστες με λίγα posts (πχ <10) να μην έχουν δυνατότητα ανάρτησης είδησης στο lobby. Όχι για κάποιον ρατσιστικό λόγο αλλά επειδή συχνά πυκνά μπαίνουν ειδήσεις του στυλ "Χάλασε το router μου". καλύτερα να έχουν γίνει Members/Senior Members (δεν είναι και πολλά τα posts) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nurse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μια πρόταση και από εμένα. Θα μπορούσε να υπάρξει μια λίστα με τα θέματα των διαγραμμένων - topic; Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχουν περισσότεροι διαχειριστές για να μην είναι αφύλακτο το φόρουμ και να απαντούν όταν τους ρωτάς κάτι. Καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είναι και αυτοί και δεν μπορούν να είναι συνέχεια μπροστά στους υπολογιστές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Συγκέντρωσα τις προτάσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Subforum Αθλητικών στο Mpla-Mpla. Διαφορετικός Mod, αυτή τη φορά. livewire Nα γίνει κάτι για τα βιβλία. livewire Καλο θα ηταν να ''μετατρεψετε'' σε mod καποια παιδια που παρακολουθουν συχνα το φορουμ GeorgeMan Προσθηκη ενος ακομα Mod στο hardware section κρινεται αναγκαια γιατι οι υπαρχοντες -απ οσο ξερω- ειναι πολυασχολοι και δεν εχουν αρκετο χρονο για καθημερινη ενασχοληση. GeorgeMan να αναλαβει καποιος να ανανεωνει τη λιστα με τα αρχεια με τις νεες εκδοσεις διαφορων προγραμματων, καθως και θα πρεπει στο μετρο του δυνατου να γινει κατι για να τη προωθησουμε. GeorgeMan Στις Αγγελίες να υπάρχει ξεχωριστό τμήμα για τις προσφορές από ημιεπαγγελματίες που και αυτοί θα σμπρώχνουν την πραμάτεια τους και εμείς θα επωφελούμαστε απ' τις ανταγωνιστικές τιμές,αλλά ούτε και θα πηγαίνει το post μας πέντε σκαλιά κάτω...o_magazatoras Σε κάθε post να υπάρχει ένα "κουμπί" TOP για να μας πηγαίνει στο πάνω μέρος της σελίδας. ThReSh more themes, bigger avatars (100x100), .gif avatars, custom titles, more emoticons. ThReSh Thresh for mod. Επίσης καλός mod θα ήταν κι ο liopyr. teo64x Το Quote tag να εμφανίζει αυτόματα μόνο την πρώτη παράγραφο του αναφερθέντος ποστ. teo64x offtopic tag. ThReSh Καποια κατηγορια ισως για τεχνικα θεματα τηλεορασης επιγειας και δορυφορικης. adi32 Αντίστοιχα με τα βιβλία και για κόμιξ (ίσως στο ίδιο όπως κινηματογράφος/τηλεόραση). soturin Εγω θα προτεινα μια πιο lite εκδοση της σελιδας κατα την προσβαση απο κινητο τηλεφωνο! dimitris2006 Για το Μπλα Μπλα να υπαρχει οριο 50 post για να μπορει να μπει καποιοςΕπισης κιτρινη καρτα σε οποιον επιτιθεται προσωπικα και μετα οριστικη απαγορευση εισοδου του στο μπλαμπλα. adi32 με ενοχλεί η...διαδικασία του να κλικάρω τον επεξεργαστή κειμένου, αναρωτιέμαι τον λόγο ύπαρξης της "γρήγορης απάντησης". washcloud Θα μπορούσε να γίνει κάτι όπως στο Facebook όταν έχουμε επιλέξει να παρακολουθούμε ένα θέμα και είμαστε συνδεδεμένοι να μας εμφανίζετε κάπου ότι υπάρχει καινούριο post...? papahlamidas Κανενας διαγωνισμος για τα xmass? nik1992 να υπάρχει σε κάθε ποστ μια επιλογή όπου να βάζουμε ένα + η ένα - στο ποστ. Vamire666 Στο μπλα μπλα πρέπει να επιτρέπονται όλες οι συζητήσεις ή δεν έχει νόημα η ύπαρξή του. Πως μπορείς να μιλήσεις για την επικαιρότητα ή για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα δίχως να αναφερθείς στην πολιτική; insomniaK Όταν λαμβάνουμε e-mail με ειδοποίηση για μια απάντηση σε θέμα που παρακολουθούμε, κατα κανόνα περιέχεται και το κείμενο (ή ένα κομμάτι του -δεν είμαι απόλυτα σιγουρος) του νέου μηνύματος, ως απλό text.Όταν το κείμενο αυτό περιέχει κάτι σε spoiler tags, θα εμφανιστεί κανονικα (χωρίς να κρύβεται κάπως) στο e-mail που παίρνουμε, κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τις Ενότητες Games και Κινηματογράφος.Ίσως θα μπορούσε να κρύβεται πχ με "****" ή να μην εμφανίζεται καθόλου; Praetorian Στις υπογραφές μας,όταν χρησιμοποιούμε spoilers,μέσα σε αυτούς τους spoilers να γίνετε να γράψουμε και να βάλουμε άπειρες εικόνες + γράμματα. giorgos147 Ο αριθμός που λέει τα views για ένα topic να πατιέται και να λέει ποιοι το έχουν δει το θέμα? katerina_a_86 Θα ήταν ωραίο να μπορούσαμε να δούμε κάποια στατιστικά του insomnia. katerina_a_86 Επίσης, να γίνει sticky αυτό --> http://www.insomnia.gr/forum/showthr...AC%CE%B2%CF%89ίσως γενικευμένα από ξένα φαγητά σε φαγητά γενικότερα, εντός κι εκτός έδρας. soturin από την στιγμή που το post counter δεν μετράει στο μπλα-μπλα, μήπως να σταματήσει να μετράει και στα υποφόρουμ της μουσικής και του κινηματογράφου που δεν είναι ακριβώς ...τεχνολογικά? liopyr ξεχωριστό τμήμα για τις ανταλλαγές (στις αγγελίες). o_magazatoras Xώρος δημοπρασιών στις αγγελίες. katerina_a_86 Να διαγράφονται τα μέλη που δεν έχουν κάνει login για 6 μήνες ή για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα αποφασίσει η διαχειριστική ομάδα. Γιατί το φαινόμενο των 123000 χρηστών εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό γράφτηκε μια φορά πριν καιρό και δεν συμμετέχει στο forum δεν είναι καλή εικόνα. katerina_a_86ή απλά μπορούν να προσθέσουν stats που δείχνουν τους active users βάση ορισμένων προϋποθέσεων... ThReSh ενα search cloud ετσι ωστε να βλεπουμε τι ψαχνετε πιο πολυ στο search απο εμας και τους επισκεπτες.... ενα visitor counter νομιζω δεν θα ηταν ασχημο... nick#18 κάποιο plugin με το οποίο οι χρήστες έβαζαν με pins τα σπίτια τους σ ένα χάρτη στυλ googlearth. antonl Μιας και είναι και πάλι επίκαιρο, δε θα ήταν κακή ιδέα νομίζω οι χρήστες με λίγα posts (πχ <10) να μην έχουν δυνατότητα ανάρτησης είδησης στο lobby. Όχι για κάποιον ρατσιστικό λόγο αλλά επειδή συχνά πυκνά μπαίνουν ειδήσεις του στυλ "Χάλασε το router μου". antonl Θα μπορούσε να υπάρξει μια λίστα με τα θέματα των διαγραμμένων - topic; nurse Να οργανώνονται συναντήσεις των μελών. katerina_a_86------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Να δημιουργηθεί θεσμός "μέλος του μήνα" το οποίο θα ψηφίζεται από τους χρήστες. katerina_a_86 Θα ήταν καλό να είχαμε λίγο πιο μεγάλο inbox για PMs. Thresh Να δημιουργηθούν κίνητρα για να εγγράφεται ο μεγάλος αριθμός των χρηστών που παρακολουθούν το forum ως επισκέπτες (πχ να μπορούν να διαβάζουν μόνο την πρώτη σελίδα ενός θέματος ή κάτι παρόμοιο). katerina_a_86 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από katerina_a_86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αυτό θα πει παρακολουθώ κάτι με ενδιαφέρον. katerina_a_86 για "μέλος του μήνα!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι κακή ιδέα να δημιουργηθεί θεσμός "μέλος του μήνα" το οποίο θα ψηφίζεται από τους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι κακή ιδέα να δημιουργηθεί θεσμός "μέλος του μήνα" το οποίο θα ψηφίζεται από τους χρήστες. -======- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν θυμάμαι να το έχουμε αναφέρει (δεν το πρόσεξα και στην λίστα της katerinas) αλλά θα ήταν καλό να είχαμε λίγο πιο μεγάλο inbox για PMs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν θυμάμαι να το έχουμε αναφέρει (δεν το πρόσεξα και στην λίστα της katerinas) αλλά θα ήταν καλό να είχαμε λίγο πιο μεγάλο inbox για PMs Δεν ξέρω αν ειπώθηκε και το παρέλειψα. Το έβαλα στην λίστα. Ελπίζω πάντως να γίνουν σύντομα αλλαγές με βάση τις προτάσεις μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ένα μπράβο κι από μένα στην katerina_a_86 για το κουράγιο της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ωχ, με μαζεμένες τις προτάσεις σε ένα post, φάνηκε πόσο πολλές είναι. Δύσκολα τα πράγματα τώρα. Think before you post, kids! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εχω και εγω μια προταση με ολιγην δοση χιουμορ. alexzzz για moderator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Eγώ έχω μία καλύτερη με λιγότερη δόση χιούμορ... SCORPIO777 ban 4ever... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εχω και εγω μια προταση με ολιγην δοση χιουμορ. alexzzz για moderator. ...στο Cosmopolitan. Εσύ liopyr μην χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Eγώ έχω μία καλύτερη με λιγότερη δόση χιούμορ... SCORPIO777 ban 4ever... τοσο πολυ με μισεις ρε μεγαλε. -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 06 : 14 : 36----- και τωρα χωρις χιουμορ αυτος που αξιζει να γινει moderator γιατι ειναι απο τους λιγους που γνωριζουν το forum τοσο καλα ειναι ο ThReSh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις