Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα install το dungeons and dragons online και θελω να ρωτησω αν παιζει κανεις ακομα το παιχνιδι ή θελει να το ξεκινησει και εχει ορεξη να παιξουμε μαζι

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατεβάζω blade n soul taiwan (το είχα δοκιμάσει σε russian private παλιά και πωρώθηκα )
είναι free to play , μπορείς να κάνεις login ακόμα και με facebook account , γελοίο το σύστημα register, σε 2 λεπτά είσαι g2g, έχει γίνει translated (ξανά) πρόσφατα(25 Αυγούστου) στα αγγλικά 

What is translated?

If you are unfamiliar with JailBird's previous Japanese-English patch: most items, area names, some boss names and most of the UI were translated in his patch.

I have taken his patch (before he started back up on it) and translated the following:
-Blademaster, Forcemaster, Summoner, Assassin, Lyn Blademaster, Warlock skill trees
-95% of the beginning tutorial for all classes
-100% of Character Creation
-100% of all Story Quest cutscenes
-Story Quests up to Act 1 Chapter 11
-Guild Level-Up Interface
-Guild Outfit Design and related items
-Stats Interface
-100% of all Achievements and related items
-F3 Interface and all costume items contained within
-Most relevant item names
-Most main-path weapons and accessories names
-End-game daily and faction quests and related items/monsters/NPCs
-Most "Obtained from" item descriptions
-95% of all area names
-100% of all dungeon names
-Many UI and system messages
-Event items and quests when they're released
-Secret Martial Arts Achievement unlocks and associated items
-100% of all gems
-100% of all bopae stats

My main desire is to translate the story - the yellow quests. All of the story's NPC chat, overhead bubbles, buttons, quest names, items, NPC names, cutscenes, etc.

και ενώ κατεβάζω απο torrents με 750-800kb/s στην καλύτερη , το game κατεβαίνει με 1-1,1mb/s απο τον official launcher.
παίζουν πολλοί US-EU αν και οι US έχουν θέμα με το ping τους ανάλογα την τοποθεσία , εμείς νομίζω δεν έχουμε θέμα

το game είναι κουφέτο για εμένα atm , γιατι δεν πάω για καριέρα , όταν βγει επίσημα europe το βλέπουμε σοβαρά , απλά όποιος βαριέται και δεν έχει τι να κάνει είναι μια καλή επιλογή , ίσα για να περάσει την ώρα του :)

*μπορείς να κάνεις εγγραφή κλπ και το chrome μεταφράζει τα πάντα άψογα αλλα όποιος θέλει δίνω τα 2 link , guide για εγγραφή και το english patch.

Δημοσ.

Πο ρε φίλε , εισαι απελπισμένος ... Αχχαχααχ ειναι τρελή μούφα δεν μάρεσει καθόλου εχω μπει ρωσικό σερβερ εδω και καιρό ειναι σαν τάκκεν δεν δεν δεν Δεεεεεεν... Γούστα ειναι βέβαια ·) θα μας πεις όταν παίξεις 5-6! Ώρες

Δημοσ.

το bns γαμάει , αν δεν είχαν μαλακιστεί να το αργήσουν θα είχαν πάρει πουλο αρκετά mmo που κρατάνε λόγο ξηρασίας
αυτό είναι open world pvp , όχι οι π@π@ριές που μας πλασάρουν 

ofc και είμαι απελπισμένος αφου ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή eu είναι σκουπίδια ή games που σιχαθήκαμε κ πρέπει σιγά σιγά να πάρουν το δρόμο προς το νεκροταφείο να βγει κάτι νέο..

μακάρι να βγει σύντομα το black desert ... 

Δημοσ.

Κοιτά πρωσοπικα ... Μείνει πολυ καλο πιστεύω ... Αλλά εχει μια φάση βαρεμάρας μεχρι να πας Φούλ λβλ .. Αν πας 33 πριν βαρεθείς .. Για να ξεκινήσεις τα wvsw .. Σημάνει οτι σου αρεσει

Δημοσ.

Άστα χθες καθόμουν και έβλεπα βίντεο κορεάτικα mmo se beta ... Όταν και άμα έρθουν ... Θα ειναι για πέταμα ολλα αυτα

Δημοσ.

Εγω με Gw2 - AA - και SWTOR ειναι νομιζω κομπλε εως να βγει κατι αξιολογο

αν τα έχεις απο πριν ναι , αλλα για κάποιον που ξεκινάει ίσως μόνο το gw2 μετράει σαν f2p , το f2p model του swtor είναι εμετός και το ΑΑ είναι p2win σε βαθμό αηδίας , αν παίζεις απο παλιά φυσικά δεν έχεις θέμα , αλλα για κάποιον που θέλει να αρχίσει τώρα μόνο το gw2 αξίζει, αν φυσικά του αρέσει , γιατι δεν είναι για όλους.

Άστα χθες καθόμουν και έβλεπα βίντεο κορεάτικα mmo se beta ... Όταν και άμα έρθουν ... Θα ειναι για πέταμα ολλα αυτα

το archeage που έκανα τόσες προσπάθειες να ξαναπαίξω μπας κ σπρώξω λίγο καιρό βαρεμάρας είναι απαρχαιωμένο σαν mmo

μπορεί να είχε νέες ιδέες αλλα απο gameplay αλλα και σαν εκτέλεση το γενικό game είναι broken απο παντού 

*εδώ να σημειώσω οτι παίζοντας απο launch σαν patron (είχα αγοράσει pack) και για μερικούς μήνες απογοητεύτηκα και στο τέλος πούλησα το account αφού δεν είχα σκοπό να επιστρέψω . Δεν μπήκα απλά να παίξω τώρα κ είδα τα πρώτα level , είχα πωρωθεί με το game γιατι όντως είχε potential και το πήδηξαν κ απ τα μάτια. 

Δημοσ.

Καλο το SWTOR αλλα 1ον σαν f2p ειναι αθλιο κανοντας ουσιαστικα τη συνδρομη απαραιτητη και 2ον αν ηθελα να παιξω παιχνιδι με τα στοιχεια του SWTOR τοσο οσον αφορα το content οσο και το combat τοτε θα επαιζα WoW, ειδικα μαλιστα απ τη στιγμη που μπηκε το Token και μπορω να παιζω τελειως free. Οχι οτι ειμαι της αποψης πως οτιδηποτε μοιαζει με το WoW πρεπει να μενει στη σκια του, αλλα μεταξυ SWTOR & WoW και ειδικα με το παρων payment model του SWTOR, επιλεγω WoW κι ας το χει βαρεθει η ψυχη μου...

Για το ΑΑ θα συμφωνησω με τον Vapir, αφου οντως μου δινει την αισθηση του απαρχαιωμενου, τοσο οσον αφορα το gameplay οσο και το combat αλλα και γενικοτερα το ολο feeling που σου βγαζει.

Το BnS μου βγαζει λιγο @@τσα και καρατε :) Ισως να ειναι καλο αλλα ουτε καν πλησιαζει στο στυλ που μου αρεσει, οποτε απλα το προσπερναω.

Αυτη τη στιγμη παιζω ελαχιστα Wildstar & ESO περιμενοντας τοσο το expansion του GW2 στις 23/10, οσο και το f2p του Wildstar οπου και θα μπουν σχεδον ολοι οι γνωστοι μου και θα εχω αρκετη παρεα.

Παντως τιποτα δεν μοιαζει συγκλονιστικο, ουτε τωρα ουτε στο αμεσο μελλον. Ιδωμεν.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο wow όλα τα άλλα ήρθαν,κάναν μια αρπαχτή και εξαφανίστηκαν.Γενικά όμως ο κόσμος θέλει γρήγορους ρυθμούς και τα moba αυτό προσφέρουν.Όταν πήγαινα εγώ γυμνάσιο όλοι παίζανε wow και lineage άντε και λιγο lan cs.Τώρα τα πιτσιρίκια στα σχολεία όλα lol και dota2 παίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...