Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν:

 

Φρήκστερ, ναι, θέλει φρέσκο γάλα, τον πάγο θρυμματισμένο και 2 ΓΕΜΑΤΕΣ κουταλιές φρεντοτσίνο. Και είναι ποίηση.

 

aggelik, πάρε γάλα CalciPlus, βάλε ένα-δυο δάχτυλα σε κανονική κυλινδρική κούπα και βάρα το με αυτό το βζινβζιν.

 

Μια επίδειξη:

 

kalam.jpg

  • Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλαην και με πλήρες γίνεται, μάλιστα το καλύτερο αφρόγαλα που έχω καταφέρει να φτιάξω έβερ το έκανα με νουνού φάμιλυ (το πλήρες εγκέν).

Το κολπάκι είναι να το βάλεις με ένα παγάκι στην κατάψυξη (υπολόγισε περίπου 100ml) πέντε λεπτά πριν το χτυπήσεις.

Δημοσ.

Και αυτό που λέει η γκαρνέλε ισχύει κλασσικά και είναι μαστ μέθοδος αν το γάλα είναι ελαφρύ και δεν έχουμε πρόχειρο ΕΒΑΠΟΡΕ για τσοντάρισμα.

Δημοσ.
Και αυτό που λέει η γκαρνέλε ισχύει κλασσικά και είναι μαστ μέθοδος αν το γάλα είναι ελαφρύ και δεν έχουμε πρόχειρο ΕΒΑΠΟΡΕ για τσοντάρισμα.

 

To εβαπορέ βοηθάει να πήξει το γάλα αλλα γαμεί τη γεύση. 2-3 σταγόνες μες στο σκεύος δεν είναι κακή ιδέα αλλα εμένα προσωπικά μου ξινίζει (βασικά δεν πίνω φρέντο με αφρόγαλα αλλα εμπειρικά το λέω)

 

Εβαπορέ; Σιγά μην κάνουμε αφρογαλα και με μίλκο.

 

Το 'χω κάνει ε. Το ήπια από πείσμα αλλά πρέπει να απαγορευθεί νομοθετικά, είναι απαίσιο.

 

:confused::fear::eek:

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολύ σπαστικό αυτό το αφρόγαλα!!!Έχω κάνει τόσες προσπάθειες εκτός από αυτή με το παγάκι στο χτύπημα.Θα το δοκιμάσω όταν θα ετοιμαστούν τα παγάκια!!!

Στον απλό freddo espresso απλά φτιάχνεις έναν διπλό και τον χτυπάς στο μίξερ με ζάχαρη και 2-3 παγάκια για λίγο και είσαι οκ?

Δημοσ.

Τα σπάτε απαίσια. Το αφρόγαλα θέλει ΚΑΛΟ βζινβζιν. Καλό, εννοώ δυνατό. 1000W κι έτσι. Να το δείρει αλύπητα το γάλα. Τα Dynamix είναι πολύ καλά βζινβζιν παρεμπιπτόντως. Πουλάνε στάνταρ στα Πράκτικα.

Δημοσ.

Καλό βζινβζιν θέλει, αλλά όχι ιδιαίτερα δυνατό.

Ειδικά άμα είναι καινούρια η ροδέλα δεν βοηθάει καθόλου.

 

Α, και +1 στο νουνού family πλήρες.

Δημοσ.

Ναι θέλει δυνατό βζινβζίν. Καλό=όσο πιο δυνατό σ' αυτή την περίπτωση.

Τι εννοείς "να είναι καινούρια η ροδέλα"; Δλδ. απείραχτη;

Διαστροφικούς συνειρμούς κάνω ;ρ

Δημοσ.
Ναι θέλει δυνατό βζινβζίν. Καλό=όσο πιο δυνατό σ' αυτή την περίπτωση.

Τι εννοείς "να είναι καινούρια η ροδέλα"; Δλδ. απείραχτη;

Διαστροφικούς συνειρμούς κάνω ;ρ

 

Όχι ρέι, δεν θέλει ιδιαίτερα δυνατό.

Στα επαγγελματικά βζινβζίνια ας πούμε, ποτέ δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την δυνατή σκάλα.

 

Εννοείται βέβαια πως με αυτά που ψωνίζεις στο φανάρι αφρόγαλα δεν φτιάχνεις.

 

 

Η ροδέλα όταν είναι παρθένα δυσκολεύεται να το μπήξει.

Θέλει επιμονή και υπομονή και εμπειρία.

 

Μόλις την στρώσεις λίγο, θα δεις το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του, εύκολα-ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ.

Δημοσ.

Ναι γιατί πολύς κόσμος δεν έχει δει επαγγελματικό εν δράσει και βολεύεται με των φαναριών. Που να ξεραν. Εκεί που των φαναριών κάνει αγγαρεία με αποτέλεσμα να νευριάσεις, να τα παρατήσεις και να μην τελειώσεις ποτέ (και ααν τελειώσεις το αποτέλεσμα θα είναι νερουλό), το επαγγελματικό πάει χαλαρά και με 1η, τελειώνεις αμέσως και έχεις παχύ, λευκό αποτέλεσμα. Υπάρχουν ειδικά σπίτια (π.χ. Πράκτικα, Αλεξ Πακ) που ακριβοπουλάνε τα καλά. Εκεί να δείς κάτι ροδέλες. Αθάνατες. Και το βασικό, δε χρειάζονται λάδωμα.

Δημοσ.
Όχι ρέι, δεν θέλει ιδιαίτερα δυνατό.

Στα επαγγελματικά βζινβζίνια ας πούμε, ποτέ δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την δυνατή σκάλα.

 

Εννοείται βέβαια πως με αυτά που ψωνίζεις στο φανάρι αφρόγαλα δεν φτιάχνεις.

 

 

Η ροδέλα όταν είναι παρθένα δυσκολεύεται να το μπήξει.

Θέλει επιμονή και υπομονή και εμπειρία.

 

Μόλις την στρώσεις λίγο, θα δεις το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του, εύκολα-ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ.

 

Μοιαζεις ειδικος στα θεματα περι καφε και αφρογαλα

Πρεπει να εισαι πρωταθλητης στο αθλημα του καφε , κυριος :P:p:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...