Lucifer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Λοιπόν: Φρήκστερ, ναι, θέλει φρέσκο γάλα, τον πάγο θρυμματισμένο και 2 ΓΕΜΑΤΕΣ κουταλιές φρεντοτσίνο. Και είναι ποίηση. aggelik, πάρε γάλα CalciPlus, βάλε ένα-δυο δάχτυλα σε κανονική κυλινδρική κούπα και βάρα το με αυτό το βζινβζιν. Μια επίδειξη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Κλαην και με πλήρες γίνεται, μάλιστα το καλύτερο αφρόγαλα που έχω καταφέρει να φτιάξω έβερ το έκανα με νουνού φάμιλυ (το πλήρες εγκέν). Το κολπάκι είναι να το βάλεις με ένα παγάκι στην κατάψυξη (υπολόγισε περίπου 100ml) πέντε λεπτά πριν το χτυπήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Και αυτό που λέει η γκαρνέλε ισχύει κλασσικά και είναι μαστ μέθοδος αν το γάλα είναι ελαφρύ και δεν έχουμε πρόχειρο ΕΒΑΠΟΡΕ για τσοντάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Εβαπορέ; Σιγά μην κάνουμε αφρογαλα και με μίλκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Το 'χω κάνει ε. Το ήπια από πείσμα αλλά πρέπει να απαγορευθεί νομοθετικά, είναι απαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Και αυτό που λέει η γκαρνέλε ισχύει κλασσικά και είναι μαστ μέθοδος αν το γάλα είναι ελαφρύ και δεν έχουμε πρόχειρο ΕΒΑΠΟΡΕ για τσοντάρισμα. To εβαπορέ βοηθάει να πήξει το γάλα αλλα γαμεί τη γεύση. 2-3 σταγόνες μες στο σκεύος δεν είναι κακή ιδέα αλλα εμένα προσωπικά μου ξινίζει (βασικά δεν πίνω φρέντο με αφρόγαλα αλλα εμπειρικά το λέω) Εβαπορέ; Σιγά μην κάνουμε αφρογαλα και με μίλκο. Το 'χω κάνει ε. Το ήπια από πείσμα αλλά πρέπει να απαγορευθεί νομοθετικά, είναι απαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πολύ σπαστικό αυτό το αφρόγαλα!!!Έχω κάνει τόσες προσπάθειες εκτός από αυτή με το παγάκι στο χτύπημα.Θα το δοκιμάσω όταν θα ετοιμαστούν τα παγάκια!!! Στον απλό freddo espresso απλά φτιάχνεις έναν διπλό και τον χτυπάς στο μίξερ με ζάχαρη και 2-3 παγάκια για λίγο και είσαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τα σπάτε απαίσια. Το αφρόγαλα θέλει ΚΑΛΟ βζινβζιν. Καλό, εννοώ δυνατό. 1000W κι έτσι. Να το δείρει αλύπητα το γάλα. Τα Dynamix είναι πολύ καλά βζινβζιν παρεμπιπτόντως. Πουλάνε στάνταρ στα Πράκτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καλό βζινβζιν θέλει, αλλά όχι ιδιαίτερα δυνατό. Ειδικά άμα είναι καινούρια η ροδέλα δεν βοηθάει καθόλου. Α, και +1 στο νουνού family πλήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ναι θέλει δυνατό βζινβζίν. Καλό=όσο πιο δυνατό σ' αυτή την περίπτωση. Τι εννοείς "να είναι καινούρια η ροδέλα"; Δλδ. απείραχτη; Διαστροφικούς συνειρμούς κάνω ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ναι θέλει δυνατό βζινβζίν. Καλό=όσο πιο δυνατό σ' αυτή την περίπτωση. Τι εννοείς "να είναι καινούρια η ροδέλα"; Δλδ. απείραχτη; Διαστροφικούς συνειρμούς κάνω ;ρ Όχι ρέι, δεν θέλει ιδιαίτερα δυνατό. Στα επαγγελματικά βζινβζίνια ας πούμε, ποτέ δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την δυνατή σκάλα. Εννοείται βέβαια πως με αυτά που ψωνίζεις στο φανάρι αφρόγαλα δεν φτιάχνεις. Η ροδέλα όταν είναι παρθένα δυσκολεύεται να το μπήξει. Θέλει επιμονή και υπομονή και εμπειρία. Μόλις την στρώσεις λίγο, θα δεις το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του, εύκολα-ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ναι γιατί πολύς κόσμος δεν έχει δει επαγγελματικό εν δράσει και βολεύεται με των φαναριών. Που να ξεραν. Εκεί που των φαναριών κάνει αγγαρεία με αποτέλεσμα να νευριάσεις, να τα παρατήσεις και να μην τελειώσεις ποτέ (και ααν τελειώσεις το αποτέλεσμα θα είναι νερουλό), το επαγγελματικό πάει χαλαρά και με 1η, τελειώνεις αμέσως και έχεις παχύ, λευκό αποτέλεσμα. Υπάρχουν ειδικά σπίτια (π.χ. Πράκτικα, Αλεξ Πακ) που ακριβοπουλάνε τα καλά. Εκεί να δείς κάτι ροδέλες. Αθάνατες. Και το βασικό, δε χρειάζονται λάδωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Oh, that amateur trend destroys the industry... δρηγσδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όχι ρέι, δεν θέλει ιδιαίτερα δυνατό.Στα επαγγελματικά βζινβζίνια ας πούμε, ποτέ δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την δυνατή σκάλα. Εννοείται βέβαια πως με αυτά που ψωνίζεις στο φανάρι αφρόγαλα δεν φτιάχνεις. Η ροδέλα όταν είναι παρθένα δυσκολεύεται να το μπήξει. Θέλει επιμονή και υπομονή και εμπειρία. Μόλις την στρώσεις λίγο, θα δεις το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του, εύκολα-ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ. Μοιαζεις ειδικος στα θεματα περι καφε και αφρογαλα Πρεπει να εισαι πρωταθλητης στο αθλημα του καφε , κυριος :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 απλά τα πράγματα για το αφρόγαλα με ένα σαν αυτό . 9 ευρώ στο saturn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα