Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Μακάρι να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.

Με επιφύλαξη .. 

όπως είπε ένας χρήστης εδώ,είναι μια τιμή την οποία την ορίζει ο κατασκευαστής και δεν υπολογίζεται.

Ίσως επειδή λόγω υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας ούτως η άλλως να υπάρχει μεγαλύτερο θερμικό φορτίο και βγάζει και μεγαλύτερο σκορ έτσι 

Επεξ/σία από dimostr
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Ίσως επειδή λόγω υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας ούτως η άλλως να υπάρχει μεγαλύτερο θερμικό φορτίο 

Συμφωνώ με αυτο που λες αλλα δεν μιλάμε για ON/OFF κλιματιστικά (αρα να δουλευουν 100% τελικες παντα), μιλάμε για Inverter (που αυξομειώνουν την ισχυ τους)  αρα πιθανόν κάτι τους περιορίζει και αναγκάζονται να το βάλουν τόσο πάνω σε κάποια κλιματιστικα. Βλέπω τα Fujitsu τα πιο πολλα έχουν χαμηλότερο φορτιο σχεδιασμου στην θερμη ζώνη σε σχέση με την μέση ζώνη, εκτος απο μερικά μοντέλα , που τυχαία? είναι τα φασονακια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Συμφωνώ με αυτο που λες αλλα δεν μιλάμε για ON/OFF κλιματιστικά (αρα να δουλευουν 100% τελικες παντα), μιλάμε για Inverter (που αυξομειώνουν την ισχυ τους)  αρα πιθανόν κάτι τους περιορίζει και αναγκάζονται να το βάλουν τόσο πάνω σε κάποια κλιματιστικα. Βλέπω τα Fujitsu τα πιο πολλα έχουν χαμηλότερο φορτιο σχεδιασμου στην θερμη ζώνη σε σχέση με την μέση ζώνη, εκτος απο μερικά μοντέλα , που τυχαία? είναι τα φασονακια

Εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα μηχανολογικού περιορισμού που τα κορυφαία μοντέλα τον έχουν ξεπεράσει και θα ακολουθήσουν τα φασον όταν σπάσει η πατέντα χρήσης των κατασκευαστριών εταιρειών .τώρα βολεύονται με προηγούμενες εκδόσεις που έχουν αυτούς τους περιορισμούς

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 3
Δημοσ.
Fujitsu ASYG24KLCA 24.000 BTU  στα 1099€ με δωρεαν εγκτατασταση και 100€ δωροεπιταγή ανακυκλωσης .
Είναι καλη η τιμή η να περιμένω black friday για κανενα shorai
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, antykaps είπε
Fujitsu ASYG24KLCA 24.000 BTU  στα 1099€ με δωρεαν εγκτατασταση και 100€ δωροεπιταγή ανακυκλωσης .

Δεν είναι καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, antykaps είπε

Shorai Black Friday 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είναι καλή τιμή.

Ειμαι στην ιδια ακριβως περιπτωση.. Περιμένω για black friday ή να μην έχω και τπτ καλές ελπίδες για καλύτερες τιμές;

Επίσης ASYG ή Shorai 24αρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, γιατι το εχετε δεσει οτι θα βρειτε SHORAI σε super τιμες στο Black Friday? :D 

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Παιδια, γιατι το εχετε δεσει οτι θα βρειτε SHORAI σε super τιμες στο Black Friday? :D 

Πέρυσι τα είχε βάλει την τελευταία ημερα.. Προσωπικά πιστεύω θα τα βάλει και φέτος. Το θέμα είναι να στοκαρει μέχρι τότε 18αρια 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, antykaps είπε

39 λεπτά πριν, UlveRz είπε

Ειμαι στην ιδια ακριβως περιπτωση.. Περιμένω για black friday ή να μην έχω και τπτ καλές ελπίδες για καλύτερες τιμές;

Επίσης ASYG ή Shorai 24αρι;

Μεταξύ Shorai premium και ASYG θα επέλεγα το 1ο λόγω εγγύησης και χαρακτηριστικών .

Τα μηχανήματα έχουν υπερ και κατά αλλά δεν ανήκουν στην ίδια τάξη μεγέθους από άποψη τιμής.

Αν βρεθούν στην ίδια τιμή ή αν μπορείτε να διαθέσετε το έξτρα κόστος για το Toshiba , τότε βουρ. Αλλιώς Fujitsu.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα

μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω ενα ac? Για σπιτι 65τμ σαλονοκουζινα 2 δωματια μπανιο χωρις διαδρομους. 

Κοιταω 18αρη η 24αρη μεχρι 1200 ευρω , θελω κατι καλο για να το εχω χρονια αλλα δε ξερω σε ποια μαρκα και μοντελο να παω. Εχω βρει 24αρια απο mitsubishi/daikin/fujitsu.. 

Το σπιτι ειναι ρετιρε με οτι αυτο συνεπαγεται 

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα στην παρεα

μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω ενα ac? Για σπιτι 65τμ σαλονοκουζινα 2 δωματια μπανιο χωρις διαδρομους. 

Κοιταω 18αρη η 24αρη μεχρι 1200 ευρω , θελω κατι καλο για να το εχω χρονια αλλα δε ξερω σε ποια μαρκα και μοντελο να παω. Εχω βρει 24αρια απο mitsubishi/daikin/fujitsu.. 

Το σπιτι ειναι ρετιρε με οτι αυτο συνεπαγεται 

Ευχαριστω πολυ

Ψύξη ή θέρμανση;

Μάλλον θα πρέπει να τα σπάσεις σε περισσότερα από ένα μηχανήματα αν θες να καλύψεις τους χώρους σου σωστά. Οπότε θα βοηθούσε αν έφτιαχνες μια κάτοψη.

Επίσης αν μπορείς πες για μονώσεις / κουφώματα / περιοχή / υψόμετρο κτλ

Θα βοηθούσε να συμπληρώσεις και αυτό https://www.elith.gr/calc/index.php

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, guzel είπε

Πέρυσι τα είχε βάλει την τελευταία ημερα.. Προσωπικά πιστεύω θα τα βάλει και φέτος. Το θέμα είναι να στοκαρει μέχρι τότε 18αρια 

Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από διάβασμα αρκετών σελίδων πίσω στο thread, τείνω προς toshiba. Υπάρχει περίπτωση να θυμάσαι τι τιμή είχε παίξει το 18αρι shorai σε black friday περισυ?

Εναλλακτικά το 16αρι mirai που έχει τώρα στα 700 είναι καλή τιμη? Περιμένουμε ίσως καλύτερη? (Το ρώτησε και κάποιος άλλος μερικές σελίδες πριν). Δε θα είναι ο αποκλειστικος τρόπος θέρμανσης του χώρου.. θα δουλεύει πετρέλαιο για τα δυσκολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, swtos_chem είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από διάβασμα αρκετών σελίδων πίσω στο thread, τείνω προς toshiba. Υπάρχει περίπτωση να θυμάσαι τι τιμή είχε παίξει το 18αρι shorai σε black friday περισυ?

Εναλλακτικά το 16αρι mirai που έχει τώρα στα 700 είναι καλή τιμη? Περιμένουμε ίσως καλύτερη? (Το ρώτησε και κάποιος άλλος μερικές σελίδες πριν). Δε θα είναι ο αποκλειστικος τρόπος θέρμανσης του χώρου.. θα δουλεύει πετρέλαιο για τα δυσκολα

909 πήρα το 18αρι με δωρεάν εγκατάσταση. Στα Mirai twin rotary έχει το 24αρι μόνο 

Επεξ/σία από guzel
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...