Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, c-max είπε

Αυτο αφορα  τα μεγαλα Mitsubishi;  Ρωτω γιατι το rcs 25 zs-w που πηρα ειναι οντως το w με R32

Όχι, και τα δικά μου τα 9αρια μου είπαν από το κατάστημα πριν τα παραγγείλω ότι η εξωτερική μονάδα δουλεύει με r410 ενώ η μέσα είναι r32. Τους ρώτησα αν αυτό επηρεάζει τα χαρακτηριστικά που ανέφεραν στο site τους (ενεργειακό ταμπελάκι) και μου είπαν όχι.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Όχι, και τα δικά μου τα 9αρια μου είπαν από το κατάστημα πριν τα παραγγείλω ότι η εξωτερική μονάδα δουλεύει με r410 ενώ η μέσα είναι r32. Τους ρώτησα αν αυτό επηρεάζει τα χαρακτηριστικά που ανέφεραν στο site τους (ενεργειακό ταμπελάκι) και μου είπαν όχι.

Δεν υπάρχει αυτό που σου είπαν ή κάτι άλλο κατάλαβες.

Το κύκλωμα είναι ένα. Ή θα έχει r410 ή r32. Το φρεον είναι αποθηκευμένο στην εξωτερική μονάδα άρα αν είχε r410 , τέτοιο έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Δεν σε καταλαβα, τι εννοεις η εξω και η μεσα; Το συστημα εχει η r32 η 410. Στο δικο μου η εξω μοναδα γραφει οτι εχει r32, ειναι ξεκαθαρο

20191115_223036000.jpg

Επεξ/σία από c-max
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν υπάρχει αυτό που σου είπαν ή κάτι άλλο κατάλαβες.

Το κύκλωμα είναι ένα. Ή θα έχει r410 ή r32. Το φρεον είναι αποθηκευμένο στην εξωτερική μονάδα άρα αν είχε r410 , τέτοιο έχεις.

Ναι δίκιο έχετε. Τα μπέρδεψα. Το μέσα λέει R32/R410A και το έξω R410A. 

11FF5659-F9C0-418C-8152-A9F23434098E.jpeg

Επεξ/σία από nsp85
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nsp85 είπε

Ναι δίκιο έχετε. Τα μπέρδεψα. Το μέσα λέει R32/R410A και το έξω R410A. 

11FF5659-F9C0-418C-8152-A9F23434098E.jpeg

Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία από το ταμπελακι της εξωτερικής;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία από το ταμπελακι της εξωτερικής;

Τράβηξα και δεν την ανεβάζει γιατί ξεπερνά τα 2mb 

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Αν ξέρει κάποιος σχετικά με το θέμα. Για ένα δωμάτιο περίπου 50 τετραγωνικά που θα χρησιμοποιηθεί σαν server room μου προτείνουν κλιματιστικό ντουλάπα από δεύτερο χέρι για λόγους τιμής.  Υπάρχει αντίλογος ότι σε περίπτωση διαρροής φρέον  μπορεί να υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους στους χώρους στον όροφο στους εσωτερικούς χώρους.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τι ισχύει για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η "Ντουλάπα"  σχετικά με την υγεία των εργαζόμενων ή αν υπάρχουν σχετικοί νόμοι για το ζήτημα.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Η έξω μονάδα

IMG_2381.JPG

Μα εσυ πηρες το ZS-S. Δες το δικο μου ταμπελακι που λεει ZS-W.  Στην αγορα υπαρχουν και τα δυο μοντελα. Εγω ζητησα συγκεκριμενα το W

20191115_223036000.jpg

Επεξ/σία από c-max
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, javadoc είπε

Γεια σε όλους.

Αν ξέρει κάποιος σχετικά με το θέμα. Για ένα δωμάτιο περίπου 50 τετραγωνικά που θα χρησιμοποιηθεί σαν server room μου προτείνουν κλιματιστικό ντουλάπα από δεύτερο χέρι για λόγους τιμής.  Υπάρχει αντίλογος ότι σε περίπτωση διαρροής φρέον  μπορεί να υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους στους χώρους στον όροφο στους εσωτερικούς χώρους.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τι ισχύει για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η "Ντουλάπα"  σχετικά με την υγεία των εργαζόμενων ή αν υπάρχουν σχετικοί νόμοι για το ζήτημα.

Ευχαριστώ

1ον , Εξαρτάται πόσους σέρβερ έχεις .

2ον , θες 2 μονάδες και όχι μια, ότι και να είναι αυτές.

Επεξ/σία από SM81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2(R32) έχει λιγότερο total input cooling/heating..ενώ total capacity είναι το ιδιο και στα δυο (αν βλέπω καλά είναι θολή η 2 φωτό)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, c-max είπε

Μα εσυ πηρες το ZS-S. Δες το δικο μου ταμπελακι που λεει ZS-W.  Στην αγορα υπαρχουν και τα δυο μοντελα. Εγω ζητησα συγκεκριμενα το W

20191115_223036000.jpg

Ναι έχεις δίκιο. Από το μαγαζί που το πήρα έγραφαν R32 και όταν πήρα να ρωτήσω λεπτομέρειες πριν ολοκληρώσω την αγορά μου είπαν ότι είναι R410 η έξω μονάδα. 

6 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Το 2(R32) έχει λιγότερο total input cooling/heating..ενώ total capacity έχουν  ιδιο και τα δυο (αν βλέπω καλά είναι θολή η 2 φωτό)

Ναι ίδιο total capacity και τα δυο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δινουν μια διαφορα στα seer 7,8 to S και  8,5 το W. Στο scop 4.6 με 4,7 αντιστοιχα

Καλυτερα;

20191115_223036.jpg

Επεξ/σία από c-max
  • Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Ναι έχεις δίκιο. Από το μαγαζί που το πήρα έγραφαν R32 και όταν πήρα να ρωτήσω λεπτομέρειες πριν ολοκληρώσω την αγορά μου είπαν ότι είναι R410 η έξω μονάδα. 

Ναι ίδιο total capacity και τα δυο 

Πήρες το SRK25 ZS-W το οποίο δεν το παντρεύουν με το αντίστοιχο του εξωτερικό  SRC25 ZS-W αλλά με το ZS-S. Όπως συμβαίνει και με το 50άρι που ήθελα εγώ. Και κατα συνέπεια, οι καταναλώσεις που αναγράφονται δεν ανταποκρίνονται στο προϊόν που τελικά παραλαμβάνεις γιατί αυτές αναφέρονται στην R32 εξωτερική μονάδα ZS-W. Το ενεργειακό ταμπελάκι που δείχνουν όλα τα site για τα εν λόγω μοντέλα, αναφέρουν ξεκάθαρα εσωτερική/εξωτερική μονάδα ίδιας κατηγορίας. Άρα άθελά τους ή μη, παραπληροφορούνε. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nsp85 είπε

Η έξω μονάδα

IMG_2381.JPG

Μάλιστα.

Να σου πω, τι μηχάνημα παραγγειλες; Με r32 φρεον υποτίθεται; Γιατί δεν είναι. Ή στο είχαν πει ότι δεν θα είναι. Γιατί αν είπες ότι θες το r32 και σου έδωσαν το r410 , απαίτησε την άμεση αντικατάσταση. Το r32 μοντέλο έχει πολύ καλύτερους δείκτες απόδοσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...