Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Πρεπει να υπαρχει μεγαλη αγνοια αν νομιζει καποιος οτι τα invenrter δεν κλεινουν υπο συνθηκες. Η διαφορα ειναι οτι τα κινεζοφασον κλεινουν πολυ ευκολα και για πλακα, ενω τα  Α κατηγοριας κλεινουν αν εχει γινει λαθος επιλογη κλιματιστικου για τον χωρο, ή ο χωρος εχει καλη μονωση. Ο κινεζος σβηνει στα 700 και πανω watt, και τα σοβαρα μηχανηματα Α κατηγοριας στα 200 και κατω. Νομιζω οτι με αυτη τη περιγραφη εχει αποκατασταθει η ταξη. 

Οντως υπαρχει μεγαλη αγνοια. Μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου και να μας πεις ποια κλεινουν απο τα 700 w για να τα αποφυγουμε?

Γιατι το πιο τρανταχτο παραδειγμα που ηταν το Τογιοτομι του guzel που δεν επεφτε κατω απο 1300w, για να κλεισει πηγαινε πρωτα στα 150w και μετα εκλεινε.

Επεξ/σία από rbx1000
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Οντως υπαρχει μεγαλη αγνοια. Μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου και να μας πεις ποια κλεινουν απο τα 700 w για να τα αποφυγουμε?

Γιατι το πιο τρανταχτο παραδειγμα που ηταν το Τογιοτομι του guzel που δεν επεφτε κατω απο 1300w, για να κλεισει πηγαινε πρωτα στα 150w και μετα εκλεινε.

Ειπα κανε υπομονη , θα βγουν τα κρυα και θα καταλαβεις ποια κλιματιστικα ειναι αστεια στη λειτουργια τους και ποια οχι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

Ειπα κανε υπομονη , θα βγουν τα κρυα και θα καταλαβεις ποια κλιματιστικα ειναι αστεια στη λειτουργια τους και ποια οχι.

Διαφωτιστικος!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

To δικό μου toyotomi izuru eco 9btu κλείνει στα 450 στη θέρμανση, στην ψύξη μια χαρά παει και 180watt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Απο τα 1300w πήγαινε στο 5W , οπως το 18000 απο 850-900W πήγαινε στο 5w.

Να σου πω μια παρατήρηση, δεν λέω οτι όμως οτι ισχύει 100%..  Ολα τα μηχανήματα που έχουν  μεγαλύτερο φορτίο σχεδιασμού η ίδιο στην θερμή ζώνη σε σχέση με την μέση ζώνη πιθανον να έχουν "περίεργες" συμπεριφορές σε μερικό φορτίο.. (ετικετάκι energy label)

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δεν θυμάμαι του @guzel να κατέβαινε ποτέ στα 150/

Επίσης toyotomi είχαν οι @Rnd1978 και @energy52 ,όπου όλοι έβαλαν toshiba.

Το ίδιο και ο @kacey με 24άρι kuro που έχει γράψει και την κριτική στο σκρουτζ.

Από μένα έχει αναφερθεί το ariston prios 50 με ελάχιστα watts κάπου 700 και το carrier crystal II με on-off άλλοτε από 700W και άλλοτε από 300W   και επειδή είναι midea και πάνω του βασίζονται τα inventor aria και bosch 6, θα στοιχημάτιζα και για αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Και το 12αρη MITSUBISHI και το TOSHIBA MIRAI Plus16 μετακινουν τις περσιδες πανω και κατω ενω δεν τα εχω στο swing. Προπαντως το MITSUBISHI τα κινει ανα διαστηματα ανεξαρτητα απο την ρυUμιση μου στο remote control. Θα κοιταξω ξανα τα manuals μηπως δω γιατι γινεται. Οσο για την συμπεριφορα, ολα τα κλιματιστικα που εχω κλεινουν ανα διαστηματα, απλως κλεινουν σε σχετικα χαμηλα watt, που ειναι μια φυσιολογικη συμπεριφορα αφου ο χωρος χρειαζεται λιγοτερα BTU. Παντως, στα MITSU,DAIKIN,TOSHIBA δεν εχω δει καποια ακραια συμπεριφορα on-off. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CorumD είπε

Και το 12αρη MITSUBISHI και το TOSHIBA MIRAI Plus16 μετακινουν τις περσιδες πανω και κατω ενω δεν τα εχω στο swing. Προπαντως το MITSUBISHI τα κινει ανα διαστηματα ανεξαρτητα απο την ρυUμιση μου στο remote control. Θα κοιταξω ξανα τα manuals μηπως δω γιατι γινεται. Οσο για την συμπεριφορα, ολα τα κλιματιστικα που εχω κλεινουν ανα διαστηματα, απλως κλεινουν σε σχετικα χαμηλα watt, που ειναι μια φυσιολογικη συμπεριφορα αφου ο χωρος χρειαζεται λιγοτερα BTU. Παντως, στα MITSU,DAIKIN,TOSHIBA δεν εχω δει καποια ακραια συμπεριφορα on-off. 

Πάτα το Swing πως το λένε ξανα μέχρι να κάνει τουτουτ .. (στο τουτουτ είναι η default θέση), και σε μένα έχει τύχει πατησα το swing λάθος φορες και γυρνουσαν οι εσωτερικές περσίδες δεξια αριστερα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Πάτα το Swing πως το λένε ξανα μέχρι να κάνει τουτουτ .. (στο τουτουτ είναι η default θέση), και σε μένα έχει τύχει πατησα το swing λάθος φορες και γυρνουσαν οι εσωτερικές περσίδες δεξια αριστερα.

Σωστός. Στο toshiba αν δεν κάνει 2πλο ήχο δεν κλειδώνει και κάνει swing 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Εδω του guzel. Αν εχετε απο 700-0 να τα δουμε.

Ενας με Toyo  IZURU 18000 η 24000btu η έστω με KURO 18000 η 24000 btu γίνεται να μην έχει εμφανιστεί εδω και εναν χρόνο που "κράζουμε" την ελάχιστη κατανάλωση των συγκεκριμένων κλιματιστικών στην θέρμανση? Να μας πει ρε παιδια εμένα πέφτει.. ορίστε η φώτο η έστω χωρίς φώτο.. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας.. @dimostr 18000BTU H 24000BTU όχι το 9000 η 12000 ( σε προλαβαίνω)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Βαλε ολο το τον χρονο  22:06-22:09 να δεις απο που κλεινει.

Από τα 800 , δεν το είδες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...