Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, argitt είπε

Όπως έγραψα και παραπάνω,βλέπω τα fujishiba που κατεβαίνουν σε πολύ χαμηλά νούμερα και λέω να το δώσω στην μάνα μου και να χτυπήσω ένα...Αλλά θα κατεβαίνει χαμηλά η θα παίζει και αυτό στα ίδια νούμερα με το chinaman...Στις καλές μέρες σίγουρα θα κατεβαίνει...Αλλά στα κρύα;;

Έχεις πολλές απώλειες και οι καταναλώσεις βασίζονται στις απώλειες του χώρου 

Εδώ τώρα που συζητάμε για το πόσο χαμηλά κατεβαίνουν τα κλιματιστικά λέμε για όταν το επιτρέπουν οι απώλειες των χωρών που είναι 

Στο δικό σου χώρο αν βάλεις το οποιοδήποτε 24αρι με αυτές τις απώλειες δε νομίζω ότι μπορεί να κατέβει 

Ιστιαία πάνω είσαι ?

Επεξ/σία από dimostr
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Η Μιτσουμπισι εχει 7 χρονια και η Νταικιν εχει πακετα επεκτασης της εγγυησης και η 7τια κοστιζει λιγοτερο απο τις ετησιες συντηρησεις που ζηταει η Τοσιμπα.

έχεις πρόχειρο κάποιο link?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Η Μιτσουμπισι εχει 7 χρονια και η Νταικιν εχει πακετα επεκτασης της εγγυησης και η 7τια κοστιζει λιγοτερο απο τις ετησιες συντηρησεις που ζηταει η Τοσιμπα.

Δυστυχώς mitsu έχει τρία χρόνια εγγύηση και εφτά για τον συμπιεστή...

Daikin τιμές δεν βλέπω επέκτασης εγγύησης και.. αμφιβάλλω..

Όσο για την inventor άνευ όρων εγγύηση αλλά σε εξαιρετικά υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος ακυρώνεται η εγγύηση..Το οποίο απο πάντα όπως και τώρα μου φαίνεται κάπως...

Εξωγενείς παράγοντες για τους οποίους δεν ευθύνεται το εργοστάσιο παραγωγής (ενδεικτικά αναφέρονται, μεγάλες διακυμάνσεις ή/και συχνές διακοπές ηλεκτρικής τροφοδότησης, εκτός των προδιαγραφόμενων ορίων λειτουργίας της συσκευής, εξαιρετικά υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, κλπ.).

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Δυστυχώς mitsu έχει τρία χρόνια εγγύηση και εφτά για τον συμπιεστή...

Daikin τιμές δεν βλέπω επέκταση εγγύησης και.. αμφιβάλλω..

Η daikin έχει κάτι πρόγραμμα τα επέκτασης blue evolution κάπως έτσι τα λέει αλλά πρέπει να έχεις αγοράσει το μηχάνημα από επίσημο συνεργάτη και όχι από αλυσίδα 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimostr είπε

Έχεις πολλές απώλειες και οι καταναλώσεις βασίζονται στις απώλειες του χώρου 

Εδώ τώρα που συζητάμε για το πόσο χαμηλά κατεβαίνουν τα κλιματιστικά λέμε για όταν το επιτρέπουν οι απώλειες των χωρών που είναι 

Στο δικό σου χώρο αν βάλεις το οποιοδήποτε 24αρι με αυτές τις απώλειες δε νομίζω ότι μπορεί να κατέβει 

Ιστιαία πάνω είσαι ?

Ένα χωριό έξω από Ιστιαία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, guzel είπε

Τη mitsu ξέχασες.

Επιπλέον στη σελίδα που παραθέτεις αναγράφει: "Ενεργοποιήστε την επέκταση εγγύησης κατά 2 έτη για τη μονάδα σας"

😂

Ναι ρε φιλε. 3 + 2 = 5
Και μετα εχει πακετα επεκτασης. Μηπως θες να σου φτιαξω και λογαριασμο να μπεις?
Τη μιτσου βρες τη μονος σου.

Επεξ/σία από rbx1000
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Ναι ρε φιλε. 3 + 2 = 5
Και μετα εχει πακετα επεκτασης. Μηπως θες να σου φτιαξω και λογαριιασμο να μπεις?
Τη μιτσου βρες τη μονος σου.

ok dude 😂

άρα δε χρειάζεται να προχωρήσουμε στη σύγκριση των υπολοίπων χαρακτηριστικών (παροχή αέρα στα 17 μέτρα, power select, volts κλπ κλπ).

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Αξιόπιστο στατιστικό δείγμα μπορεί να μην υπάρχει εδώ μέσα,αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα  δείγμα,αλλιώς πάμε με τον σταυρό στο χέρι... Άποψη μου, συμπεράσματα βγαίνουν και είναι πολύ πιο ασφαλή σε σχέση με μερικα νούμερα που διαβάζουμε σχετικά με τα κλιματιστικά (ειδικά από κάποια μη πιστοποιημένα)

Άλλο ένδειξη, άλλο απόδειξη και το σημαντικότερο δεν έχουμε γνώσεις σε R&D  και σχεδιασμό γενικότερα κλιματισμού  για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τους λόγους ή τους φυσικούς περιορισμούς που οδηγούν έναν κατασκευαστή να σχεδιάσει και να προγραμματίσει το μοντέλο του με το Χ τρόπο . 

Ο  @rbx1000 έχει δίκιο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Άλλο ένδειξη, άλλο απόδειξη και το σημαντικότερο δεν έχουμε γνώσεις σε R&D  και σχεδιασμό γενικότερα κλιματισμού  για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τους λόγους ή τους φυσικούς περιορισμούς που οδηγούν έναν κατασκευαστή να σχεδιάσει και να προγραμματίσει το μοντέλο του με το Χ τρόπο . 

Ο  @rbx1000 έχει δίκιο . 

Εμπειρίες μοιράζομαστε εδώ μέσα.. ούτε R&D ούτε τίποτα γνωρίζουμε. Απλά όταν οι ίδιες οι αντιπροσωπείες δεν ξέρουν τι πουλάνε..  η πώς δουλεύουν τα μηχανήματα τους τι μπορούμε να κάνουμε; ( Η τα κρύβουνε...) Θεωρίες και θεωρίες όσο μπορούμε, μήπως και καταλάβουμε εμείς μόνοι μας τι παίζει..

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Εν τω μεταξύ, η εμμονή με τον κανόνα των 42C που δεν είναι κανόνας τελικά και το daikin που τελικά είναι υποδεέστερο από το carrier ( μόνο ως προς τη θερμική άνεση και μόνο στον δικό μου χώρο...μάλλον...), είναι (και) δικά μου "κατορθώματα" και με κάνεις να συνειδητοποιώ είναι ότι μάλλον πιο πολύ ζημιά έκανα εδώ μέσα παρά καλό και μάλλον πρέπει να γίνω πολύ πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις / συμπεράσματά μου. 

@ThReSh

δεν μου ρίχνεις και μένα ένα μπαν να γλιτώσετε;;; 😁🤫

Σιγά μην σε δικάσουμε κιόλας . Ο πρώτος ή ο τελευταίος είσαι που έχεις  μια λάθος άποψη ; Όλοι κάνουμε λάθη φίλε μου  και τα λάθη είναι περισσότερα όταν δεν κατανοούμε βασικά πράγματα σχεδιασμού μοντέλων  και αυτό ισχύει για όλους μας (βάζω και μένα μέσα σε αυτό . ) .  Τουλάχιστον δεν βγάζεις χολή και λάσπη  ή ειρωνείες . 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, guzel είπε

ok dude 😂

άρα δε χρειάζεται να προχωρήσουμε στη σύγκριση των υπολοίπων χαρακτηριστικών (παροχή αέρα στα 17 μέτρα, power select, volts κλπ κλπ).

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στο καινουριο τα 17 εγιναν 7 (2:00)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εμπειρίες μοιράζομαστε εδώ μέσα.. ούτε R&D ούτε τίποτα γνωρίζουμε. Απλά όταν οι ίδιες οι αντιπροσωπείες δεν ξέρουν τι πουλάνε..  η πώς δουλεύουν τα μηχανήματα τους τι μπορούμε να κάνουμε; Θεωρίες και θεωρίες όσο μπορούμε, μήπως και καταλάβουμε εμείς μόνοι μας τι παίζει..

Μαζί σου αλλά ειλικρινά .Να το ψάξεις αλλά με προσοχή ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.  Εδώ και πολύ καιρό κυριαρχεί μια παράνοια . Τσουβάλιασμα κλιματιστικών με βάση την χώρα κατασκευής , τον τύπο του συμπιεστή κ.α . Μερικοί ανακάλυψαν νέες ορολογίες στο production . Κλιματιστικά διαλογή; Α Β Γ  !!! 
Πόσες φορές εχω διαβάσει  κάποιος να έχει ένα κλιματιστικό της Χ εταιρείας και στο χώρο του να κάνει on-off . Μετά να βγαίνει το συμπέρασμα ότι αφού κάνει αυτό το μοντέλο on-off τότε όλα της εταιρείας αυτής είναι on-off και μετά  ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ τρόπο έχει πληροφορηθεί απο το εργοστάσιο ότι αυτό το κλιματιστικό είναι φασόν της τάδε εταιρείας (???!!!) ΚΑΙ ΑΦΟΥ είναι φασόν άρα όλα τα ΦΑΣΟΝ  είναι μπουρ...λα !!!!  

NO SENSE !!!  Συγνώμη αλλά αυτά τα "συμπεράσματα" είναι παρανοϊκά ! Προσέχετε τί γράφετε και ότι δεν μπορείτε να το αποδείξετε μην προσπαθείτε με το ζόρι να δώσετε μια επιπόλαια απάντηση στο ερώτημα που σας βασανίζει . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...