Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CorumD είπε

Οχι, δεν βλέπω σκουριά σε βίδες, αλλά έχουν πιάσει σκουριά οι L-βάσεις και θέλουν βάψιμο. Το κομπρεσσέρ δεν έχει ίχνος σκουριάς!

μου αρέσει που και εσύ απαντάς σε σχόλια όπου το "τρολάρισμα" αναγάγεται σε "ύβρις" :D :D :D 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, guzel είπε

Δεν είναι κοντά. Κάθε άλλο.Αν θέλεις ποιότητα επιλέγεις ιαπωνικό ,διαφορετικά φασόν κινεζικο τύπου inventor εκεί πάνω κάτω όλα το ίδιο είναι.

Εικασίες! Την ποιότητα/αξιοπιστία των κλιματιστικών της αγοράς την γνωρίζουν μόνο οι αντιπροσωπείες και δεν έχουμε πρόσβαση εμείς σε αυτά τα δεδομένα για να ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη μάρκα. Εμείς μπορούμε να βασιστούμε μόνο στην διάρκεια της εγγύησης οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κοιτάς μηχανήματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση . 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maparios είπε

καλημέρα στην παρέα,

στην αναζήτηση ενος φθηνού Κλιματιστικού, Inventer, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 4, μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες στο πιο να διαλεξω και γιατι;

αυτο το βρηκα στα 299 με προσφορα απο μειλ:

https://www.e-shop.gr/air-condition-whirlpool-spiw-309l-9000btu-a-a-r32-inverter-p-HAP.003350

αυτο πχ κανει 229, ειναι αρκετα φθηνο,αξιζει το whirlpool η οχι;

https://www.e-shop.gr/air-condition-aux-asw-h09b4-fzr3di-eu-9000btu-inverter-p-HAP.003281

και τελος αυτα τα 2 σαν reference 259 και 269 αντιστοιχα:

https://www.e-shop.gr/air-condition-aux-asw-h09b4-fwr3di-eu-9000btu-inverter-p-HAP.003328

https://www.e-shop.gr/air-condition-aux-asw-h12b4-fzr3di-12000btu-inverter-p-HAP.003257

επειδη δεν γνωριζω τιποτα για κλιματιστικα περαν του τι ειναι Inventer Καθως και btu, o μονος γνώμονας αγοράς μου ειναι τα χρήματα..

ευχαριστώ όλους προκαταβολικά

Έχεις τη δυνατότητα να πας στο παρακάτω που είναι δοκιμασμένο και με 10χρόνια εγγύηση;

https://www.bestprice.gr/item/2155493111/tcl-elite-plus-tac-09chsaxa412.html

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Εικασίες! Την ποιότητα/αξιοπιστία των κλιματιστικών της αγοράς την γνωρίζουν μόνο οι αντιπροσωπείες και δεν έχουμε πρόσβαση εμείς σε αυτά τα δεδομένα για να ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη μάρκα. Εμείς μπορούμε να βασιστούμε μόνο στην διάρκεια της εγγύησης οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κοιτάς μηχανήματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση . 

Είχα φασόν κινεζικό όποτε επέτρεψε μου να έχω άποψη.  Η διαφορά είναι χαοτική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

και παλι παίζει!!! Αν τα έχεις τα φράγκα και αν σιχαίνεσαι να μπλέκεις με after sales, τότε πολύ απλά παίρνεις το ρίσκο σου και πας σε αυτόν που θεωρείς ή φημίζεται ότι έχει την καλύτερη "ποιότητα/αξιοπιστία" (πετάς και μια αντιυπερτασική προστασία στον πίνακα φυσικά)!

Στην τελική, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, που δεν γουστάρω να μπλέκω με after sales, να το βράσω αν μια συσκευή έχει θέματα αλλά θα πρέπει να μπλέκω με τεχνικούς κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς να πληρώνω.

Επεξ/σία από yositosi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω οτι όλοι ξυπνήσαν με όρεξη! Εγω πάντως θα προσθέσω και την PANASONIC, οπότε έχουμε TOSHIBA/FUJITSU/DAIKIN/MITSIBISHI και PANASONIC στα προτεινόμενα κλιματιστικά. 

Φασονοκινεζιές τύπου INVENTOR...ουστ! λολ!

(και πρώτη αναφέρουμε την TOSHIBA για τον guzel)

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yositosi είπε

και παλι παίζει!!! Αν τα έχεις τα φράγκα και αν σιχαίνεσαι να μπλέκεις με after sales, τότε πολύ απλά παίρνεις το ρίσκο σου και πας σε αυτόν που θεωρείς ή φημίζεται ότι έχει την καλύτερη "ποιότητα/αξιοπιστία" (πετάς και μια αντιυπερτασική προστασία στον πίνακα φυσικά)!

Στην τελική, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, που δεν γουστάρω να μπλέκω με after sales, να το βράσω αν μια συσκευή έχει θέματα αλλά θα πρέπει να μπλέκω με τεχνικούς κάθε λίγο και λιγάκι.

Αν τα έχεις τα φράγκα και δεν σε απασχολεί η πιθανότητα βλάβης σε οποιοδήποτε κλιματιστικό τότε δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για εγγυήσεις. Κοιτάς specs και features και παίρνεις το καλύτερο  για τα δικά σου δεδομένα .  Συμφωνώ μαζί σου ! 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, yositosi είπε

Στην τελική, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, που δεν γουστάρω να μπλέκω με after sales, να το βράσω αν μια συσκευή έχει θέματα αλλά θα πρέπει να μπλέκω με τεχνικούς κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς να πληρώνω.

Προσωπικά πάλι , πιστεύω ότι η εγγύηση μπαίνει ως παράγοντας βαρύτητας στην τελική απόφαση.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Είχα φασόν κινεζικό όποτε επέτρεψε μου να έχω άποψη.  Η διαφορά είναι χαοτική 

Με μπερδεύεις γέροντα΄...

Συμπιεστές Toshiba = GMCC = MIDEA 100%.

Λευκές συσκευές Toshiba πλέον ιδιοκτησία MIDEA 100%.

Μαύρες συσκευές Toshiba = Vestel = πλέον Hisense 100%

Σαν σε πολλά "φασονατζίδικα" ένα ένα έπεσαν τα διάφορα divisions!!!

Και επειδή φωτιά στη φωτιά λένε... ας σε τρολάρω και εγώ λιγάκι! Ματσουσίτα τον λένε τον μπαμπά σας :P :P :P . Επιδεικτικά και εριστικά! :D 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, guzel είπε

Φυσικά. Είχα πει και τότε ότι ήθελαν καθάρισμα

Καθάρισμα από τι;

->>>>

επειδή δεν θα απαντήσεις, όταν τις καθαρίζεις από σκουριά, σημαίνει ότι σκούριασαν.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Προσωπικά πάλι , πιστεύω ότι η εγγύηση μπαίνει ως παράγοντας βαρύτητας στην τελική απόφαση.

Εννοείται ρε φίλε ότι μπαίνει, απλά το θέμα είναι τι κριτήρια έχει ο καθένας! Να σου το πάω πχ αλλού... Λευκές συσκευές για εμένα BSH στο σπίτι μου για έναν λόγο... Ξέρω ότι θα με σκίσσουν όταν τους χρειαστώ, αλλά ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα ανταλλακτικό θα βρω και δεν θα πρέπει να μπλέκω με το να βγάζω/βάζω συσκευές (αυτό το ανέβασε κατέβασε με σκοτώνει)! Τζάμπα δεν είναι,  μεγάλη εγγύηση δεν ειναι, αλλα ΕΓΩ το κοιτάω!

Άλλος κοιτάει μόνο τιμή, άλλος κοιτάει μόνο απόδοση! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους προμηθευτές υπάρχει και ένα αγοραστικό κοινό

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yositosi είπε

Με μπερδεύεις γέροντα΄...

Συμπιεστές Toshiba = GMCC = MIDEA 100%.

Λευκές συσκευές Toshiba πλέον ιδιοκτησία MIDEA 100%.

Μαύρες συσκευές Toshiba = Vestel = πλέον Hisense 100%

Σαν σε πολλά "φασονατζίδικα" ένα ένα έπεσαν τα διάφορα divisions!!!

Και επειδή φωτιά στη φωτιά λένε... ας σε τρολάρω και εγώ λιγάκι! Ματσουσίτα τον λένε τον μπαμπά σας :P :P :P . Επιδεικτικά και εριστικά! :D 

Δεν ξέρω yositosi...έλα να δείς και να ακούσεις τον κομπρέσσορα TOSHIBA MIRAI plus και μετά πήγαινε να ακούσει τον MIDEA Mission που έχει ο απέναντι...Το δικό μου είναι αθόρυβο, το MIDEA το ακούς απο απέναντι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...