Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει σημαντικότατη πτώση στο capacity μέσα σε έναν βαθμό. Από 39 -> 40.

32% πχ για το 22άρι. Αν αυτό για σένα είναι οκ, πάω πάσο. Αντικειμενικά δεν είναι.

Χωρίς ίχνος εμπαιγμού ή ειρωνίας (σου το ορκίζομαι και δεν κάνω πλάκα), who gave you the authority να είσαι κάθετος ως προς το "αντικειμενικά"??? Είσαι ειδικός σε κάτι? Αν ναι διαφώτισε με ώστε να μην γίνομαι καθόλου άδικος!

Το αναφέρω αυτό γιατί και να εργάζεσαι σε εισαγωγική εταιρεία δεν παίζει να έχεις αυτή τη γνώση εύκολα. "Αντικειμενικά" μπορεί να μιλήσει μόνο ο συγγραφέας του εκάστοτε πίνακα (που έχει όλα τα δεδομένα)) ή κάποιος πιστοποιημένος σχεδιαστής/μηχανικός εν λόγω συσκευών με σχετική προυπηρεσία! Αντίστοιχα φυσικά μπορεί "αντικειμενικά" να παραθέσει την προσωπική του εμπειρία ένας κάτοχος μιας συσκευής (που από όσο γνωρίζω δεν είσαι).

Με χαρακτηριστική άνεση ακυρώνουμε ή θεοποιούμε πράγματα ενίοτε νομίζω! Οχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει και η ρήση του "νομίζεις ότι έπιασες τον ταύρο από τα κέρατα αλλά τον έπιασες από τα....". Ακόμα, δεν έχω καταλάβει πως θεωρείται ότι "έχουμε όλα τα δεδομένα" και βλέπω τόσο απόλυτα σχόλια!!

• Like 3
  • Confused 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει σημαντικότατη πτώση στο capacity μέσα σε έναν βαθμό. Από 39 -> 40.

32% πχ για το 22άρι. Αν αυτό για σένα είναι οκ, πάω πάσο. Αντικειμενικά δεν είναι.

40C Εξ.θερμοκρασια 27C μεσα (TOTAL COOLING CAPACITY)

Model: ASYG18KLCA  4.39KW
RAS-18PKVSG-E      4.68KW

Model: ASYG24KLCA  6.59KW
RAS-24PKVSG-E      6.55KW

Εχουμε (απο τις λίγες φορες, ίδια σύγκριση με ίδια στοιχεια /νούμερα, οπως το Total Capacity Cooling), που ειναι η τεράστια πτώση?

(και παλί εχω αμφιβολίες ποσο ίδια / συγκρίσιμα στοίχεια.. αλλα πες οτι ειναι )

Το 18 Toshiba εχει παραπάνω αποδοση στους 40C σε σχεση με το 18 Fujitsu (0.29ΚW!! διαφορά) ενω το 24 το Fujitsu έχει παραπάνω capacity 0.04KW!! σε σχέση με αντίστοιχο της Toshiba.

Αν είδα κατι λάθος, διόρθωσε με :)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Είναι απλό και δεν καταλαβαίνω το πομπώδες / ειρωνικό ύφος.

Αν κάποιος πάει στο κατάστημα και έχει στο μυαλό του να πάρει 22άρι γιατί τόσα του είπε ο πωλητής (άσε το εύρος που λένε όλοι) και ο χώρος του σε παρατεταμένο καύσωνα θα του ζητάει στις δύσκολες ώρες 5.5KW (που δεν είναι κάτι φοβερό = 18,766.776 BTUs per Hour ), τότε το συγκεκριμένο που έφερα ως παράδειγμα (και επειδή η toshiba έχει επιλέξει σχεδιαστικά στους 40 εξωτερική να γίνεται η πτώση αυτή , θερμοκρασίες που βλέπουν συχνά περιοχές της Ελλάδας) θα πέφτει στα 4.3KW = 14,672btus, τιμή αστεία για 22αρι, συνεπώς ο χώρος δεν θα μείνει πχ στους 27 αλλά σταδιακά θα πάει σε άλλο σημείο ισορροπίας πχ 30. Προσωπικά σε πάνω από 29 στο σπίτι, αρχίζω και νιώθω άβολα.

Οπότε καλύτερα να αγόραζε 24άρι. Ή ας αγόραζε μοντέλο άλλης εταιρείας.

Πιο απλά δεν γίνεται.

Ούτε ζακέτες ανέφερα, ούτε αποσμητικά όπως ακατανόητα αναφέρεις. Και αυτά είναι για ζήτηση 27.

Και αυτές οι τιμές είναι το max capacity. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν θέλει το κλιματιστικό του να δουλεύει στο τερμα .

Που είναι λοιπόν η υπερβολή;

Καλημερα στο forum και απο εμενα . Θα ηθελα απλα να ενημερωσω την κοινοτητα για ενα θεμα αναφορικα με το επιπεδο θορυβου λειτουργιας της εξωτερικης μοναδας των κλιματιστικων που διαθετω mitsubishi και daikin αντιστοιχα με βαση τις παρατηρησεις - μετρησεις που εκανα. Γενικα παρατηρω τωρα με τις υψηλες θερμοκρασιες το επιπεδο θορυβου της εξωτερικης της daikin ειχει ανεβει σχετικα αισθητα απο την πληρως αθορυβη λειτουργια που ειχε στις πρωτες μερες του Ιουνιου που το εγκατεστησα και που οι εξωτερικες θερμοκρασιες ηταν ακομη σχετικα χαμηλες. Το mitsubishi επαιζε παντα στο ιδιο μοτιβο της πληρως αθορυβης λειτουργιας της εξωτερικης. Τελικα η διαφορα τους στο επιπεδο θορυβου λειτουργιας οφειλεται αποκλειστκα στον ανεμιστηρα της εξωτερικης. Παρατηρησα οτι με κατω απο 28C εξωτερικη θερμοκρασια περιβαλοντος οι στροφες του ανεμιστηρα της daikin πεφτουν αισθητα και παροτι ο συμπιεστης δουλευει στα ιδια watt πχ 150 ο θορυβος λειτουργιας της εξωτερικης μηδενιζεται. Αυτο μπορει να το παρατηρησουν οσοι εχουν daikin γιατι ενα απο τα mode λειτουργιας τους ειναι να εξακολουθει να δουλευει ο ανεμιστηρας για περιπου 1 λεπτο και μετα το switch-off του κλιματιστικου. Οι μετρησεις μου εδειξαν οτι στην περιπτωση που ο ανεμιστηρας ηταν σε πιο υψηλο power level καταναλωνε γι αυτην την χρονικη περιοδο 35 με 40 w πριν σβησει ενω στην περιπτωση του πιο χαλαρου consumption mode καταναλωνε μονο 10 με 12 w. με αντιστοιχη επιπτωση στον θορυβο της εξωτερικης μοναδας. Επισης μπορει να παρατηρηθει και με απλη οπτικη παρατηρηση του ρυθμου περιστροφης του ανεμιστηρα. Αυτο δεν σημαινει οτι η εξωτερικη κανει θορυβο απλα δεν ειναι σχεδον τελειως αθορυβη οπως στο mitsubishi. Στο τελευταιο δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα για μεταβλητο ρυθμο περιστροφης καθοτι η μοναδα κλεινει τελειως  μετα το switch off. Τελος υπαρχει ως επιλογη και το quite mode στο daikin το οποιο αλλα documents λενε οτι πιθανως να αποτρεπει τον συμπιεστη απο υψηλες στροφες λειτουργιας, και αλλα τον εξωτερικο ανεμιστηρα με αποτελεσμα να μειωνεται το ηχητικο αποτυπωμα της εξωτερικης κατα 3db . Για να ειμαι ειλικρινης μεχρι τωρα δεν το εχω διαπιστωσει. Ελπιζω να προσθεσα καποιες χρησιμες πληροφοριες.🙂

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Lofarek said:

Καλημερα στο forum και απο εμενα . Θα ηθελα απλα να ενημερωσω την κοινοτητα για ενα θεμα αναφορικα με το επιπεδο θορυβου λειτουργιας της εξωτερικης μοναδας των κλιματιστικων που διαθετω mitsubishi και daikin αντιστοιχα με βαση τις παρατηρησεις - μετρησεις που εκανα. Γενικα παρατηρω τωρα με τις υψηλες θερμοκρασιες το επιπεδο θορυβου της εξωτερικης της daikin ειχει ανεβει σχετικα αισθητα απο την πληρως αθορυβη λειτουργια που ειχε στις πρωτες μερες του Ιουνιου που το εγκατεστησα και που οι εξωτερικες θερμοκρασιες ηταν ακομη σχετικα χαμηλες. Το mitsubishi επαιζε παντα στο ιδιο μοτιβο της πληρως αθορυβης λειτουργιας της εξωτερικης. Τελικα η διαφορα τους στο επιπεδο θορυβου λειτουργιας οφειλεται αποκλειστκα στον ανεμιστηρα της εξωτερικης. Παρατηρησα οτι με κατω απο 28C εξωτερικη θερμοκρασια περιβαλοντος οι στροφες του ανεμιστηρα της daikin πεφτουν αισθητα και παροτι ο συμπιεστης δουλευει στα ιδια watt πχ 150 ο θορυβος λειτουργιας της εξωτερικης μηδενιζεται. Αυτο μπορει να το παρατηρησουν οσοι εχουν daikin γιατι ενα απο τα mode λειτουργιας τους ειναι να εξακολουθει να δουλευει ο ανεμιστηρας για περιπου 1 λεπτο και μετα το switch-off του κλιματιστικου. Οι μετρησεις μου εδειξαν οτι στην περιπτωση που ο ανεμιστηρας ηταν σε πιο υψηλο power level καταναλωνε γι αυτην την χρονικη περιοδο 35 με 40 w πριν σβησει ενω στην περιπτωση του πιο χαλαρου consumption mode καταναλωνε μονο 10 με 12 w. με αντιστοιχη επιπτωση στον θορυβο της εξωτερικης μοναδας. Επισης μπορει να παρατηρηθει και με απλη οπτικη παρατηρηση του ρυθμου περιστροφης του ανεμιστηρα. Αυτο δεν σημαινει οτι η εξωτερικη κανει θορυβο απλα δεν ειναι σχεδον τελειως αθορυβη οπως στο mitsubishi. Στο τελευταιο δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα για μεταβλητο ρυθμο περιστροφης καθοτι η μοναδα κλεινει τελειως  μετα το switch off. Τελος υπαρχει ως επιλογη και το quite mode στο daikin το οποιο αλλα documents λενε οτι πιθανως να αποτρεπει τον συμπιεστη απο υψηλες στροφες λειτουργιας, και αλλα τον εξωτερικο ανεμιστηρα με αποτελεσμα να μειωνεται το ηχητικο αποτυπωμα της εξωτερικης κατα 3db . Για να ειμαι ειλικρινης μεχρι τωρα δεν το εχω διαπιστωσει. Ελπιζω να προσθεσα καποιες χρησιμες πληροφοριες.🙂

Είναι χρήσιμο ,θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο εάν μας έλεγες και τα μοντέλα και btu ,γιατί άλλο τα entry level της κάθε μάρκας άλλο τα κορυφαία 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimostr είπε

Είναι χρήσιμο ,θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο εάν μας έλεγες και τα μοντέλα και btu ,γιατί άλλο τα entry level της κάθε μάρκας άλλο τα κορυφαία 

Εξαρτάται από το τι ζητάς και σε τι χώρο είναι και πόσο είναι το κλιματιστικό

Μιλαω για daikin perfera 9000 btu και για mitsubishi 12000 fhv35 αμφοτερα high performace class

Επεξ/σία από Lofarek
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

40C Εξ.θερμοκρασια 27C μεσα (TOTAL COOLING CAPACITY)

Model: ASYG18KLCA  4.39KW
RAS-18PKVSG-E      4.68KW

Model: ASYG24KLCA  6.59KW
RAS-24PKVSG-E      6.55KW

Εχουμε (απο τις λίγες φορες, ίδια σύγκριση με ίδια στοιχεια /νούμερα, οπως το Total Capacity Cooling), που ειναι η τεράστια πτώση?

(και παλί εχω αμφιβολίες ποσο ίδια / συγκρίσιμα στοίχεια.. αλλα πες οτι ειναι )

Το 18 Toshiba εχει παραπάνω αποδοση στους 40C σε σχεση με το 18 Fujitsu (0.29ΚW!! διαφορά) ενω το 24 το Fujitsu έχει παραπάνω capacity 0.04KW!! σε σχέση με αντίστοιχο της Toshiba.

Αν είδα κατι λάθος, διόρθωσε με :)

Το 24αρι το έχεις λάθος. Το 18αρι είναι σωστό. Τα έχω όλα στην υπογραφή μου.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, yositosi είπε

Χωρίς ίχνος εμπαιγμού ή ειρωνίας (σου το ορκίζομαι και δεν κάνω πλάκα), who gave you the authority να είσαι κάθετος ως προς το "αντικειμενικά"??? Είσαι ειδικός σε κάτι? Αν ναι διαφώτισε με ώστε να μην γίνομαι καθόλου άδικος!

Το αναφέρω αυτό γιατί και να εργάζεσαι σε εισαγωγική εταιρεία δεν παίζει να έχεις αυτή τη γνώση εύκολα. "Αντικειμενικά" μπορεί να μιλήσει μόνο ο συγγραφέας του εκάστοτε πίνακα (που έχει όλα τα δεδομένα)) ή κάποιος πιστοποιημένος σχεδιαστής/μηχανικός εν λόγω συσκευών με σχετική προυπηρεσία! Αντίστοιχα φυσικά μπορεί "αντικειμενικά" να παραθέσει την προσωπική του εμπειρία ένας κάτοχος μιας συσκευής (που από όσο γνωρίζω δεν είσαι).

Με χαρακτηριστική άνεση ακυρώνουμε ή θεοποιούμε πράγματα ενίοτε νομίζω! Οχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει και η ρήση του "νομίζεις ότι έπιασες τον ταύρο από τα κέρατα αλλά τον έπιασες από τα....". Ακόμα, δεν έχω καταλάβει πως θεωρείται ότι "έχουμε όλα τα δεδομένα" και βλέπω τόσο απόλυτα σχόλια!!

32% σε έναν βαθμό είναι αντικειμενικοτατα τεράστια πτώση.

Φαντάσου να έχεις δώσει ένα 1000αρικο για 22αρι και ξαφνικά στους 40 εξωτερική να βγάζει μόλις 15000btus.

Δεν το λέει ο λιακτζιμ, είναι στις καμπύλες απόδοσης της ίδιας της τοσιμπα, δλδ του κατασκευαστή.

Αριθμοί.

Όταν ένας αριθμός γίνεται τόσο μικρότερος ώστε να γίνει μικρότερος από την απαίτηση, έχεις πρόβλημα. Αν όχι, ούτε που θα το καταλάβεις .

Με 32% πτώση, οι πιθανότητες να το καταλάβεις είναι σαφώς μεγαλύτερες από ένα άλλο μοντέλο έχει μια λογική πτώση. Μπορείς να δεις στην υπογραφή μου τις καμπύλες από κάποια κλιματιστικά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το 24αρι το έχεις λάθος. Το 18αρι είναι σωστό. Τα έχω όλα στην υπογραφή μου.

image.png.8d194521565a1f9a7a10bd1201b7f355.png

Δεν νομιζω να έχω κάποιο λάθος.. Ορίστε οι δύο πινακες.. και ξαναρωτάω που είναι η σουπερ πτώση της απόδοσης της Toshiba?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

image.png.8d194521565a1f9a7a10bd1201b7f355.png

Δεν νομιζω να έχω κάποιο λάθος.. Ορίστε οι δύο πινακες.. και ξαναρωτάω που είναι η σουπερ πτώση της απόδοσης της Toshiba?

Ορίστε

IMG_20200723_101844.jpg.24cf0f28055a6abeb22af0a75cc8780a.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ορίστε

IMG_20200723_101844.jpg.24cf0f28055a6abeb22af0a75cc8780a.jpg

guzel βγές απο τον λιακ ...  ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!

Εχουμε την τύχη να έχουμε και ΙΔΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ δεν σ'αρεσει να συγκρίνουμε??  Οι πίνακες που έβαλα παραπανω είναι "σχετικα" συγκρίσιμοι.. TOTAL CAPACITY cooling (TC,SHC), με ίδιες θερμοκρασίες κτλ.. Εκει βλέπουμε τι ρολο βαρανε τα δυο κλιματιστικα.. (και πάλι εχω μια επιφύλαξη γιατι δεν βρηκα το AFR του toshiba)

Συμφωνα με τους πίνακες των δυο ιδιων τύπων πινακων απο τις εταιρειες.. υπάρχει πτωση στο Toshiba?

Εγω τα βλέπω πάνω κατω ίδια τα μηχανηματα..και στους 40C (συμφωνα με τους σωστους συγκρίσιμους πινακες, 18k και 24k btu).

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

guzel βγές απο τον λιακ ...  ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!

Εχουμε την τύχη να έχουμε και ΙΔΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ δεν σ'αρεσει να συγκρίνουμε??  Οι πίνακες που έβαλα παραπανω είναι "σχετικα" συγκρίσιμοι.. TOTAL CAPACITY , με ίδιες θερμοκρασίες κτλ..

Πες μου πρώτα ποια από τις δύο τιμές της τοσιμπα να πιστέψουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πες μου πρώτα ποια από τις δύο τιμές της τοσιμπα να πιστέψουμε.

Οταν συγκρινουμε νουμερα, πρεπει να συγκρινουμε ιδιες μονάδες και με οποιες προυποθεσεις εχει θέσει ο συγγραφεας ή η εταιρεια.

Ολες τις τιμές/πίνακες τις πιστευουμε.

Η σωστη ερωτηση είναι ποιον πινακα της Toshiba πρεπει να χρησιμοποιήσουμε, για να συγκρίνουμε με τον πίνακα της Fujitsu.

O πίνακας της Fujitsu είναι ο ίδιος με τον πίνακα της Toshiba που εγω έβαλα. (εμφανίζει το TC , Total Capacity σε σχεση με εξ.θερμοκρασια, και εσ.θερμοκρασια)  Εκει βλέπουμε οτι πανω κατω είναι τα ιδια μηχανήματα.

Ο αλλος ο πινακας της Toshiba είναι κάτι διαφορετικο, απόδοσης της αντλίας? Δεν ξέρω.. δεν ειμαι του αντικειμένου.. Δεν μπορουμε όμως να συγκρίνουμε το TOTAL CAPACITY, με το Cooling performance Characteristic η οτι εμφανιζει ο πινακας

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
17 minutes ago, Rnd1978 said:

Οταν συγκρινουμε νουμερα, πρεπει να συγκρινουμε ιδιες μονάδες και με οποιες προυποθεσεις εχει θέσει ο συγγραφεας ή η εταιρεια.

Ολες τις τιμές/πίνακες τις πιστευουμε.

Η σωστη ερωτηση είναι ποιον πινακα της Toshiba πρεπει να χρησιμοποιήσουμε, για να συγκρίνουμε με τον πίνακα της Fujitsu.

O πίνακας της Fujitsu είναι ο ίδιος με τον πίνακα της Toshiba που εγω έβαλα. (εμφανίζει το TC , Total Capacity σε σχεση με εξ.θερμοκρασια, και εσ.θερμοκρασια)  Εκει βλέπουμε οτι πανω κατω είναι τα ιδια μηχανήματα.

Ο αλλος ο πινακας της Toshiba είναι κάτι διαφορετικο, απόδοσης της αντλίας? Δεν ξέρω.. δεν ειμαι του αντικειμένου.. Δεν μπορουμε όμως να συγκρίνουμε το TOTAL CAPACITY, με το Cooling performance Characteristic η οτι εμφανιζει ο πινακας

Δεν μπορώ να διαφωνήσω.

Πάντως η προστασία υπερθέρμανσης υφίσταται και αναφέρεται ξεκάθαρα για τους 40 οπότε το μικρότερο νούμερο είναι το πιο λογικοφανες.

Μπορεί η Fujitsu από την στιγμή που δεν δίνει cooling performance να το έχει ενσωματώσει στον άλλον πίνακα. Μπορεί όχι.

Ωραία εύρημα. Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη του δεύτερου πίνακα.

Νέο σημείο προβληματισμού.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sarpan είπε

Θα αγορασω σιγουρα εναν μετρητη καταναλωσης και θα δω τη συμπεριφορα του μεσα στη μερα.

Σε αντιστοιχη ερωτηση που εκανα στους τεχνικους που ηρθαν σημερα, μου απαντησαν οτι μεγαλυτερο κλιματιστικο θα υπολειτουργουσε και ηταν εντελως καθετοι σε αυτο. Σε φαση ουτε καν μην το σκεφτεσαι. Το εξηγησαν καπως αλλα χαθηκα γιατι ειχα κι αλλα στο κεφαλι μου.

Τωρα για τα 30 ευρω, ναι ειναι απαραδεκτο γιατι δεν αναφερθηκε καν στο τηλεφνο, αλλα δεν ειχα καμια ορεξη να παιξω ξυλο με τους ανρθωπους, οι οποιοι ηταν απλα υπαλληλοι. Το λαθος για μενα ειναι απο το καταστημα αγορας που μου φορτωσε την Toshiba, για ενα κλιματιστικο ουτε 10 ημερων και μαλιστα μετα απο παρουσια δικου της συνεργειου

Κι εγω τωρα, δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα απ τα στοιχεια που εχεις παραθεσει το μηχανημα λειτουργει οριακα για τον χωρο σου..το οτι αγορασες Toshiba δεν σημαινει πως μπορει να κανει και θαυματα....ψαχνετε να βρειτε τα γιατι και πως, ενω ειναι ξεκαθαρο!!Επισης βλεπω γραφεις οτι το βαλες στους 17..μα αμα η εξωτερικη ειναι 32-33 κι εσυ μεσα εχεις 29 πχ , ειτε το ρυθμισεις στους 23, ειτε στους 10, το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις..το μηχανημα ηδη εχει δωσει τερμα γκαζια απ τους 23!! Με ενα μετρητη καταναλωσης θα το διαπιστωσεις!

Οσο για την "απαραδεκτη " χρεωση που λετε , εφοσον το σερβις δεν διαπιστωσε βλαβη απο που θα πληρωθουν;; ηρθαν στον χωρο σου και το ειδαν, ειναι μια υπηρεσια που χρεωνεται σορυ αλλα ετσι ειναι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, GreenPixel είπε

το θερμόμετρο του κλιματιστικού είναι μπροστά στην αριστερή πλευρά.

Δεν αφορα μονο το συγκεκριμενο κλιματιστικο,αλλα ολα εκτος των ifeel/isense κλπ.

Ποσο ευχαριστημενος να ειναι καποιος με την ακριβεια της μετρησης "εκει πανω" και "μεσα" σε ενα μηχανημα που λειτουργει?

Εγω ως τωρα βλεπω πως ολα σχεδον τα κλιματιστικα μου με εξαιρεση ενα Trane ( ο τελειος θερμοστατης)ειναι σαν τους αναλογικους θερμοστατες καλοριφερ.

Οταν το ανοιγεις πχ για ψυξη και παιρνει μπρος στους 26,μετα απο λειτουργια καποιας ωρας,ανεβαζοντας για να δεις που θα κλεισει,ισως κλεισει στους 29 η 30 !

Εσεις μαγκες δεν το εχετε αυτο το θεμα?

Επεξ/σία από Specs
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...