Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβάστε βίντεο και όχι φωτογραφίες για τις καταναλώσεις με τους μετρητές είναι εύκολο και πιο διευκρινιστικό για το τι βλέπουμε ώστε να μην βγάζουμε λάθος εκτιμήσεις για το τι καταναλώνει κάθε κλιματιστικό 

4 ώρες πριν, CorumD είπε

Οπου βλέπεις το "follow me" είναι φασον MIDEA. Οπου βλέπεις iFEEL είναι GREE η TCL. Αν δεν δεις αυτα τα δυο, τοτε ειναι φασον απο καποιο αλλο εργοστασιο οπως η CHIGO. Πχ, τα SENDO ειναι φασον CHIGO. Κατασκευαστες ειναι η DAIKIN,TOSHIBA,FUJITSU,MITSUBISHI HEAVY, MITUBISHI ELECTRIC,MIDEA,GREE,HAIER,HITACHI,PANASONIC κτλ.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω βρει κάτι μοντέλα της toshiba, τα toshiba digital inverter hi-wall σε μονάδες split. Από οτι βλέπω δεν τα πουλάνε σε αρκετά μαγαζιά. Σε επιδόσεις φτάνουν το 30αρι της fujitsu. 

https://topwater.gr/products/category/psyxh-oermansh-klimatismos?page=2

Ψάχνοντας σε άλλες σελίδες βρήκα κάτι toshiba super digital αλλά πρέπει να είναι άλλο μοντέλο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Έχω βρει κάτι μοντέλα της toshiba, τα toshiba digital inverter hi-wall σε μονάδες split. Από οτι βλέπω δεν τα πουλάνε σε αρκετά μαγαζιά. Σε επιδόσεις φτάνουν το 30αρι της fujitsu. 

https://topwater.gr/products/category/psyxh-oermansh-klimatismos?page=2

Ψάχνοντας σε άλλες σελίδες βρήκα κάτι toshiba super digital αλλά πρέπει να είναι άλλο μοντέλο.

Αυτα τα μοντελα πρεπει να ειναι με R410, οχι R32

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mmike2503 είπε

Με τις πληροφορίες που πήρα και από τους 2 σας πιστεύω ότι το ururu είναι overkill οπότε μάλλον βγαίνει από τη λίστα.

Ποιο πολύ δικαιολογούνται τα χρήματα του ururu παρά του daisekai (ανεβαίνει και στα 32072btus στη θέρμανση).

Ειδικά αν στεφτούμε ότι με τα ίδια λεφτά με το daisekai παίρνει κάποιος 18άρι , με ίδιους scop, seer και περισσότερα χαρακτηριστικά . 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ποιο πολύ δικαιολογούνται τα χρήματα του ururu παρά του daisekai (ανεβαίνει και στα 32072btus στη θέρμανση).

Ειδικά αν στεφτούμε ότι με τα ίδια λεφτά με το daisekai παίρνει κάποιος 18άρι , με ίδιους scop, seer και περισσότερα χαρακτηριστικά . 

Με το overkill εννουσα ότι δεν με νοιάζει τόσο το να φέρνει υγρασία απ' έξω.

Σε ποιο 18αρι αναφέρεσαι?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mmike2503 είπε

Με το overkill εννουσα ότι δεν με νοιάζει τόσο το να φέρνει υγρασία απ' έξω.

Σε ποιο 18αρι αναφέρεσαι?

Πάτα πάνω .

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, livaspy είπε

Οι δωροεπιταγή 100€ του Κωτσόβολου έρχεται σε δύο των 50€ ή έχει γίνει λάθος?

Στο Carrier μου έδωσαν 2 των 50€. Μια από προωθητική ενέργεια και μια από ανακύκλωση ενώ στο site έλεγε 100€ για ανακύκλωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Στο Carrier μου έδωσαν 2 των 50€. Μια από προωθητική ενέργεια και μια από ανακύκλωση ενώ στο site έλεγε 100€ για ανακύκλωση.

Αν δεν κάνω λάθος σε κάθε αγορά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κουπόνι, εάν είναι έτσι θα τους ενοχλήσω για να στείλουν ένα κουπόνι 100€...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, livaspy είπε

Αν δεν κάνω λάθος σε κάθε αγορά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κουπόνι, εάν είναι έτσι θα τους ενοχλήσω για να στείλουν ένα κουπόνι 100€...

Ρώτησα την υπεύθυνη στα ταμεία και μου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός (ελπίζω).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ρώτησα την υπεύθυνη στα ταμεία και μου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός (ελπίζω).

Πάντως στο eshop δέχεται ένα κουπόνι...

Δημοσ.

Παιδιά για πείτε μια γνώμη.

Έχω ένα TOSHIBA mirai 18.000btu εγκατεστημένο στο σαλόνι από πέρυσι το χειμώνα. Το κλιματιστικό δούλεψε πρώτη φορά εδώ και μερικές ημέρες. Δουλεύει κανονικά και ψύχει τον χώρο άψογα. Το  θέμα είναι ότι όταν πάω να το σβήσω πατώντας το κουμπί από το τηλεχειρηστήριο, τότε σβήνει η ένδειξη λειτουργία, ανάβει η ένδειξη του χρονοδιακόπτη (ενώ δεν είναι ρυθμισμένος κανένας χρονοδιακόπτης) κα η περσίδα μένει ελάχιστα ανοιχτή βγάζοντας ένα πολύ ελαφρό αεράκι (το καταλαβαίνεις μόνο βάζοντας το χέρι σου μπροστά). Μένει έτσι για περίπου μισή ώρα και μετά σβήνει εντελώς. Εϊναι κάτι φυσιολογικό αυτό; Επικοινώνησα με TOSHIBA στο 801 11 19000 και μου είπνα οτι θα με καλέσει δικός τους τεχνικός εντός της ημέρας το οποίο φυσικά και δεν έγινε ούτε εκείνη, ούτε την επόμενη μέρα. Θα ξανακαλέσω αργότερα απλά ήθελα γνώμες αν κάποιος γνωρίζει κάτι.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, livaspy είπε

Πάντως στο eshop δέχεται ένα κουπόνι...

Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι γίνεται κανονικά με 2 κουπόνια μέσω τηλεφώνου ή από κοντά σε κατάστημα.

Στο e-shop έχει ένα μόνο πεδίο γιατί δεν υπήρξε η σχετική πρόβλεψη στον σχεδιασμό του site.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για πείτε μου λίγο τη γνώμη σας γιατί έχω διαβάσει πολλές σελίδες και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί δεν υπάρχουν κάποιες σίγουρες επιλογές ανά κατηγορία χρημάτων/εγγύησης/ΒΤU.

Έχω καταλήξει σε αυτό TCL Elite plus R32 TAC-12CHSA/XA412 ή το TCL Elite TAC-12CHSA/XA51 που δεν έχω καταλάβει τη διαφορά τους αλλά σε σχόλια εδώ το 412 θεωρείται καλύτερο.

Θεωρώ ότι και κινέζικο με 10 χρόνια εγγύηση δεν έχει σημασία η μάρκα. Σαν ποιότητα διαβάζω καλά σχόλια και από τη εταιρία ένας φίλος είναι πολύ ικανοποιημένος.

Έχω προσέξει από θα το πάρω ώστε να μην χάσω την εγγύηση (μπράβο στον φίλο που ανέβασε την εικόνα για τους μεταπωλητές).

Οπότε πείτε μου στα 360€ +- 20€ +εγκατάσταση (αν έχετε κάτι να μου συστήνεται γιατί κολλάω με τον κάθε πωλητή σχετικά με τις χρεώσεις) υπάρχει κάτι καλύτερο με ίδια εγγύηση?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Παιδιά για πείτε μια γνώμη.

Έχω ένα TOSHIBA mirai 18.000btu εγκατεστημένο στο σαλόνι από πέρυσι το χειμώνα. Το κλιματιστικό δούλεψε πρώτη φορά εδώ και μερικές ημέρες. Δουλεύει κανονικά και ψύχει τον χώρο άψογα. Το  θέμα είναι ότι όταν πάω να το σβήσω πατώντας το κουμπί από το τηλεχειρηστήριο, τότε σβήνει η ένδειξη λειτουργία, ανάβει η ένδειξη του χρονοδιακόπτη (ενώ δεν είναι ρυθμισμένος κανένας χρονοδιακόπτης) κα η περσίδα μένει ελάχιστα ανοιχτή βγάζοντας ένα πολύ ελαφρό αεράκι (το καταλαβαίνεις μόνο βάζοντας το χέρι σου μπροστά). Μένει έτσι για περίπου μισή ώρα και μετά σβήνει εντελώς. Εϊναι κάτι φυσιολογικό αυτό; Επικοινώνησα με TOSHIBA στο 801 11 19000 και μου είπνα οτι θα με καλέσει δικός τους τεχνικός εντός της ημέρας το οποίο φυσικά και δεν έγινε ούτε εκείνη, ούτε την επόμενη μέρα. Θα ξανακαλέσω αργότερα απλά ήθελα γνώμες αν κάποιος γνωρίζει κάτι.

Είναι μια φυσιολογική λειτουργία και γίνεται για να αφαιρεθεί η υγρασία που συσσωρεύεται στην λειτουργία ψύξης και έτσι να μην έχεις οσμές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...