MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για να σε πετάξει bronze μετά τα 10 πρώτα παιχνίδια στα promos θέλει ταλέντο.Aν ειχες κακο MMR s3, γινεται ευκολα. Εγω τελειωσα silver2 το season3, αλλα οχι με καλο MMR, εκανα 7-3 στα provisionals και με εβγαλε silver4
Evilsmile Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για να σε πετάξει bronze μετά τα 10 πρώτα παιχνίδια στα promos θέλει ταλέντο. Και για να συνεχίζεις να είσαι bronze μετά απο 200-300 παιχνίδια σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος. 1
hashashin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι πολυ απλη εξηγηση οποτε εχεις troll/afk/feeder στη ομαδα σου το θυμασαι και το καταγραφεις σαν κατι δυσαρεστο.Οποτε εχει η αντιπαλη ομαδα τις περισσοτερες φορες περναει απαρατηρητο γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται στο αντιπαλο στρατοπεδο.Και να το καταλαβεις δεν παραπονιεσαι,νικας και τελος ενω το οταν ισχυει το αντιθετο το θυμασαι γιατι σε "καιει" και εσενα.Προσωπικα το ποσοστο των παραπανω που συνανταω στο παιχνιδι πρεπει να ειναι 50/50 μια εμεις μια αυτοι δεν εχει σημασια και πολυ. Οτι δεν υπαρχει επικοινωνια ειναι γνωστο εδω στα high elo δεν υπαρχει ο καθενας κοιταει την παρτυ του δεν μπορεις να τα περιμενεις ολα ροδινα δεν ειναι το solo queue σαν το lcs. Αμα εισαι καλος θα ανεβεις πρεπει να σπαμαρεις games και λιγο δεν γινεται με 1 ranked την βδομαδα να ανεβαινεις .
vag10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Aν ειχες κακο MMR s3, γινεται ευκολα. Εγω τελειωσα silver2 το season3, αλλα οχι με καλο MMR, εκανα 7-3 στα provisionals και με εβγαλε silver4 στα λόγια μου έρχεσαι. είχες κακό μμρ και σε έβγαλε silver 4.
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 @Evilsmile + Atsallos v69 λέτε το ίδιο απλά δε χρησιμοποιείτε quotes. Κατα τα άλλα έχουμε δείξει άπειρες φορές οτι κάποιος με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ιδέα απο το παιχνίδι παίρνει bronze acc και το πάει gold σε μερικές μέρες (αν όχι ώρες). Τώρα περιπτώσεις bronze adventures τύπου mphxths βλέπουμε κάθε μέρα και απορώ τι κάθεστε και προσπαθείτε να εξηγήσετε. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη πιστευει οτι οι περισσοτερες ηττες που εχει με Vi δεν ειναι δικο του θεμα, αλλα των συμπαικτων του. Αυτο που προσπαθουμε να του εξηγησουμε εδω και ωρες οτι ειναι λαθος και το αρνειται. Επισης τι rene και jax του λες? Εχει πανω απο 800games σε summoners rift και λεει οτι δεν τα παει καλα με το last hiting σε minions. Ειδικα jax χωρις items να τον κανει τι?
mphxths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αντε ανεβασε stream , να δουμε .Οχι μονο λογια. Κια μην περιμενεις να σε περιμενουβν οι συμπαικτες σου να feeνταριστεις.Παιξε κανα πιο early champ απο την ashe ..Γιατι εχουν αυτοι 5-0 στο 5 λεπτο και οχι εσυ?Γιατι δυσκολευεσαι να κανεις outplay τον αντιπαλο σου,οποτε σημαινει οτι δεν εισαι για πολυ παραπανω απο το ελο σου. δες το acount σου http://www.lolking.net/summoner/eune/28472831#ranked-stats Εχεις με vi αρνητικο score και πολλα παιχνιδια.Γιατι συνεχιζεις και την παιζχεις?Αφου δεν την κατεχεις,σταματα,το ιδιο και με τον heimer και την λεονα.Βλεπω σορακα 4-0,βλεπω σιβιρ 2-0 ,γιατι δεν παιζιες αυτους τους champ παραπανω?Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιον καινουργιο champ με καλο cc[ rene jax]?Με λιγα λογια γιατι δεν δοκιμαζεις νεα πραγματα .Δες κανα stream [οχι απο προ,περισσοτερο κοιτα απο ατομα που smurfαρουν,να παρεις μια ιδεα ]. δεν το κατεχω το stream...δηλ τι λογισμικο..τι απαιτησεις δικτυου κλπ..δεν εχω και καμμια vdsl... παμε στα ακυρα που εγραψες... γιατι δεν κανω outplay τον αντιπαλο μου ? μιλας γενικα ? ή μιλας στο συγκεκριμενο παιχνιδι με την ashe ? ενα μικρο hint : ΔΕΝ ΕΙΧΑ SUPPORT...την συγκεκριμενη ακαλι που ηρθε να το παιξει supp...δεν την θεωρω καν αξια λογου. γενικοτερα παιζω support και jungle και αντιθετα με ο,τι πιστευεις παιζω πολυ καλυτερα σε αυτους τους ρολους. παμε τωρα στις γαματες διαπιστωσεις σου που εκανες βλεποντας τα τελευταια 10 παιχνιδια vi : 4/9/10 ηττα 6/6/13 ηττα 10/5/14 ηττα 6/3/16 νικη 7/5/3 ηττα 2/6/3 ηττα 4/3/6 νικη 10/3/10 ηττα και με αυτα τα στατς εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ξερω να παιζω vi ? for real ?εχοντας στα 5 απο τα 7 παιχνιδια που παρεθεσα αθροισμα kills+assists > 15+ ? και επειδη επαιξα ενα καλο παιχνιδι με ashe θεωρεις οτι πρεπει να παιζω ashe ? ειναι αυτα σοβαρα συμπερασματα τωρα? Ειδικα με vi εχω κανει παιχνιδια με σκορ του στυλ χχ/0(ολογραφως ΜΗΔΕΝ)/yy , οπου χχ , yy διφηψια νουμερα..και οχι μονο μια φορα... με λεονα 8 στα 10 παιχνιδια εχω assists πανω απο 20... με heimer καποτε ειχα σερι διφηψιων αριθμων νικων.... τι σκατα συμπερασματα βγαζεις σοβαρα τωρα? @midi_miliz δεν θεωρω οτι οι περισσοτερες ηττες μου με vi ή με οποιον champ τελοσπαντων παιζω δεν ειναι δικο μου θεμα...οπως εγω πει επανειλλημενως εχω κανει τραγικες μαλακιες και συνεχιζω να κανω...Αλλα ποτε μου δεν εχω feed-αρει με 10-15-20 deaths...αυτο προσπαθω να εξηγησω... Οποτε μαζευω πολλα deaths (~10) ειναι οταν εχουν γαμηθει ολοι και προσπαθω να βοηθησω σε μαχες μαλακισμενες... Παιζω τους συγκεκριμενους champs γιατι θεωρω οτι τους παιζω πολυ καλυτερα απο αλλους ...επισης ειναι προτιμοτεροι. Προτιμω tanky champs οσο μπορω...αν δεν γινεται ενταξει παιζω κατι αλλο. Οσο για το last hitting δεν το παιζω προ...δεν το χω ιδιαιτερα..νταξ εχω βελτιωθει μεχρι ενος σημειου..αλλα δεν παιζω και πολυ ρολους σε lanes οποτε δεν το εξασκω και παρα πολυ... Γνωμη μου ειναι οτι για μια ηττα φταινε ολοι...και περισσοτερο αυτοι που τρολλιαζουν , φινταρουν , βγαινουν αφκ κλπ κλπ...απλα γαμανε το παιχνιδι. Οταν δεν υπαρχουν τετοια φαινομενα..θεωρω οτι ολοι φταινε ως εναν βαθμο. Αν υπαρξει καποιος που θα κουβαλησει μονος του...ειναι αλλο καπελο....σε τετοια επιπεδα δυσκολα θα γινει..δυσκολα θα υπαρξει αυτοςο ενας ..οποτε αν δεν δουλεψει ολη η ομαδα ...δυσκολα τα πραματα... Παω να δοκιμασω την τυχη μου ξανα
coreman7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Θα μπορουσαμε να μιλαμε ωρες γιατι δεν υπαρχει elo hell, ευτυχως ομως, ο gbay99 το κανει συνοπτικα. Ειτε καταλαβαινουμε οτι ειμαστε εκει που αξιζουμε είτε θα μεινουμε εκει που ειμαστε για παντα 1
vag10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 o trick2g όταν κάνει spectate σε divisions είναι αρκετά βοηθητικό. δεν πάει και κάνει climbing σαν κάτι άλλους και λέει ότι είναι εύκολο και μαλακίες απλά παρακολουθεί και τα αναλύει τους παίχτες που ανήκουν στην κάθε κατηγορία
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δυο ερωτησεις. 1.Οταν εισαι σε tier3 με αρκετα καλο mmr (σε στυλ να σε βαζει με αντιπαλους 3-4 tiers μεγαλυτερους), υπαρχει περιπτωση να σε παει απευθειας στο tier1 του division σου? Πχ gold3--->gold1. Ξερω οτι σε παει απο gold5-->3, ξερω οτι σε παει απο gold4-->2 , δεν ξερω ομως αν σε βαζει τοσο ευκολα και στο gold1. 2.Ειχα διαβασει οτι αν εχεις πολυ καλο mmr σε ανεβαζει tier χωρις να παιξεις promo. Ειναι κατι που ΘΑ γινει ή εχει τεθει σε ισχυ ηδη?
Atallos1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για ολα τα tiers ισχυει , αλλα πρεπει να εχεις αρκετα υψηλο MMR πχ να εισαι Plat 1 κ να παιζει με Diamond 1-2 Το ειχανε βαλει μαζι με καποιο patch , μετα το κανανε disable για 1 βδομαδα αν δεν κανω λαθος . Δεν ξερω αν ειναι up atm
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 To λεω διοτι ημουν silver3 με +11 νικες σε 43 games συνολο (26/15), με εβαζε με τουλαχιστον 3 gold αντιπαλους (αρκετες φορες οχι με gold V αλλα με ανωτερα tiers εως και gold2), αλλα το promo ηταν σε silver2. Και μου εκανε εντυπωση. Φανταζομαι οτι δεν παιζει καποιο αρνητικο ρολο το γεγονος πως μπαινω duo σε ολα μου σχεδον τα games (με summoner που ηταν silver1 με ελαφρως χειροτερο MMR απτο δικο μου).
Atallos1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω πως παιζει ρολο το duo στο MMR , δηλαδη οτι παιρνεις λιγοτερο σε περιπτωση που κερδισεις
Tobajara Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μια προσωπική άποψη για το τι σημαίνει "κάνω carry" όταν μιλάμε για ατομικό σκορ. Κοινώς, κάπως έτσι μετράω την απόδοσή μου. Ακολουθούν αναλογίες Κ / D / A, με x σημειώνω σχετικά αδιάφορα νούμερα. Support: x / 1 / 4 ADC : 3/1/1 ή 1/1/4 αν υπάρχει assassin/ bruiser και έχει πάρει τα kills. Προτιμώ να μετράω το πρώτο πάντως και να πιστεύω πως όταν συμβαίνει το δεύτερο δεν κάνω κάτι σωστά σαν carry (τροφή για κουβέντα: ο ρόλος του adc έχει αλλάξει στην τέταρτη σαιζόν πολύ προς το peeling παρά το να καθαρίζει τους μισοπεθαμένους ή μου φαίνεται?) Top: 1/1/3, με την ανάλογη επισήμανση για το carry. Jungle: 1.5 / 1 / 2 ή x / 1 / 4 αν παίζει κανείς κανένα tanky πράμα με πολύ cc σαν το Maokai. Mid: 3/1/1 στεγνά, για να μην πω 4/1 . Οτιδήποτε χειρότερο από αυτά δεν είναι carrying για μένα. Είναι μια απλά αξιοπρεπής απόδοση που τουλάχιστον δεν τάισα. Σκορ τύπου 1/1/1.5 ή 1/1/2 με AP ή ΑD carry είναι πολύ χαμηλά για να μην πω απαράδεκτα, δεν κάνεις τη δουλειά σου σωστά στα teamfights και είσαι συνήθως τέζα.
OhgmaAurvanium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Blue EvelynnArchangel's full stackedManamune full stackedGauntlent / RoA (v AP team)Rylai's / Visage (v AP team)DFGMerc / sorc bootsΑπλα τερας.Αντε ομως να stackaρεις 2 Mana Items..
Προτεινόμενες αναρτήσεις