Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εξαρετικα games στο TSM set , μεχρι εκει που ειδα δηλαδη 

Δεν τους περιμενα να κερδισουν tbh

C9 ηταν αναμενομενο , οι LMQ θα περασουν απο την 3η θεση

Δημοσ.

Δείτε εδώ υστερία* ο παρουσιαστής...

Δείτε το Score του, έχει κάτι το Special? (7/0/x πχ?) όχι! και φυσικά το ότι έκλεψε Baron ήταν καθαρή τύχη ΑΛΛΑ ξέρω ότι εσείς θα πείτε "Όχι δεν ήταν τύχη! ήταν Skill"

* OOOOOO Faker stole a baaaaaaaaron

* he goooot it, heee gooot it, he gooot it

* i can't belive that

* what a play from faker

Σιγά ρε μπάρμπα... αυτό μου την σπάει εμένα... έχουν δημιουργήσει μια ψευδή εικόνα και τον έχουν κάνει θεό. 

Δημοσ.

Δείτε εδώ υστερία* ο παρουσιαστής...

Δείτε το Score του, έχει κάτι το Special? (7/0/x πχ?) όχι! και φυσικά το ότι έκλεψε Baron ήταν καθαρή τύχη ΑΛΛΑ ξέρω ότι εσείς θα πείτε "Όχι δεν ήταν τύχη! ήταν Skill"

* OOOOOO Faker stole a baaaaaaaaron

* he goooot it, heee gooot it, he gooot it

* i can't belive that

* what a play from faker

Σιγά ρε μπάρμπα... αυτό μου την σπάει εμένα... έχουν δημιουργήσει μια ψευδή εικόνα και τον έχουν κάνει θεό. 

Και για πες.ποιον θεωρεις εσυ ως τον καλυτερο?

Εξαρετικα games στο TSM set , μεχρι εκει που ειδα δηλαδη 

Δεν τους περιμενα να κερδισουν tbh

C9 ηταν αναμενομενο , οι LMQ θα περασουν απο την 3η θεση

lmq tiltaran απιστευτα..ειδικα στο 5ο game απλα πηγαιναν ενας ενας και ψοφαγαν!

c9 ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα απο ολες τις ΝΑ.κανουν outpick τους παντες..το comp τους στο πρωτο ματς ηταν απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Δημοσ.

Μην τον feedαρετε αλλο. Αιωνιος κατοικος bronze, ουτε καν silver V 0 LP για το ξεκαρφωμα εστω, να λεει nooba/διαφημισμενο/wtf εναν απ'τους πιο δυνατους LCS players, μου θυμιζει την Τζουλια στην Επιδαυρο να απαγγελει αρχαια κειμενα και τραγωδιες.

• Like 1
Δημοσ.

Μην τον feedαρετε αλλο. Αιωνιος κατοικος bronze, ουτε καν silver V 0 LP για το ξεκαρφωμα εστω, να λεει nooba/διαφημισμενο/wtf εναν απ'τους πιο δυνατους LCS players, μου θυμιζει την Τζουλια στην Επιδαυρο να απαγγελει αρχαια κειμενα και τραγωδιες.

Μην τον feedaρετε αλλα σε καθε ατακα του, ψαρωνετε και απαντατε για να κουραστει κι'αλλο το θεμα.

Τι σχέση έχει το τι είναι κάποιος με το να πει το πολύ απλό-λογικό πράγμα:

"Πλέον, κανείς δεν μπορεί να κουβαλήσει μόνος του και να κάνει παπάδες. Αυτό που μετράει είναι η ομαδικότητα και οι "μαγκιές" έχουν πεθάνει εδώ και καιρό"

Να σας θυμίσω ότι αυτά είναι δικά σας λόγια (με τα οποία συμφωνώ).

c9 ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα απο ολες τις ΝΑ.κανουν outpick τους παντες..το comp τους στο πρωτο ματς ηταν απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Δεν θεωρώ κανέναν σουπερ ντουπερ, λέω το πολύ απλό ότι πλέον δεν μπορεί κανείς μόνος του να κάνει τον σουπερ ήρωα (ότι έγραψα και πάνω). 

Αφού ισχύει -το από πάνω-, πως γίνεται να υπάρχει αυτή η υστερία-θαυμασμός προς το πρόσωπο του;; αυτό αναρωτιέμαι! ο Faker για μένα είναι όπως και άλλοι LCS-επιπέδου παίχτες.

Ας σταθούμε λίγο στον αγώνα με NJWS (Score):

Faker stats

1ος αγώνας :  5/2/5        Enemy: 6/1/8

2ος αγώνας :  3/3/4        Enemy: 4/2/17

3ος αγώνας :  3/0/7        Enemy: 2/3/1

4ος αγώνας :  1/1/0        Enemy: 1/0/8

Ας δούμε και λίγο το παρακάτω βίντεο για τον Faker που κάνει Dodge τα πάντα για πλάκα... 

Παγώστε το 1:08:15 για να δείτε πόσο μακριά είναι οι Enemy από το σημείο που κάνει Ulti η Oriana.

Whatever όμως! ο Faker είναι και θα παραμείνει ο καλύτερος και ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. πάντα θα κάνει παπάδες... (τώρα πως δεν μπόρεσε να κουβαλήσει την ομάδα του να κερδίσουν είναι πολύ περίεργο...)

Επίσης το 1-3 είναι λίγο "εξευτελιστικό" Score για την SKT (δεν μιλάω για Faker!!!)

ΥΓ: Οι καλοί παίχτες το αποδεικνύουν κάθε φορά και όχι μια φορά με OP Zed Ξέρω γω... (ήταν OP , για αυτό άλλωστε και όλα τα Nerfs). O Faker είναι πολύ καλός παίχτης και το αποδεικνύει κάθε φορά αυτό.

Δημοσ.

Το ότι θα έβλεπα Bronze 1 "Master peasy" main να κάνει κριτική τον Faker δεν το περίμενα. + για το ban, έχει πλακα τα πρώτα 10 post αλλα μετά κουράζει.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι θα έβλεπα Bronze 1 "Master peasy" main να κάνει κριτική τον Faker δεν το περίμενα. + για το ban, έχει πλακα τα πρώτα 10 post αλλα μετά κουράζει.

κατάντησε αηδία κάθε 3 και λίγο να έρχονται ειδοποιήσεις για μπούρδες...

Δημοσ.

6 games loosing streak....κατι λαθος πηγαινει...

Άμα έχεις νεύρα από το losing streak κανε ένα break, το να παίζεις με tilt είναι το χειρότερο πράμα που μπορείς να κανεις και ο πιο εύκολο τρόπος για demote :P

• Like 4
Δημοσ.

Χασανε σε οολα τα lanes εκτος απο τη ζουγκλα και μετα εκνευριστηκαν. O Mundo του dyrus εκανε παρτακι τον ryze.

btw C9 παιζουν απιστευτα καλα και ομαδικα. Τους διαλυσανε με ανεση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εντάξει, άμα ήταν να ασχοληθώ με 2-3 άτομα εδώ πέρα που το μόνο που ξέρουν είναι να την λένε μου την λένε...

Για να μην κουράσω, όποιος θέλει ανοίγει το Spoiler.

Ναι ρε Bronzie Guide, το έκανα για την πλάκα μου... έχεις πρόβλημα? το ξέρω ότι έχει λάθη-κενά... δεν θα ασχοληθώ να φτιάξω κάτι τέλειο. 

Κριτική για τον Faker? όχι μωρό μου! δεν τον κριτικάρω! απλά λέω ότι είναι πολύ καλός παίχτης και δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο (είναι σαν όλους τους LCS παίχτες)

By the way, και άλλο Pentakill (κάντε εσείς κάνα Pentakill και μετά ελάτε και μιλάμε)

screenshot_39.png

Επίσης το Win Rate (Master Yi) νομίζω ότι αποδεικνύει ότι είμαι σε καλό δρόμο και κάτι ξέρω για Υι παραπάνω από εσας που δεν έχετε ασχοληθεί μαζί του

screenshot_40.png

Όπως έχω πει... εγώ μιλάω με αποδείξεις! εσείς απλά μιλάτε με εξυπνάδες. 

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από εσας είστε Silver στον East και κράζετε εμένα B1 West....

1. Bronze/Silver/Gold (ALL SERVERS) is same sh1t, οπότε είμαστε στο ίδιο κουβάρι 

2. Δεν μπορώ να δεχτώ Silvera-East να με κριτικάρει σαν να είναι Plat/Diamond hahaha. Εσείς οι Silvers (All Servers) έχετε πολύ ψηλά την μύτη σας... ξυπνήστε! τα ίδια με Bronze είστε!

Επεξ/σία από evxxc
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...