Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πιστευεις οτι εισαι πραγματικα τοσο καλυτερος απο τους αλλους στο elo σου παιξε aggressive.Αν εχεις αυτοπεποιθεση οτι θα κανεις outplay τοτε σπρωξε καταστασεις.Δεν γινεται να λες οτι ειμαι καλυτερος απο ολους εκει και να περιμενεις να κανουν οι αλλοι τα play.

(εξαιρειται το adc.Μην βαζεις το κεφαλι σου μπροστα θα χασεις :P)

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο το επιχειρημα με το οτι το ταδε champ εχει υψηλο KDA αρα πρεπει να ανεβω παρολο που δεν ανεβαινω, πρεπει να 'ναι το νεο "ειμαι bronze αλλα αξιζω gold απλως μου τυχαινουν παντα trolls".

Gold θα αξιζεις οταν αντιληφθεις γιατι το KDA απο μονο του δεν δειχνει elo/skill. Οσο ομως επιμενεις στο επιχειρημα του KDA τοσο δειχνεις οτι σκεφτεσαι σαν silver και κατω (no offence).

ΥΓ. Σοβαρα τωρα, ww top; Πιο γρηγορα θα ανεβεις με urgot, για να μη σου πω για καριερες με Sion top πριν το rework του :lol:

Δημοσ.

Άσχετα με τα KDA αν έχεις 60% win rate δε σημαίνει ότι ανεβαίνεις? Οπότε προς τι όλη η κουβέντα?

Οχι αν με αυτον εχεις 60% σε 25% απτα games και στο αλλο 75% εχεις μεσο ορο 38% :D

Οσο για το kda,αν δεν ξερεις να παιζεις και scripter να εισαι δεν νικας.Παρτε παραδειγμα τον ειχα πετυχει περυσι

http://eune.op.gg/summoner/userName=Nallodyret

Τωρα που το ανεφερα πολυ script βλεπω τελευταια.Και ουτε καν τα βασικα (τιποτα dodge κτλ) χοντρα script με full stutterstep

Δημοσ.

Το να κανει το adc qss ενω του εχω κανει Ulti, το θεωρω πλεονεκτημα για εμενα. Γιατι το dmg της ulti ακομα και qss να κανει στο δευτερολεπτο, θα το φαει ολο κανονικοτατα, απλα θα μπορει να κινηθει. Οποτε μετα απο 2,3 hit + το dmg που θα τρωει για το επομενο δευτερολεπτο απο την Ulti, θα τον εχει καταστρεψει.

Δημοσ.

Το να κανει το adc qss ενω του εχω κανει Ulti, το θεωρω πλεονεκτημα για εμενα. Γιατι το dmg της ulti ακομα και qss να κανει στο δευτερολεπτο, θα το φαει ολο κανονικοτατα, απλα θα μπορει να κινηθει. Οποτε μετα απο 2,3 hit + το dmg που θα τρωει για το επομενο δευτερολεπτο απο την Ulti, θα τον εχει καταστρεψει.

ναι μπορεί να κινηθεί, οπότε δεν τον σκοτώνει το team σου, οπότε ψηλoάχρηστο ulty.

Δημοσ.

Θα την κάνει στο apc ρε παιδιά την ulti εκεί είναι το πρόβλημα; Τι να πει και κάνας zed δηλαδή.. Μη τους ακούς φίλε παίζε ό,τι γουστάρεις και αργά ή γρήγορα θα σου βγει σε καλό. Εδώ ο άλλος έφτασε diamond 5 παίζοντας αποκλειστικά AP trynd τι να λέμε τώρα.

Απ'το να βλέπω κάτι τύπους να tryhardάρουν παίζοντας ό,τι βρουν in meta και να μη κάνουν master στο τέλος τίποτα ας σπαμάρεις ό,τι γουστάρεις. Προσωπικα πάντως έχω δει καλούς ww να κουβαλάνε και σε plat elo με τα σωστά items θες 3-4 άτομα να σε κάνουν καλά χώρια από ulti και ιστορίες.

Νομίζω πως ένας μεγάλος παράγοντας είναι το mindset. Δεν κατηγορείς κανέναν κάθε φορά που φεηλάρεις σκέφτεσαι τι έκανες κάθως και τι θα έπρεπε να είχες κάνει, σκέφτεσαι πως θα κάνεις κάτι πως θα αντιδράσει ο άλλος και τι leverage μπορει να έχεις τη κάθε στιγμή. Αν τα κάνεις όλα αυτά και πάλι δε ανεβαίνεις μάλλον όπως λένε και πιο πάνω αφήνεις το game σε άλλους ενώ δε θα πρεπε.

Δημοσ.

Ειμαι βεβαιος οτι θα δεις τυπους ακομα και με soraka adc να κουβαλανε σε plat elo. Το θεμα ειναι ποσες πιθανοτητες εχεις εσυ-εγω-ο φουφουτος να ανεβουν παιζοντας ετσι σε σχεση με το να παιζουν πχ τη soraka οπως παιζεται. Και ποσο χρονο επισης.

Και το αλλο που αποδεικνυει αυτο που λες περι ap trynda ειναι αυτο που του λενε ολοι και αρνειται να το καταλαβει: Δεν μετραει τοσο το kda/build/pick οσο το να ξερεις το game. Αλλα οταν εισαι silver skill προφανως δεν μπορεις να ανεβεις ουτε με meta champs και core builds, αρα picks σαν τον ww top προφανως δε θα βοηθησουν για το...road to gold.

Αν εισαι κολημενος στο Χ division επι 2-3 season (ποσο μαλον silver) προφανως δεν φταιει τιποτα αλλο εκτος απο εσενα τον ιδιο. Και δεν υπαρχει νοημα να tryhardαρεις για να σκεφτεις αλλες απιθανες αιτιες, τυπου το συστημα της riot ή τα trolls και οι feeders .

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γτ μερικοι δεν μπορουν να δεχτους και να κατανοησουν οτι απλα δεν μπορουν να γινουν καλυτεροι?οχι μονο σε αυτο το game αλλα και σε καθε game...μπορει μεχρι εκει να φτανουν τα αντανακλαστικα σου η αντιληψη σου γυρω απο τον χαρτη τα skills τα items τα  engage...1000 διαφορετικοι παραγοντες δηλαδη...Ολοι πρεπει να ειναι Platinum diamond?Και κολλημενος στο gold να εισαι ας πουμε που ειναι το προβλημα?Το θεμα ειναι να το χαιρεσαι...και ας κουβαλας με οτι παιχτη θες!

Οσο για τον WW δεν ξερω πως τον παιζεις παντως με devourer btrk wits end και κατι τετοια σπασπμενα πρωτον σε 1vs1 δεν χανει και δευτερον αν ξερεις να παιζεις καλα splitpush η να κανεις στα σωστα ατομα την ulti Οντως μπορεις να αναιβεις και πανω απο gold!

Δημοσ.

Αν εχει 2 χερια κ πανω απο 15 IQ γιατι δεν μπορεις να γινεις καλυτερος?

Μπορει απλα να μην παιζεις αρκετα η να μην σε νοιαζει , εκει το καταλαβαινω 

Αλλα αν σε νοιαζει , αφιερωνεις ξερω γω 5-6 ωρες και παιζεις απο season 2 και παλευεις ακομα με WW στο silver/gold γιατι απλα δεν θες να ακουσεις ε κατι κανεις λαθος . Υπαρχουν και περιπτωσεις παιχτων τυπου Luxx που αναρωτιουνται τη διαφορα στο Silver του West με το Gold του EUNE . Εκει τα παρατας

Δεν ειναι δυσκολο το παιχνιδι , απλα μερικοι το κανουν δυσκολο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...