Radiatedsoul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Με τι kills βγηκες εσυ απο το lane σου?Ποιο lane μου jungle ειπα επαιξα, και bot επαιζε darius με soraka.. Ξερεις τι εχω παρατηρησει και απο φιλους μου? Επειδη ασχολιοντουσαν με ranked και πριν το S3 τους εβαλε κατευθειαν στο silver και απεφυγαν τα σκα τα. ΤΟ θεμα ομως ειναι οτι απο αυτα τα σκατα του bronze ακομα και να το κατεχεις το αθλημα δεν μπορεις να βγεις με τπτ!!
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μεγάλο λάθος και το πρώτο βήμα για να μείνεις στάσιμος εκεί που βρίσκεσαι. Η ερώτηση παραμένει, τι score είχες στα πρώτα 15 λεπτά με jungle? KDA και creeps
Swimmer21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εσυ δεν μπορεις να βγεις με τιποτα,εγω εχω βγει με 2 acount,τυχαιο?δεν νομιζω. Ποια χρονια βγηκες απο bronze?
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μεγάλο λάθος και το πρώτο βήμα για να μείνεις στάσιμος εκεί που βρίσκεσαι. Η ερώτηση παραμένει, τι score είχες στα πρώτα 15 λεπτά με jungle? KDA και creeps Επειδη δε θυμαμαι στατς στο 15λεπτο, μαλλον θα ειχα οσα θα ειχες και εσυ αν επαιζες jungler σε ενα game, με darius/soraka bot και jax vs olaf top που στο πρωτο 5λεπτο ειχε 0/5/0 και ειχαμε χασει και τον πυργο. Αλλα μην ξεφευγουμε δεν θελω να συζητησω αυτο. Το θεμα μας ειναι ,οπως λεει και ο swimmer21 παραπανω, στο bronze το 60% των games ειναι troll picks ατομα τα οποια δεν ξερουν να παιζουν με πλαν, ξερουν να παιζουν μονο εναν χαρακτηρα το πολυ δυο και με τον οποιο δεν θα διστασουν να πανε σε οποιαδηποτε θεση επειδη προφανως εχουν αγνοια. Σε αυτη την περιπτωση και δεδομενου οτι ΟΛΟ το bronze ειναι ετσι, τι να κανει καποιος για να ανεβει?
Zahariel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Stream on baby. West side, platinum 1 και παμε για diamond. twitch.tv/soulfiregaming
Arcanaloth Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλά όλα αυτά και συμφωνώ, αλλά κανά δυο άτομα εδώ μέσα, ονόματα δεν λέμε, χαλαρώστε και λίγο με το condescending attitude. Ok, πιάσατε 1700 έλο, gratz. Το υφάκι όμως "τα σπάω και ξέρω τα πάντα, προσπάθησε να γίνεις σαν εμένα" έχει αρχίσει και γίνεται λίγο κουραστικό. Ασχέτως, ξαναλέω, αν δίνονται σωστές συμβουλές ή όχι ή αν οι από κάτω πετάνε και καμιά κοτσάνα, λίγο humility δεν κάνει κακό και δέχεται και ο άλλος την συμβουλή πιο εύκολα. Που να μπει και κανείς 2500 έλο δηλαδή εδώ, τι πρέπει να κάνει, να μιλάει σε όλους λες και είναι καθυστερημένοι; Just my 2 cents. 1
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Κανει carry.Βγαινει απο το lane με 3-4 κιλλ,και 20-30 παραπανω creeps ,και αρχιζει η τσοντα.Ετσι γινετε Δεν εισαι ακομα στο επιπεδο αυτο για να κανεις τετοιο carry,οπως δεν ειμαι εγω σε αυτο το επιπεδο να κανω τετοιο carry στο plat. Με τι champ; ADC;
afentiko Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπική μου άποψη για να κάνεις carry σε low elo καλύτερα είναι jungle και mid. Με το adc το θέμα είναι ότι στα low elo αν ξέρουν ένα πράγμα είναι να λένε στον jungler να μην pushάρει (λολ) και πέρα από την πλάκα λένε όλοι την ώρα focus το adc. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά αν όπως υποθέτουμε τώρα η ομάδα σου δε νιώθει δε θα σε προστατέψει κανείς οπότε θα σε κάνουν blind focus (εντομεταξύ οι δικοί σου εφόσον δε νιώθουν δε θα φάνε κάποιον άλλο ή κάτι άλλο) οπότε... 1
orfeas71995 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Eπιτελους δικαιωθηκα. Πηρα κατευθειαν promotion απο Plat 5 σε Plat 3! Aντε ενα καλο σερι ακομα και θα βρεθω στο 1 συγνωμη αλλα γινεται να παρεις promotion στο μεθεπομενο divison?
Atallos1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γινεται οταν εχεις μεγαλο σερι νικων 1
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως ειναι καλυτερα στο west? Η δε θα δω καμια διαφορα και η ποιοτητα ειναι ιδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Stream on baby. West side, platinum 1 και παμε για diamond. twitch.tv/soulfiregaming βάλε κανονικό link ρε τεμπέλη, οι αρχιτεμπέληδες βαριόμαστε να κάνουμε copy/paste και θέλουμε να το clickάρουμε κατευθείαν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 1 move>2 moves
Προτεινόμενες αναρτήσεις