Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα demographics του LoL ο μέσος όρος ήταν αρκετά μεγαλύτερος http://thenextweb.com/shareables/2012/10/12/70-million-users-1-billion-hours-every-month-league-of-legends-is-the-worlds-most-played-game/

Αλχημηστή πόσα παιχνίδια έχεις με την ομάδα σου?10?

Γιώργο μη μαλώνεις τον Τόλη.Αυτό το γλυκό παιδί έκανε καιρό να με καταλάβει και να τον καταλάβω. Αγορίνα

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα demographics του LoL ο μέσος όρος ήταν αρκετά μεγαλύτερος http://thenextweb.com/shareables/2012/10/12/70-million-users-1-billion-hours-every-month-league-of-legends-is-the-worlds-most-played-game/

Γιώργο μη μαλώνεις τον Τόλη.Αυτό το γλυκό παιδί έκανε καιρό να με καταλάβει και να τον καταλάβω. Αγορίνα

85% των παιχτων λεει μεταξυ 16-30.. 16-18 δεν πιστευεις οτι θα ειναι το μεγαλυτερο μερος του 85% ? και σιγουρα αλλο ενα 10% κατω απο 16 χρονων (το υπολοιπο 5% πανω απο 30)

Δημοσ.

Σεντονια επι σεντονιων για να ανακυκλωνετε τα ιδια πραγματα

Μια ειναι η λυση το εχουμε ξαναπει

ΔΙαβαστε το βιβλιο του koulara επιτελους

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον να τα παρω ενα ενα.

Παιχταρα που λες για βιντεο: Μαλλον δεν εχεις ριξει μια ματια στο stream μου.

Diaf: Δεν αναφερεται πουθενα το decision making στο αρθρο.

15 χρονα talk: Ειναι ΠΟΛΥ λιγοτερα απ οσα φανταζεστε, υπαρχουν αλλα δεν ειναι η ηλικια το προβλημα.

Στα 15 μου ημουν semi pro dοta.

A και, ΚΑΝΕΝΑΣ στην ελλαδα δε ζει απο το λολ. Για αλλα παιχιδια δεν ξερω.

Μισο να διαβασω το μεγαλο ποστ και επανερχομαι

] Το βιντεο πηγαινε στον Balz

Αlchemist: Υπαρχουν προβληματα με το ranked system γιατι ειναι πολυ δυσκολο να εχεις καταταξη σε ομαδικο παιχνιδι που δεν ειναι premade.

Δεν θα επρεπε να πρεπει να κουβαλησεις big time για να κερδισεις.

Υπαρχουν ηδη συζητησεις για βελτιωσεις.

Πολλα πραγματα θα επρεπε να ειναι διαφορετικα αλλα δεν ειναι.

Δεν βγηκα να σου πω πως θα ειναι η ουτοπια, αλλα τι μπορεις να κανεις με το τρεχον συστημα.

Και, προς ολους σας: Δεν ισχυριστηκα οτι θα σας ελυνα ολα τα Solo Queue προβληματα με τρεις παραγραφους. Ασχοληθηκα με ενα aspect και θα επακολουθησουν κι αλλα.

Αλλα μια μεγαλη σοφια ειναι: Κοιτα τη λυση και οχι το προβλημα. Ελα μεταξυ μας.

Ας το παιξω λιγο ψωνιο:

Ειμαι ο καλυτερος παικτης εδω μεσα. Ποσοι απο σας εκαναν εστω και ενα πραγμα απο αυτα που εγραψα;

Θεωρητικα αφου ξερω καλυτερα αν θελατε να ειστε λιγο πιο χαρουμενοι με το παιχνιδι (και παιζετε ranked) θα με ακουγατε.

Αυτο που ειδα ειναι οτι αρχισατε να λετε οτι υπαρχουν και αλλα προβληματα και βρηκατε και αλλους λογους, ακομα και αυτοι που συμφωνησατε μαζι μου.

Παρτε το αποφαση: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Αυτο που μπορειτε να κανετε και να αλλαξετε ειναι ο εαυτος σας και μονο.

Κοιταξτε τη λυση και οχι το προβλημα.

(μερος απο το 2ο η 3ο αρθρο με τιτλο νοοτροπια)

• Like 4
Δημοσ.

36 στο season 3, λίγα περισσότερα στο s2, δυστηχώς για λόγους που περιέγραψα νωρίτερα.

Παιχταρα που λες για βιντεο: Μαλλον δεν εχεις ριξει μια ματια στο stream μου.

15 χρονα talk: Ειναι ΠΟΛΥ λιγοτερα απ οσα φανταζεστε, υπαρχουν αλλα δεν ειναι η ηλικια το προβλημα.

Στα 15 μου ημουν semi pro dοta.

A και, ΚΑΝΕΝΑΣ στην ελλαδα δε ζει απο το λολ. Για αλλα παιχιδια δεν ξερω.

Μισο να διαβασω το μεγαλο ποστ και επανερχομαι

Αlchemist: Υπαρχουν προβληματα με το ranked system γιατι ειναι πολυ δυσκολο να εχεις καταταξη σε ομαδικο παιχνιδι που δεν ειναι premade.

Δεν θα επρεπε να πρεπει να κουβαλησεις big time για να κερδισεις.

Υπαρχουν ηδη συζητησεις για βελτιωσεις.

Πολλα πραγματα θα επρεπε να ειναι διαφορετικα αλλα δεν ειναι.

Δεν βγηκα να σου πω πως θα ειναι η ουτοπια, αλλα τι μπορεις να κανεις με το τρεχον συστημα.

Και, προς ολους σας: Δεν ισχυριστηκα οτι θα σας ελυνα ολα τα Solo Queue προβληματα με τρεις παραγραφους. Ασχοληθηκα με ενα aspect και θα επακολουθησουν κι αλλα.

Αλλα μια μεγαλη σοφια ειναι: Κοιτα τη λυση και οχι το προβλημα. Ελα μεταξυ μας.

Ας το παιξω λιγο ψωνιο:

Ειμαι ο καλυτερος παικτης εδω μεσα. Ποσοι απο σας εκαναν εστω και ενα πραγμα απο αυτα που εγραψα;

Θεωρητικα αφου ξερω καλυτερα αν θελατε να ειστε λιγο πιο χαρουμενοι με το παιχνιδι (και παιζετε ranked) θα με ακουγατε.

Αυτο που ειδα ειναι οτι αρχισατε να λετε οτι υπαρχουν και αλλα προβληματα και βρηκατε και αλλους λογους, ακομα και αυτοι που συμφωνησατε μαζι μου.

Παρτε το αποφαση: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Αυτο που μπορειτε να κανετε και να αλλαξετε ειναι ο εαυτος σας και μονο.

Κοιταξτε τη λυση και οχι το προβλημα.

(μερος απο το 2ο η 3ο αρθρο με τιτλο νοοτροπια)

Κάνεις ένα λάθος, συνδέεις απαντήσεις διαφορετικών ατόμων που λένε άλλα πράγματα για το ίδιο θέμα. Εγώ sχολίασα το παρόν μοντέλο όπως το βλέπω. Το αν αυτό μου φταίει ή όχι και αν ρίχνω εκεί τις ευθύνες μου είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Όπως ανέφερα: "Η σταδιακή αύξηση του επιπέδου μου όμως δεν είναι ανάλογη και δεν μεταφράζεται σε αύξηση του ELO μου.". Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημά μου, γιατί όπως είπα στην συνέχεια: "Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατον για κάποιον να προχωρήσει, απλά ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, χρονοβόρο και κουραστικό, σε σημείο που μπορεί να κάνει κάποιον να σιχαθεί το παιχνίδι."

Από εκεί και πέρα, άλλο πράγμα η συζήτηση για την κατάσταση και άλλο πράγμα η συζήτηση για το πως να βελτιωθεί ο καθένας ατομικά. Παρ' αυτά δεν μπορώ να δεχθώ τα λεγόμενα περί μη ύπαρξης της ζώνης του ELO HELL. Σχετικά μεν τα 2 ζητήματα αλλά διαφορετικά.

Αυτά, βασικά δεν ζήτησα προσωπικά (στην παρούσα φάση) να μου λύσεις κανένα πρόβλημα, αυτές είναι οι διαπιστώσεις μου ως προς την κατάσταση.

Παλαιότερες συμβουλές σας εισακούστηκαν και εφαρμόστηκαν στον βαθμό που μπορώ να το κάνω, και ευχαριστώ άπαντες για αυτό.

@Alchemist

Μεταξύ μας το silver (κάτω του 2) σε premade είναι πολύ κακό tier. Ιδιαίτερα εφόσον δεν έχεις κανέναν τυχαίο παράγοντα να blamάρεις.

Όσον αφορά την πρόταση σου για εξαγωγή αποτελεσμάτων απο το KDA ή σχετικά stats, είναι πολύ κακή.

Πέραν απο το ατομικό σου skill σε ένα ομαδικό παιχνίδι κρίνεσαι ακριβώς για αυτό. Για την ομαδικότητα. Το KDA είναι το πιό αδιάφορο stat για να λάβει κανείς υπόψη. Μπορεί να έπαιζα initiator να έκανα τέλεια initiate, να ψοφούσα και να είμαι 1-8-25 και σε κάθε τέτοια μου κίνηση η ομάδα μου να έπαιρνε ace. Μπορεί να παίζω alternative support nasus και να έδωσα 5 kills στο ad μου. Ή να έχω wardάρει ότι υπάρχει στον χάρτη ώστε να δώσω kills παρόλο που δεν ήμουν εκεί για να πάρω assist. Η ποικιλία συνδυασμών είναι τόσο μεγάλη που δε μπορείς να κρίνεις κανέναν απο τα stats του. Ή δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον αν είναι 0-5 top και τον divάρουν 2-3 άτομα χωρίς καμία βοήθεια απο την ομάδα του. Όλα έχουνε μια αλληλεξάρτηση. 

ΟΛΟΙ έχουν περάσει απο το notion του προσωπικού elo hell (και προσωπικά πιστεύω οτι κάποιος καλούτσικος μέν, άτυχος δε παίκτης μπορεί να κολλήσει εκεί για μεγάλο διάστημα) αλλα όλοι γυρίζουν κάποια στιγμή και καταλαβαίνουν οτι αυτό που έφταιγε περισσότερο είναι η συμπεριφορά και το ατομικό τους skill. Δε μιλάω για bronze που afaic είναι way below average και πρέπει να κερδίζεις 3/5 games αλλα για mid/low silver tiers.

@Swimmer δε νομίζω οτι τσακώνεται κανένας. Το να δίνεις και να παίρνεις συμβουλές/σχόλια για ένα hobby σου δεν είναι κάτι κακό .Ναι φυσικά και υπάρχουν προβλήματα αλλα αυτά τα αντιμετωπίζει ο καθένας όπως νομίζει. Αυτό δε σημαίνει οτι δε θέλεις να βελτιωθείς και οτι θα πηγαίνεις  #SWAGYOLO clarity revive heimer γιατί σιγά μωρε και μια ζωή την έχουμε και ότι γίνει παίρνοντας και άλλους 4 στο λαιμό σου. Και όσον αφορά τις ηλικίες όποιος ξέρω και παίζω μαζί είναι 25+. Η ιδεα οτι τα games είναι για παιδάκια έχει πεθάνει εδώ και χρόνια ούτε η γιαγιά μου δε τα λέει αυτά.

Τα e-sports και τα games είναι full time job για πολύ κόσμο (όχι μόνο για τους players) και το να λέμε οι ίδιοι οι παίκτες οτι το παιχνίδι αφορά 15χρονα σίγουρα δε βοηθάει στην επιτάχυνση της εξάπλωσης τους στην Ελλάδα.

Αν επεξεργαστείς σωστά τα πάμπολα στατιστικα πέρα από τα KDA μπορείς να βγάλεις με μεγάλη ασφάλεια το σωστό συμπέρασμα imho. Αυτό που είπα βασικά δεν ήταν σε μιά ήττα να πάρει κανείς +10points. Απλά αν είναι να χάσει π.χ. 10 points, και έχει παίξει σύμφωνα με τα στατιστικά σωστά, να πάρει π.χ. -5. Αν έχει παίξει λιγότερο σωστά, αλλά κινείται στα πλαίσια του "καλού" να πάρει π.χ. -8 κτλπ. Anyway μια απλή πρόταση για το πως θεωρώ ότι θα ήταν το ιδανικό, σαφώς δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.

Δημοσ.

Προς zahariel:

Παρεξήγηση εγώ μαζί σου είμαι!!Αναφέρομαι σε όλους όσους παραπονιούνται ότι είναι πολύ χαμηλά σε ελο ενώ θεωρούν τον εαυτό τους για πολύ πιο ψηλά και τους φταίνε πάντα οι άλλοι!!(Ας ανεβάσουν ένα video για να δούμε αν ισχύουν αυτά που λένε )

• Like 2
Δημοσ.

θέμη, κοίτα να δεις στην γωνία αν έρχομαι. έτσι γιατί μπορώ να ατενίζω πλέον με 6 ψηφία + μπόνους και να στην λέω επιτέλους.

Κατά τα άλλα είναι ψωνάρα αλλα και πολύ καλός δάσκαλος.

Dakon δεν είναι όμως, γιατί αν την ώρα που παίζεις δεν μιλάς για κοριτσούδια δεν λέει.

Άντε γιατί πολύ σοβαρά το πήρατε όλοι το λολ εδώ.

Φιλάκια

Δημοσ.

θέμη, κοίτα να δεις στην γωνία αν έρχομαι. έτσι γιατί μπορώ να ατενίζω πλέον με 6 ψηφία + μπόνους και να στην λέω επιτέλους.

Κατά τα άλλα είναι ψωνάρα αλλα και πολύ καλός δάσκαλος.

Dakon δεν είναι όμως, γιατί αν την ώρα που παίζεις δεν μιλάς για κοριτσούδια δεν λέει.

Άντε γιατί πολύ σοβαρά το πήρατε όλοι το λολ εδώ.

Φιλάκια

What is this guy on?

Δημοσ.

Φαντάζομαι trollareis

οχι φιλε δε trollaro για μενα αυτο ειναι μειονεκτημα παντος να μην υπαρχει...anyway αν εσυ δεν μπορεις να ''ανταπεξελθεις'' σε αυτο ειναι δικο σου προβλημα

Δημοσ.

Η θέση στην οποία πρέπει να βρίσκεσαι γράφεις. Το positioning εμπεριέχει decision making. w/e

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδες αν μερικοι ανεβαιτε σε gold-platinum κτλ και πετυχαινετε και εκει παικτες οι οποιοι ισως να feedάρουν επειδη δεν τους πηγε καλα το παιχνιδι ή το αντιπαλο bot ειναι καλυτερο θα πειτε οτι ειστε σε elo hell ή εκει δεν θα σας πειραξει επειδη ειστε εκει που ειστε και οχι bronze ή silver?Σημερα σηκωθηκα 9:30 η ωρα γιατι περιμενα την κοπελια μου και δεν ειχα τι να κανω και λεω ας μπω ενα ranked.Μπαινω και ειμαι πρωτος στα bans και λεω adc να παιξω με τον main μου τον Draven.Ολα καλα ολα μελι γαλα και ξαφνικα το 4ο pick μου πεταει ενα "I go adc" και μ κανει instalock cait.Nταξει λεω δεν μιλαω.Του λενε οι αλλοι draven is adc go top.Οκ παει top.Τελος παντων για να μην τα πολυλογο το game το κερδισαμε και ας τρωγοντουσαν οι δικοι μου στο ingame.Κατεληξα με ενα scor 7/0/4 και μολις ημουν στα στατιτικα τσεκαρα τις νικες τους.ΟΛΟΙ ειχαν κατω απο 50wins και εγω ημουν στα 118 win.Aλλοι ειχαν 4 αλλοι 6 αλλοι 24 αλλοι 36.Και ρωταω εγω αυτοι αξιζουν που ειναι εκει που ειναι με τοσα λιγα wins ναι ή οχι?Γιατι εγω απο αυτα τα 118 wins που εχω φαει στην μαπα εχω αναγκαστει αρκετες φορες λογο last pick ή mid pick να παω σε ολα τα lanes και να εχω μαθει 2-3 champ για το καθενα.Ειμαι bronze ii στα 80 points και με το καινουργιο συστημα ξεκινησα στο bronze iv.Παικταρας δεν ειμαι μολις 8 μηνες παιζω το lol και ουτε εχω 6-7 pages runes οπως αρκετοι.3 εχω και προσπαθω εκει μεσα να στριμωξω ολους τους champ που ξερω να παιζω.Για να ανεβω απο το iv στο ii αντιμετωπισα παρα πολλα και παραπονιομουν και εγω.Οταν καθησα και σκεφτηκα ειπα θα μπαινω συγκεκριμενες ωρες ωστε να αποφυγω την πιστιρικαρια ποιο πολυ και να παιζω με ανθρωπους που λογο μεγαλυτερης ηλικιας εχουν διαφορετικη σκεψη για το παιχνιδι και θα προσπαθω να παιζω τα lanes που ξερω καλυτερα.Στα 21 μου μπαινω τον Απριλιο και ναι μεν τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα οπως προ ειπαν καποια παιδια,δεν εχουμε να βγουμε για καφε,να παμε για ενα ποτο με την κοπελια ρε φιλε αλλα την παλευουμε.Ψαχνουμε για δουλεια αλλα που να βρεις ετσι οπως ειναι τα πραγματα.Ετσι το εχουν οι καιροι προσπαθουμε να επιβιωσουμε.Το παιχνιδι ειναι ενα μεσο για να ξεφυγει ο καθενας απο τα καθημερινα του προβληματα.Εγω αυτο που προσπαθω σε καθε game ειναι να περνω εμπειρια και να μαθαινω να παιζω καλυτερα τον champ μου.Αυτα ειχα να πω σχετικα με το game και συγγνωμη για το μακροσκελες post.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...