@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 INSOMNIAGR είναι το chat group. Ενδιαφέρομαι για την ομάδα, παίζω σε silver 2, main ADC. (desolatorXT summoner name) οκ, απλα στείλτε σε πμ για να μην γεμίσουμε το thread χωρίς λόγο.
Alchemist` Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οκ, απλα στείλτε σε πμ για να μην γεμίσουμε το thread χωρίς λόγο. 662 σελίδες, με τα μισά να είναι παπαριές, έχει... άραξε...
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 662 σελίδες, με τα μισά να είναι παπαριές, έχει... άραξε... ναι το ξέρω, εγω απλά δεν μπορω να τα παρακολουθήσω ολα
Alchemist` Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες και συμπαίκτες...Ανέβασα ένα Mix, ή καλύτερα ενοποιημένο playlist θα το έλεγα, με τα περισσότερα τραγουδάκια που βάζουν πριν την έναρξη (Intros) των επίσημων αγώνων LOL. Προσωπικά τα έψαξα μετά από τα lcs, τα γούσταρα και τα ακούω συνέχεια όταν παίζω lol... Ελπίζω να σας αρέσουν... Κατά βάση πρόκειται για house με ένα τσικ dubstep και visualisation. Υ.Γ. δεν έχω βάλει μερικά κλασσικά κομμάτια όπως το heart of the champion κτλ ή κάτι "ροκιές" για να έχει consistency το Playlist.Υ.Γ.2. θα ήταν ιεροσυλία να μην ξεκινήσω με το silver scrapes
ssns Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες και συμπαίκτες... Ανέβασα ένα Mix, ή καλύτερα ενοποιημένο playlist θα το έλεγα, με τα περισσότερα τραγουδάκια που βάζουν πριν την έναρξη (Intros) των επίσημων αγώνων LOL. Προσωπικά τα έψαξα μετά από τα lcs, τα γούσταρα και τα ακούω συνέχεια όταν παίζω lol... Ελπίζω να σας αρέσουν... Κατά βάση πρόκειται για house με ένα τσικ dubstep και visualisation. Υ.Γ. δεν έχω βάλει μερικά κλασσικά κομμάτια όπως το heart of the champion κτλ ή κάτι "ροκιές" για να έχει consistency το Playlist. Υ.Γ.2. θα ήταν ιεροσυλία να μην ξεκινήσω με το silver scrapes Παντως οι playlist απο τα lcs υπαρχουν στο youtube ολοκληρες να ξερεις!!Παρολα αυτα πολυ καλη προσπαθεια και θα το ακουσω!!Οπως ειπαν και τα παιδια φαινεται η διαφορα αυτου που δεν αξιζει να ειναι χαμηλου και αυτου που αξιζει.Μπηκα ενα ranked με την ξαδερφη μου που παρολου που ειναι καλη σαν παικτρια και παιζει περισσοτερο απο οτι εγω ειναι bronze iv.Φυσικα ημουν πρωτος στα ban.Πηρα pantheon και ειχα αντιπαλο trynda.Νταξει τελειωσα με σκορ 12/0
Luxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Παιζει κανεις στον west, για να μου πει εαν υπαρχει γενικο θεμα με lag ή εχω μονο εγω; Εδω και 3,4 ημερες, σε καθε παιχνιδι, μου ανεβαινει το ping για λιγα δευτερολεπτα και μετα επανερχεται στα κανονικα. Βεβαια ειναι ψιλοσπαστικο, γιατι μπορει να γινεται και καθε 3 λεπτα.
reignmanGG Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ειχε γινει και σχετικο ποστ απο Rioter τοσο στο reddit οσο και στο forum του euw. Προβλημα του server ειναι. Gonna get fixed "soon" TM
afentiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Επισης Hydra αντι για BT?Δεν υπαρχει λογος Βασικά άμα το σκεφτείς, σε melee champions είναι πάντα καλύτερα η hydra από το bt ακόμα και αν είσαι ad caster (pantheon, kha) γιατί δίνει 15 ad λιγότερο αλλά έχει αυτό το passive και active για να κάνεις 2 hit σχεδόν αμέσως που αξίζει πάντα. (έχει και health regen αλλά νταξ αυτό δε στο μετράω καν, που είναι πολύ καλό άμα το βγάλεις στο laning phase) + ότι στο bt πρέπει να το φαρμάρεις κάθε φορά που πεθαίνεις. Δε λέω ότι το bt είναι κακό απλά ότι η hydra προσφέρει παραπάνω συνολικά.
hashashin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγω παντως στον kha εχω παντα core build muramana+brutalizer+last whisper τα αλλα πανε αναλογα.
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Βασικά άμα το σκεφτείς, σε melee champions είναι πάντα καλύτερα η hydra από το bt ακόμα και αν είσαι ad caster (pantheon, kha) γιατί δίνει 15 ad λιγότερο αλλά έχει αυτό το passive και active για να κάνεις 2 hit σχεδόν αμέσως που αξίζει πάντα. (έχει και health regen αλλά νταξ αυτό δε στο μετράω καν, που είναι πολύ καλό άμα το βγάλεις στο laning phase) + ότι στο bt πρέπει να το φαρμάρεις κάθε φορά που πεθαίνεις. Δε λέω ότι το bt είναι κακό απλά ότι η hydra προσφέρει παραπάνω συνολικά. Βρε κι εμενα μ'αρεσει το Hydra σαν item αλλα στον Kha που θες το raw dmg για να κανεις γρηγορα τα kills δεν ταιριαζει Και ασε που θα εχεις και στο 16 (πλεον) evolved τα spikes οποτε εχεις και wave clear Οσον αφορα την ομαδα μεσα κι εγω 1
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 φαση θα χε το ranked team με γνωστους-αγνωστους , μεσα και γω , Sol0mun. μεσα στο Chat ειμαστε μονιμα , οποτε...
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δε γαμείς. Μέσα και γώ. Η αλήθεια είναι οτι αν μαζευτούν actually αρκετά άτομα θα μπορούσαν να γίνουν ομάδες δύο ταχυτήτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις