nrkmaiden Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 398 με κα προ νερφ σε νορμαλ και 340 σε ρανκντ.
jonakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 350 cs στο 32 με VLADIMIR.(δυσκολο να φαρμαρει )απο εκει και περα κατι games που αφοσιωθηκα αποκλειστικα στο split push ειχα κατι 400~ solo top νιλ μπιφορ βλααααααντ clg vs cst παιχνδιαρα παιδια!
Tmark Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Έχουμε κάποιον αρκετά καλό και ενημερωμένο με τα τελευταία patches οδηγό για Supporting? Ευχαριστώ.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν νομιζω να υπαρχει κατι generic για το 3,8 Η μεγαλυτερη αλλαγη ηταν τα jungle camps που πλεον δεν μπορεις να τα κανεις ευκολα μεσα στο time limit οποτε no early lvl 2 Although αυτο που μπορεις να κοιταξεις Xpecial Generic Support Guide Θα σου δωσει μια βασικη ιδεα Μετα αν ψαχνεσαι για synergies μεταξυ Support και AD Επιπλεον , αν ενδιαφερεσαι για mechanics γενικα για το bot lane , μπορεις να κοιταξεις 1 ωρα lecture με αρκετες λεπτομερειες Αν ψαχνεις κατι αλλο/παραπανω lemme know 1
Tmark Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Thanks a lot buddy! Αυτο το φαντάζομαι πολύ δύσκολο στο μυαλό μου.. Good supports know the CDs on their spells. Better supports know their AD's. The best supports know their opponents'.
Locko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ε δεν είναι δύσκολο. Όταν flashάρει το αντίπαλο adc γράψε στο chat: Enemy ADC no flash untill [the time + 5 min]. Ε για τα επόμενα 5 λεπτά ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις λίγο πιο επιθετικά.
Tmark Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Βασικά πατάω ένα V ping για να καταγραφεί το timestamp και το βλέπω έτσι. Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε για τα cooldowns των skills, όχι των spells. 1
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Νταξει αυτα ειναι για αλλο επιπεδο , δεν χρειαζεται να θυμασαι ακριβως τα cooldowns Ισχυει οτι ισχυει και για αλλα lanes , οταν δεις τον αλλο να σκαει τα παντα , τοτε ειναι η στιγμη που ειναι ευαλωτος γιατι δεν εχει κατι αλλο να κανει . Αυτα τα μικρα time windows εχουν σημασια που αν θυμασαι πανω κατω ποσο cd εχει ενα skill μπορεις να το εκμεταλευτεις
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Βασικά πατάω ένα V ping για να καταγραφεί το timestamp και το βλέπω έτσι. Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε για τα cooldowns των skills, όχι των spells. Mind blown. Πάντα χεράκι chat ή απλά θυμάμαι πάνω κάτω. Ποτέ δε με έκοψε με ping -.- 1
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Right now Support Annie στο Ogn. Καιρό είχανε. ΟΚ...
KMKZ69PC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ όπως μπορείτε να δείτε παίζω λολ από τότε που ήταν beta είχα σταματήσει για ένα χρόνο περίπου λόγο περιορισμένου χρόνου τώρα έχω αγοράσει πάλι έναν λογαρισμό οποίος θέλει μπορεί να με κάνει add για να παίζουμε μαζί. IGN : RTMS9 Server : EUeast Roles : ADC,TOP,JUNGLE
Προτεινόμενες αναρτήσεις