Labfrog Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχεις ξαναδει moultitouch σε σχεδόν 10άρα οθόνη;;;;Έχεις ξαναδεί τέτοιο μίνι-φορητό υπολογιστή;;;; Αυτό δεν είναι innovation;;; Ή μήπως η ύπαρξη του iPhone μας κάνει να βλέπουμε αυτά τα πράγματα φυσιολογικά;;;; Όπου και να το πάμε, στο ίδιο σημείο φτάνουμε.... Η Apple, είτε το θέλουμε είτε όχι, τα τελευταία χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στα mobile devices.... Ναι φυσικά και μας κάνει. Και καλά κάνουμε και τα βλέπουμε φυσιολογικά. Από την στιγμή που η ίδια εταιρία έχει προσθέσει κάποια χαρακτηριστικά στην α συσκευή της,δεν γίνεται σε μια νέα συσκευή να τα παρουσιάζει σαν καινούργια. Δλδ κάθε φορά, στις επόμενες παρουσιάσεις το κάθε τι θα το παρουσιάζει σαν να ανακάλυψε τον τροχό για 32093 φορά?
nickelodeon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 http://money.cnn.com/2010/01/27/technology/ipad_apple_stock/ ενδιαφέρον για όσους έχουν μετοχές
kpartsi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 εγω οπως και πολυ αλλοι νομιζω, εχουν απογοητευτει....Επειδη εχει το Μηλο πανω δεν σημαινει οτι ειναι και καλο... Για μενα εκτος απο την οθονη που δεν μου αρεσε, θεωρω οτι θα κουραζει στο διαβασμα βιβλιων, δεν παιζει Flash, πραγμα που το θεωρω πολυ βασικο... Νομιζω οτι απευθυνετε σε πολυ λιγο κοινο.. Βεβαια θα συμφωνησω με καποιον που εγραψε οτι μολις βγει θα αρχισουν ολοι και τι γ@ματο και τα γνωστα... Απλα πιστευω οτι πολλους θα τους αφησει αφιαφορους σαν συκσευη.. Έτσι θα μας άφηνε αδιάφορους και το iPhone και σήμερα έχει και η κουτσή Μαρία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τα έχουμε πει αρκετές φορές σε αντίστοιχα θέματα και ξέρεις πως και μένα με ενοχλούν ένα σωρό πράγματα στις συσκευές της Apple. Από τη στιγμή όμως που οι θετικές εντυπώσεις είναι περισσότερες καθώς και το γεγονός πως μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι καλύτερο (συνολικά), γιατί να με κάνει να έχω αρνητική άποψη? δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να έχεις σώνει και καλά αρνητική άποψη, ούτε κάτι αρνητικό για το iPad, απλά ότι τέτοια υπεράσπιση η εταιρεία δεν έχει ούτε από τους δικηγόρους της...
iced Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγω παντως πολυ πλακα θα ριξω, οταν αρχιζει και πουλαει που καποιοι που το κραζουν θα το αγορασουν αμεσως.... Εδω ειναι καταγεγραμενα ολα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να έχεις σώνει και καλά αρνητική άποψη, ούτε κάτι αρνητικό για το iPad, απλά ότι τέτοια υπεράσπιση η εταιρεία δεν έχει ούτε από τους δικηγόρους της... Και σε ξαναρωτώ: Πες μου εναλλακτικές προτάσεις με την ποιότητα και τη σταθερότητα των apple προϊόντων! Από τη στιγμή που είμαι ευχαριστημένος, γιατί να μην τα "υπερασπιστώ"? Εγώ απλά διαφωνώ όταν βλέπω να κολλάμε σε πολύ μικρά πράγματα για να κρίνουμε ένα προϊόν ή όταν βλέπω συμπεράσματα που προέρχονται από ημιμάθεια (δεν μιλάω για σένα). ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:11 ---------- http://money.cnn.com/2010/01/27/technology/ipad_apple_stock/ενδιαφέρον για όσους έχουν μετοχές Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες το κεφάλαιό μου έχει αυξηθεί σημαντικά!
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγω παντως πολυ πλακα θα ριξω, οταν αρχιζει και πουλαει που καποιοι που το κραζουν θα το αγορασουν αμεσως.... Εδω ειναι καταγεγραμενα ολα! όπως και η υπογραφή σου...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγω παντως πολυ πλακα θα ριξω, οταν αρχιζει και πουλαει που καποιοι που το κραζουν θα το αγορασουν αμεσως.... Εδω ειναι καταγεγραμενα ολα! Γιατί απαγορεύεται κάποιος που δεν του αρέσουν κάποια πράγματα, να το αγοράσει αργότερα? Η gadgeτομανία είναι αρρώστια και δεν κόβεται!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 δεν χρειάζεται να πω κάτι για άλλα προϊόντα διότι δεν διαφωνώ, ΑΛΛΑ όλα τα posts σου φωνάζουν ένα πράγμα, FANBOY, εκτός αν όπως είπε ο Praetorianos έχεις μετοχές... Διότι δεν υπάρχει άλλος λόγος να τα υποστηρίζεις έτσι, ούτε δικιά σου εταιρεία είναι, ούτε σε προσβάλει κάποιος (ή την οικογένειά σου, φίλους, συγγενείς) όταν προσβάλει το προϊόν ή την Apple (ok όταν προσβάλει τους users πάω πάσο)... καταλαβαίνεις που κολάω, είναι σαν τους οπαδούς στο γήπεδο που βρίζουν τους απέναντι επειδή τους πρόσβαλαν την ομάδα...στο ίδιο επίπεδο... (ok αυτό ήταν προσβολή, sorry )
aldragamesto Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 οι κινητες τηλεφωνιες θα κανουν την αρχη υπομονη παιδια να φαμε το αρνι το πασχα και βλεπουμε
nikosjc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τα είπα και αλλού, ας τα πω και εδώ... Τι πράμα ακριβώς είναι αυτό που πήγαν και έβγαλαν? > Είναι Netbook/Laptop/Tablet? - Δεν έχει λειτουργικό... - file system... - usb... - επεκτασιμότητα... > Ειναι ipod/mp3 player? - Τεράστιο για να το κουβαλάς μαζί... > Είναι video player? - Χωρίς υποστήριξη codec... - Με οθόνη μέτριας ανάλυσης... (πιο HD???) - Αν θες να δεις βιντεο μέσω ιντερνετ αλλά όχι από youtube...? > Είναι web browser? - Χωρίς flash το 1/2 των sites δεν λειτουργουν (τουλάχιστον όχι πλήρως)... [και μην ακούω για html5 και σαχλαμάρες, αν ήταν έτσι ας το έβγαζαν σε κάνα-δυο χρόνια] - Χωρίς κάμερα, αυτοί που θέλουν video chat δεν τους κάνει... Και ας πούμε ότι είναι μια συσκευή για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη από τα PCια και πιο άνετη από τα Phones... - Τηλέφωνο δεν παίρνει... - Multitasking δεν έχει... (καλά η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που έκαναν νομίζω) [Αυτό είναι βλακία ακόμα και για τα iphone/ipod] - Να βάζεις αρχεία δικά σου μέσα (χωρίς να έχεις ήδη έναν υπολογιστή) δεν μπορείς... ΤΙ ΣΤΟ Δ!@*$& ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ? ? ? Τελικά τίποτα δεν κάνει... Και εντάξει, σε ένα mp3/4 player μπορώ να τα παραβλέψω τα παραπάνω, ακόμα και σε ένα τηλέφωνο (αν και εκεί λείπουν πολλά), και όλα τα παραβλέπουμε κυρίως για τις απίστευτες εφαρμογές (app store) και το πολύ καλό λειτουργικό που έχουν αυτές οι συσκευές, αλλά από μια τέτοια συσκευή περιμένεις το κάτι παραπάνω όπως και να 'χει... ΚΡΙΜΑ! Και απορώ πραγματικά που κάποιοι προσπαθείτε να το υποστηρίξετε για κάποιον λόγο(?)
nickelodeon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εμένα με προβληματίζει άλλο πράγμα, μήπως δεν είμαι αρκετά άξιος να το κυκλοφορήσω, τι ρούχα να φορέσω, τι άρωμα, μήπως να ξαναρχίσω γυμναστήριο, μια πλαστική ίσως, προσθετική μαλλιών? σε ποιο καφέ θα με πάρουν με τις πέτρες και σε ποιο θα κάνει πάταγο η εμφάνισή του, ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου και στην καθημερινότητά μου ή πρέπει να αλλάξω ζωή για να χωράει ένα τέτοιο μαραφέτι στην τσέπη μου, πότε διάβασα τελευταία φορά εφημερίδα χάρτινη και για πόση ώρα? πότε διάβασα τελευταία φορά βιβλίο χάρτινο? σε ποια γλώσσα? ελληνικά η εγγλέζικα? και για πόση ώρα? έχω ώρα? μήπως δεν έχω? πρέπει να πληρώσω και τις δώσεις για το iphone gmt. Που πά ρε τζομπανίκα Έλληνα με το ιπαντ στη στάνη. Τσαπρρρρρ!!!!! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2010 από nickelodeon
Labfrog Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπε και ο άλεξ(νομίζω) θα μπορείς να το βάζεις σε μια σακούλα και να ακούς μουσική περπατώντας. :lol::lol:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Και για να καταλάβετε τι εννοώ κοιτάξτε τα 2 από πάνω μου posts! Edit: 3 Edit: 4 ---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- δεν χρειάζεται να πω κάτι για άλλα προϊόντα διότι δεν διαφωνώ, ΑΛΛΑ όλα τα posts σου φωνάζουν ένα πράγμα, FANBOY, εκτός αν όπως είπε ο Praetorianos έχεις μετοχές... Διότι δεν υπάρχει άλλος λόγος να τα υποστηρίζεις έτσι, ούτε δικιά σου εταιρεία είναι, ούτε σε προσβάλει κάποιος (ή την οικογένειά σου, φίλους, συγγενείς) όταν προσβάλει το προϊόν ή την Apple (ok όταν προσβάλει τους users πάω πάσο)... καταλαβαίνεις που κολάω, είναι σαν τους οπαδούς στο γήπεδο που βρίζουν τους απέναντι επειδή τους πρόσβαλαν την ομάδα...στο ίδιο επίπεδο... (ok αυτό ήταν προσβολή, sorry ) Ως αθεράπευτος gadgetάκιας, κολλάω τρελά με τις συσκευές που με ενθουσιάζουν με τον τρόπο λειτουργίας τους. Αντίστοιχα, ξεφορτώνομαι άμεσα οτιδήποτε με ξενερώνει ακόμη και αν το αγόρασα πριν 2 μέρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα