equalizer43 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ε,τότε άμα θέλει να μάθει τα νέα να πάει στο περίπτερο για εφημερίδα.που να μπλέκει με ipad,wireless κλπ το τελευταίο δεν είναι λογική no offense Για μένα είναι - γιατί ξέρω τι θέλει αυτός και ένας αντίστοιχος στην ηλικία του. Με τον υπολογιστή ξέρει να μπαίνει στο web να διαβάζει καμιά εφημερίδα και να παίρνει τα email του. Δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα, αφού να φανταστείς όταν μπαίνει στο word νομίζει ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το ιντερνετ! Για να τυπώσεις φωτογραφίες, πρέπει να εγκαταστήσεις printer, να βρεις χαρτιά, μελάνια, να ξέρεις να δουλέψεις το πρόγραμμα εκτύπωσης. Θα το κάνει μόνο αν του τα χουν όλα έτοιμα και πρέπει να πατήσει 'Εκτύπωση'.
Meraklis56 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Για μένα είναι - γιατί ξέρω τι θέλει αυτός και ένας αντίστοιχος στην ηλικία του. Με τον υπολογιστή ξέρει να μπαίνει στο web να διαβάζει καμιά εφημερίδα και να παίρνει τα email του. Δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα, αφού να φανταστείς όταν μπαίνει στο word νομίζει ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το ιντερνετ! Για να τυπώσεις φωτογραφίες, πρέπει να εγκαταστήσεις printer, να βρεις χαρτιά, μελάνια, να ξέρεις να δουλέψεις το πρόγραμμα εκτύπωσης. Θα το κάνει μόνο αν του τα χουν όλα έτοιμα και πρέπει να πατήσει 'Εκτύπωση'. και για να μπεις ίντερνετ πρέπει να αγοράσεις το ipad,να το φορτίσεις,να δεις πως ανοίγει,να ρυθμίσεις wireless,να βρεις το safari κλπ αν το επίπεδο γνώσης του ανθρώπου είναι τόσο,και δεν προτίθεται να το βελτιώσει μάλλον θα του πρότεινα να μείνει στους παραδοσιακούς τρόπους ανάγνωσης νέων. πάντως,όσους ανθρώπους ξέρω σε μεγάλη ηλικία χωρίς ιδιαίτερες γνώσες,επισκέφτοντε πολύ συχνά το youtube για μουσική
mindtrapper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τελειώνει η ζωή στα 50, ξεκολλάτε. Και να μην ξέρει, θα του δείξεις 2-3 φορές θα καταλάβει, αν θέλει. Θα σου άρεσε εσένα τα παιδιά σου να λένε για σένα "δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα" όταν κομπλάρεις με την τεχνολογία σε 30 χρόνια, επειδή δεν ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο matrix για να μπεις στο holodeck;
georgeadams Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι που δεν παρατήρησα στα video hands on κτλ, όποιος ξέρει θα του είμαι υπόχρεος. Καλά η μουσική, τα βίντεο οι φωτογραφίες και τα ibooks θα συγχρονίζουν με το itunes. Αν θέλω εγώ τώρα να έχω στη συσκευή και δέκα pdf.. Θα πρέπει να μου τα στείλω με email? Κάνανε κάτι για αυτό το θέμα; Απ' ότι διαβάζω, όσοι έχουν πρόσβαση στο SDK λένε πως είδαν να υπάρχει αναφορά σε ένα κοινόχρηστο φάκελο, στον οποίο θα έχεις πρόσβαση αν το συνδέσεις με το PC μέσω του USB, όπως γίνεται τώρα στο iPhone και τις φωτογραφίες του.
12mats Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εγω πιστευω πως το ipad ειναι ενα ipod touch λιγο ποιο μεγαλο και με δυο λειτουργιες περισσοτερες
atheatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι που δεν παρατήρησα στα video hands on κτλ, όποιος ξέρει θα του είμαι υπόχρεος. Καλά η μουσική, τα βίντεο οι φωτογραφίες και τα ibooks θα συγχρονίζουν με το itunes. Αν θέλω εγώ τώρα να έχω στη συσκευή και δέκα pdf.. Θα πρέπει να μου τα στείλω με email? Κάνανε κάτι για αυτό το θέμα; Απο οτι ξέρω υπαρχουν εφαρμογες για iPhone , iPod touch που μπορείς να ανοιγεις pdf αλλα και εφαρμογες για να τα συνδεεις ασύρματα ή με το καλώδιο usb και να τα βλέπεις σαν flashaki.Βεβαια οσοι είναι γνώστες του τι μπορεί να κάνει το iPhone και το iPod touch δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα γιατι το iPad είναι η μεγενθυσή τους.Αλλωστε ένας λογος που διατήρησε το OS του iPhone ήταν οι πολλές εφαρμογες που είχαν βγει για αυτό αλλα και οτι οι περισσότερες είναι multitouch κάτι που στο OS X δεν συμβαίνει τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό.
Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Απ' ότι διαβάζω, όσοι έχουν πρόσβαση στο SDK λένε πως είδαν να υπάρχει αναφορά σε ένα κοινόχρηστο φάκελο, στον οποίο θα έχεις πρόσβαση αν το συνδέσεις με το PC μέσω του USB, όπως γίνεται τώρα στο iPhone και τις φωτογραφίες του. Τώρα μάλιστα Thank you Ευχαριστώ και σένα atheatos. Θα προτιμήσω όμως κάποια λύση από την apple παρά κάποιο app που μπορεί να μου κρασάρει τη στιγμή που θα το χρειάζομαι
Cue Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το dropbox εναλλακτικά όπου αντιγράφεις σε έναν φάκελο τα PDF και τα βλέπεις από το iPhone/iPad.
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το dropbox εναλλακτικά όπου αντιγράφεις σε έναν φάκελο τα PDF και τα βλέπεις από το iPhone/iPad. http://www.dropbox.com το αλλάξανε κάποια στιγμή και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το ξεκινήσανε με το getdropbox
damdim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Να και μια σχετική σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο του Big Bang Theory Την ανέβασα με ελληνικούς υπότιτλους.
xalia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά το big bang πετάει σε διάφορα επεισόδια υπονοούμενα για τους apple genius! μαζί με το dropbox υπάρχει και το box.net.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 κατα ταλλα εχει ενα imac στο σαλονι διπλα στο παραθυρο φαινεται στην σκηνη οπου πεταει τον πινακα απο το παραθυρο...:-D
DimAslan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το θέλω παρά τα τόσα προβλήματά του... Το ξέρω ότι θα μας κοροϊδεύετε όσους το πάρουμε, ειδικά με την επήρρεια του spellbinding cast της Apple που σε κάνει να νομίζεις ότι χειρίζεσαι ένα πλήρως ικανοποιητικό προϊόν αντί για ένα προβληματικό... θα είμαστε όλοι για λύπηση... Μην πω σούργελα... Οποία ντροπή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα