Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 σε συγκριση με το witcher, ποιο θεωρειτε περισσοτερο 'rpg' ? blasphemy...
jim22479 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εσύ ποιό λες; Για make a guess.(κάνει και ρίμα λολ) Και τα δυο για πεταμα
kanesaxo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Και τα δυο για πεταμα Το γουιτσερ για πέταμα; Αχααααααααααά...
Hector__21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Το DA2 δεν είναι καν RPG. Glorified action game είναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Και τα δυο για πεταμα trololol
vocals_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Και τα δυο για πεταμα Κανένα απ'τα 2 δεν είναι για πέταμα, και το dragon age μια χαρά παιχνιδάκι είναι, απλά αρκετά χειρότερο από ότι θα μπορούσε να 'τανε. Όσο για το witcher 2, δεν έχει κάτι να πω.
vocals_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ώπα, έπεσε ατάκα απ'τον Varric "Holy mother of great Jesus!" σε μια μάχη με αράχνες. Από που κι ως που να ούμε;
EyeofOne Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ώπα, έπεσε ατάκα απ'τον Varric "Holy mother of great Jesus!" σε μια μάχη με αράχνες. Από που κι ως που να ούμε; χαχαχα Jesus is everywhere... ακόμα και εδώ Link
Voodooman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Έχω παίξει την αρχική μάχη 4 φορές, γιατί δοκιμάζω settings στα γραφικά. Έτσι είναι όλες οι μάχες στο παιχνίδι; Τύπου dynasty warriors;
vocals_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Έχω παίξει την αρχική μάχη 4 φορές, γιατί δοκιμάζω settings στα γραφικά. Έτσι είναι όλες οι μάχες στο παιχνίδι; Τύπου dynasty warriors; Έλα τώρα με τις υπερβολές. Αυτά δε μπορώ, έλεος. Παίξει στο nightmare και θα δεις για πότε θα φτιάχνεις στρατηγικές για τη μάχη.
Voodooman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Μα λέω ότι έχω παίξει μόνο την πρώτη μάχη. Γι'αυτό ρωτάω, μήπως κάτι δεν κατάλαβα ή δεν κάνω σωστά. Πήρα rogue και με το που μπαίνω στο παιχνίδι, μου την πέφτουν 10-12 darkspwan. Τί επιλογές έχω για να χειριστώ το πεδίο της μάχης; Για να επιτεθώ σε κάποιον αντίπαλο, πρέπει να γυρίσω προς το μέρος του, σωστά; Και αφού πλέον "λοκάρω" τον αντίπαλο αρχίζω τα right click; Για να χρησιμοποιήσω ένα skill ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος, να κάνω pause, να επιλέξω το skill, μετά τον αντίπαλο και τέλος unpause; Θα το παλέψω σήμερα, αλλά έχω την αίσθηση ότι drakensang δεν είναι. Edit Φυσικά δεν είναι dynasty warrior, αλλά εδώ για εμένα είναι το πρόβλημα, ότι μπορείς να το παίξεις και ως dynasty warrior. Αν θέλεις, μπορείς να ασχοληθείς εξαντλητικά με το Inventory, με το codex, με τα tactis. Όταν όμως όλα αυτά τελειώσουν και αρχίσει η μάχη, τότε απλά αρχίζεις τα κλικ και ξεμπερδεύεις. Οι μάχες είναι υπερβολικά γρήγορες, μπορείς αν θέλεις να καθήσεις και να κάνεις μια κάποια προετοιμασία και να εκπονήσεις κάποια τακτική, αλλά δεν είναι και απαραίτητη. Αλλά είναι και γοητευτικό. Ωραία παρουσίαση, καλός τεχνικός τομέας και όπως είπα σχετικά απροβλημάτιστο gameplay. Θα ασχοληθώ για λίγο καιρό, μέχρι να βγει κάτι πραγματικά καλό. Έχω βαρεθεί τα παιχνίδια που τα παίζω καθισμένος με κλίση 45 μοιρών στην οθόνη βλέποντας τηλεόραση, γιατί σε μεγαλύτερο ποσοστό τέτοιο παιχνίδι είναι. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2011 από Voodooman
kanesaxo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Drakensang δεν είναι σίγουρα, εδώ δεν είναι καν DA:O. Παίξτο να ξεχαρμανιάσεις,αν δεν έχεις τπτ άλλο και τα υπόλοιπα λόγια-ποστ , είναι φτώχεια. Έτσι έκανα κι εγώ,μη έχοντας τίποτε άλλο να παίξω(sic).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα