Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 τώρα για το αν θα διορθωθεί το memory leak δεν γνωρίζω, πολλά μπορεί να φταίνε
alekasas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Φιλε μου Thresh και ομως διορθωθηκε!!!! Σε 10000 ευχαριστω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 δεν κάνει τπτ, δεν το περίμενα πάντως ότι θα ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα
gtsamour Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Επειδή έχω παραγγείλει και περιμένω σήμερα έναν SSD Corsair Force3 120GB, διάβαζα στο site και βρήκα στο FAQ το εξής http://www.corsair.com/support/faq/solid-state-drives/ What about services or programs in my operating system such as indexing, pre-fetching, write-caching, defrag etc? Corsair SSDs require no maintenance programs or operating system tweaks. Πως και το λέει αυτό ρε παιδιά?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Επειδή έχω παραγγείλει και περιμένω σήμερα έναν SSD Corsair Force3 120GB, διάβαζα στο site και βρήκα στο FAQ το εξής http://www.corsair.com/support/faq/solid-state-drives/ What about services or programs in my operating system such as indexing, pre-fetching, write-caching, defrag etc? Corsair SSDs require no maintenance programs or operating system tweaks. Πως και το λέει αυτό ρε παιδιά? Aν διαβασεις το παρον τοπικ θα δεις οτι αυτο ισχυει για ολους τους ssd, δηλαδη indexing, prefetching, defrag και λοιπα "operating system tweaks" καλο ειναι να μην τα χρησιμοποιουμε στον ssd. Σχετικα με τα tweaks που περιγραφονται εδω, ειναι ουσιαστικα οι διαδικασιες απενεργοποιησης των παραπανω λειτουργιων που ειναι προεγκατεστημενες και προενεργοποιημενες απο τα win καθως και η ενεργοποιηση της εντολης trim αν υποστηριζεται, που πλεον ειναι ενσωματωμενη σε καθε ssd αν εχεις win7.
gtsamour Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εγώ απο αυτό που παρέθεσα πιο πάνω, καταλαβαίνω ότι απλά βάζεις το σύστημα και δε χρειάζεται να ασχοληθείς να πειράξεις τίποτα. Ούτε να ενεργοποιήσεις ούτε να απενεργοποιήσεις, γιάυτο μου κάνει εντύπωση που το λέει... Το Τριμ έτσι και αλλιώς υποστηρίζεται απο αυτόν τον SSD και απο τα 7 οπότε λογικα θα είναι ενεργοποιημένο χωρίς να κάνεις τίποτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 το indexing το κάνεις disable, το prefetching & write caching δεν χρειάζεται imho και το defrag απλά απενεργοποιείς το αυτόματο-προγραμματισμένο κάθε βδομάδα...
gtsamour Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι Thresh τα ξέρω αυτά και τα βρίσκω λογικά... απλά μου εκανε εντύπωση που η Corsair λέει ότι δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα απ'όλα αυτά. Περιμένω να πάρω σήμερα έναν Corsair 120Gb Force 3 και το ψάχνω. Διάβασα και κάτι προβλήματα με BSOD στη σειρά force 3 και έχω θορυβηθεί. Ξέρει κανείς αν έχουν λυθεί αυτά? (sorry για το offtopic).
gtsamour Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Τζάμι τελικά ο Corsair Force 3, αψογος και πετάει
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 το indexing το κάνεις disable, το prefetching & write caching δεν χρειάζεται imho και το defrag απλά απενεργοποιείς το αυτόματο-προγραμματισμένο κάθε βδομάδα... "Disable write caching" Όσοι έχουν Intel SSD καλύτερα να το αφήσουν Enabled.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 "Disable write caching" Όσοι έχουν Intel SSD καλύτερα να το αφήσουν Enabled. εννοώ δεν χρειάζεται να τα απενεργοποιήσεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Σωστά, λάθος το διάβασα εγώ Sorry Πάντως δεν είναι κακό που ειπώθηκε, να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί
takizz Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αδειος είναι ο δίσκος , με τις μετρήσεις που δείχνεις εδώ ; Με συγχωρείς , μη το πάρεις στραβά , αλήθεια το λέω , να φέρω και τον δικό μου να τον μετρήσεις εκεί που μέτρησες το δικό σου ; . . . . . . . θα τον φέρω άδειο και Εβρο να μένεις Είναι ο gt 120 , είτε άδειος είτε τίγκα , ούτε στον ύπνο μου δε σε φτάνω :rolleyes: Η corsair σχεδόν χειρότερες μετρήσεις απο τις δικές σου δίνει Συγχωρέστε με που επιμένω παιδιά , αλλά τον πήραν και δύο φίλοι , δεν παίζουν τέτοια νούμερα , ελα τωρα ειδα το μηνυμα σου! εβρο πριν κανα 3αρι χρονια ειμουνα και υπηρετουσα αλλα ανετα ξαναπηγαινα για κανα 10ημερο ειναι ο GT Force της Corsair ο 60GB τον βρηκα σε προσφορα και τον πηρα. οι μετρησεις οταν γινανε ο δικος ητανε 16/60 γιγα γεματος. Εχω πανω τα Win7Ultimate 64bit + καποια βασικα προγραμματα και drivers. τα αποτελεσματα ειναι αυτα που δινει και η εταιρια . δεν ειναι εκτος πραγματικοτητας. Αμα δεις και προηγουμενα ποστς οταν τον ειχα σε IDE συνδεση στο bioς ειχα χειροτερα benchmarks. οταν τον γυρισα σε AHCI εδειξε της δυνατοτητες του. PC xωρις SSD , ποπκορν χωρις αλατι.-
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 χαιρετω! εχω βαλει στο ματι ενα μοντελο σσδ ( CORSAIR CSSD-F60GB3Α-BK SSD 2.5'' SATA 3 60GB FORCE SERIES 3) και θελω να παρω δυο για να κανω ραιδ αλλα απο οτι διαβασα το σατα 3 υποστηριζει μεγιστο 600MB/s ταχυτητες ηθελα να ρωτησω αν παρω δυο τετοιους θα εχω οριο στα 600MB/s ε? μπορει καποιος να πει παραπανω λεπτομερειες τι ακριβως παιζει. γτ πχ ειχα δει ενα βιντεο με 24δισκου σε ραιδ κ ειχε ταχυτητα 2GB/s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα