Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@bilya

Πολύ λίγο περιεχόμενο θα βρεί κανείς σε stremio. Προσωπικά επέστρεψα στο σιγουράκι MegaBoxHD.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω δωρεάν εφαρμογή για να κρατάω σημειώσεις και να υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος κάποιων σημειώσεων. Αν υπάρχει αποθήκευση και σε cloud ακόμη καλύτερα.

Δημοσ.

Μάλλον εννοει κάποιο app σημειώσεων που να κλειδώνει κάποια (ή ολα τα notes) με κωδικό, ώστε αμα το πιάσει αλλος να μην μπορει ευκολα να δει το περιεχόμενο. Πχ το κάνει το notes του miui. 

Βέβαια έμμεσα μπορει να το κάνει και με οποιοδηποτε app και την ενσωματωμένη λειτουργεία app lock του emui του honor, αλλα δεν θα εχει το cloud.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, isay είπε

Μάλλον εννοει κάποιο app σημειώσεων που να κλειδώνει κάποια (ή ολα τα notes) με κωδικό, ώστε αμα το πιάσει αλλος να μην μπορει ευκολα να δει το περιεχόμενο. Πχ το κάνει το notes του miui. 

Βέβαια έμμεσα μπορει να το κάνει και με οποιοδηποτε app και την ενσωματωμένη λειτουργεία app lock του emui του honor, αλλα δεν θα εχει το cloud.

Αυτό ακριβώς εννοώ. Να κλειδώνει συγκεκριμένα notes και όχι όλα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Centurion είπε

Το Onenote της Microsoft έχει και κλείδωμα και cloud.

Δυστυχώς δε με βολεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Και δεν μπορώ να βρω το κλείδωμα.

Δημοσ.
On 15/09/2018 at 13:59, Christos21417 said:

Ψάχνω δωρεάν εφαρμογή για να κρατάω σημειώσεις και να υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος κάποιων σημειώσεων. Αν υπάρχει αποθήκευση και σε cloud ακόμη καλύτερα.

Wunderlist. Εχει cloud, ειναι της Microsoft και μπαινει και στο PC

Notepad & To do list, στην ελευθερη εκδοση επιτρεπει μονο 10 sync ανα 24ωρο

και τα δυο δεν θυμαμαι αν κλειδωνουν, αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ενα απο τα δυο κλειδωνει. Ειναι τα δυο βολικοτερα που ειχα βρει.

Δημοσ.

Παιδες εχει κανεις καμια προταση για εφαρμογη για κλησεις; Ειτε δωρεαν αν αξιζει είτε με καμια νορμαλ κοστος. 

Δημοσ.

αναζητώ κάποια εφαρμογή που να μπορώ να σημειώσω/ζωγραφίσω πάνω στο screenshot που τραβάω. Ιδανικότερα αν μπορεί να γίνεται η επεξεργασία την ώρα της λήψης του screenshot όπως κάνουν τα galaxy.

η συσκευή ειναι το ΜΟΤΟ της υπογραφής που δυστυχώς δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να γυρισω απο Ios σε android σαν τηλεφωνο. Ενα απο τα πιο βασικα στοιχεια που χω τωρα ειναι ενα tweak το call bar που σου εμφανιζει μια διακριτικη μπαρα πανω οταν σε καλουνε, την οποια αποδεσμευεις και ολα και επανακτας την οθονη αν κανεις κατι αλλο και δε θες ενοχληση τηλεφωνου. Εχετε χρησιμοποιησει κατι αντιστοιχο se android. Εχω ακουσε κατι για l-call και smallcall

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, therock είπε

Σκεφτομαι να γυρισω απο Ios σε android σαν τηλεφωνο. Ενα απο τα πιο βασικα στοιχεια που χω τωρα ειναι ενα tweak το call bar που σου εμφανιζει μια διακριτικη μπαρα πανω οταν σε καλουνε, την οποια αποδεσμευεις και ολα και επανακτας την οθονη αν κανεις κατι αλλο και δε θες ενοχληση τηλεφωνου. Εχετε χρησιμοποιησει κατι αντιστοιχο se android. Εχω ακουσε κατι για l-call και smallcall

Αν δεν κανω λαθος σε ολα τα android(one plus,samsung & huawei αυτα εχω χρησιμοποιησει) οταν σε καλουν και εισαι σε καποια εφαρμογη πχ στο δειχνει απο πανω σαν μπαρα και αμα θες ειτε το απορριπτεις ειτε το απαντας ειτε το διωχνεις και αυτο συνεχιζει να χτυπαει ενω εσυ συνεχιζεις την διεργασια σου

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Αν δεν κανω λαθος σε ολα τα android(one plus,samsung & huawei αυτα εχω χρησιμοποιησει) οταν σε καλουν και εισαι σε καποια εφαρμογη πχ στο δειχνει απο πανω σαν μπαρα και αμα θες ειτε το απορριπτεις ειτε το απαντας ειτε το διωχνεις και αυτο συνεχιζει να χτυπαει ενω εσυ συνεχιζεις την διεργασια σου

Σκεψου εχω android συσκευη σα media device και δεν ηξερα καν οτι πλεον γινεται αυτο απο εργοαστασιο, ωραιος. Υπαρχει ομως τροπος να φαινεται ετσι ακομα και οταν εισαι σε αδρανεια, ωστε να μη χρειαστει να απορριψει τη κληση και να μπορεις να χρησιμοποιησεις τη συσκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...