Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μα εχει καταφερει κανεις να βαλει βιντεο στο ΝΟΚΙΑ 5250 και να το δει απο κει; Εχω δοκιμασει και διαφορες μετατροπες αλλα τιποτα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκάννερ είναι το από πάνω, όχι color ρουφήχτερ :P

Το ξερω αλλα μεσα λεει οτι εχει ηδη το μελανι, αρα το να ακουμπας το χρωμα ωστε να επιλεγεται το συγκεκριμένο μελανι ειναι βλακεία. Καλυτερα ας ηταν οπως τα αλλα στυλο που κατεβαζεις το χρωμα που θες.
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια μα εχει καταφερει κανεις να βαλει βιντεο στο ΝΟΚΙΑ 5250 και να το δει απο κει; Εχω δοκιμασει και διαφορες μετατροπες αλλα τιποτα.

Δοκιμασε σε 3gp

• Like 1
Δημοσ.

ή video2mp3.net

υπάρχει επίσης το youtube-mp3.org το οποιο δεν μπορεί να κατεβάσει κομμάτια καινούργια γιατι το εμποδίζει η google, αλλα τα παλιά που υπάρχουν ήδη στους σερβερς τους κατεβαίνου σφαίρα

Δημοσ.

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων πού το βάζουμε; Στην ίδια θήκη που βάζουμε και το κανονικό;

Εξαρτάται. Τα περισσότερα υγρά έχουν δοχειάκι για καπάκι & γράφουν πως το βάζεις στον κάδο με τα ρούχα.

Πολλά πλυντήρια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να ρίξεις το υγρό στην ίδια θήκη με τη σκόνη βάζοντας μια πλαστική επιφάνεια που το συγκρατεί.

Απλά διάβασε τις οδηγίες του απορρυπαντικού.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται. Τα περισσότερα υγρά έχουν δοχειάκι για καπάκι & γράφουν πως το βάζεις στον κάδο με τα ρούχα.

Πολλά πλυντήρια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να ρίξεις το υγρό στην ίδια θήκη με τη σκόνη βάζοντας μια πλαστική επιφάνεια που το συγκρατεί.

Απλά διάβασε τις οδηγίες του απορρυπαντικού.

Άδικε σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Δε μου λες. Το απορρυπαντικό δεν έχει οδηγίες. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στην ίδια θήκη που μπαίνει κι η σκόνη, γιατί θα χύνεται χωρίς να πηγαίνει στα ρούχα. Σωστά;

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχει οδηγίες αλλά θα έχει καπάκι-δοχείο. Το βάζεις στο κάδο.

Και όπως είπα μερικά πλυντήρια έχουν ειδικό εξάρτημα για το υγρό για να συγκρατείται στην θήκη.

Εσύ βάλε το υγρό στο μεγάλο καπάκι & μέσα στο κάδο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...