ennoeitai Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια μα εχει καταφερει κανεις να βαλει βιντεο στο ΝΟΚΙΑ 5250 και να το δει απο κει; Εχω δοκιμασει και διαφορες μετατροπες αλλα τιποτα.
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 σκάννερ είναι το από πάνω, όχι color ρουφήχτερ Το ξερω αλλα μεσα λεει οτι εχει ηδη το μελανι, αρα το να ακουμπας το χρωμα ωστε να επιλεγεται το συγκεκριμένο μελανι ειναι βλακεία. Καλυτερα ας ηταν οπως τα αλλα στυλο που κατεβαζεις το χρωμα που θες.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια μα εχει καταφερει κανεις να βαλει βιντεο στο ΝΟΚΙΑ 5250 και να το δει απο κει; Εχω δοκιμασει και διαφορες μετατροπες αλλα τιποτα. Δοκιμασε σε 3gp 1
xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς κάποιο Plugin πως θα μπορούσα να κατεβάσω σε mp3 μορφή (ήχο) ένα video του youtube? Ευχαριστώ
JohnXarxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ή video2mp3.net υπάρχει επίσης το youtube-mp3.org το οποιο δεν μπορεί να κατεβάσει κομμάτια καινούργια γιατι το εμποδίζει η google, αλλα τα παλιά που υπάρχουν ήδη στους σερβερς τους κατεβαίνου σφαίρα
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αυτο εννοουσα που ειναι το πιο βολικο αλλα εγραψα λαθος λινκ..!
ennoeitai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων πού το βάζουμε στο πλυντήριο; Στην ίδια θήκη που βάζουμε και το κανονικό;
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων πού το βάζουμε; Στην ίδια θήκη που βάζουμε και το κανονικό; Εξαρτάται. Τα περισσότερα υγρά έχουν δοχειάκι για καπάκι & γράφουν πως το βάζεις στον κάδο με τα ρούχα. Πολλά πλυντήρια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να ρίξεις το υγρό στην ίδια θήκη με τη σκόνη βάζοντας μια πλαστική επιφάνεια που το συγκρατεί. Απλά διάβασε τις οδηγίες του απορρυπαντικού. 1
JohnXarxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αυτο εννοουσα που ειναι το πιο βολικο αλλα εγραψα λαθος λινκ..! http://vid2mp3.org νομίζω ότι αυτό που έβαλες πριν είναι πολύ καλύτερο
ennoeitai Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάται. Τα περισσότερα υγρά έχουν δοχειάκι για καπάκι & γράφουν πως το βάζεις στον κάδο με τα ρούχα. Πολλά πλυντήρια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να ρίξεις το υγρό στην ίδια θήκη με τη σκόνη βάζοντας μια πλαστική επιφάνεια που το συγκρατεί. Απλά διάβασε τις οδηγίες του απορρυπαντικού. Άδικε σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Δε μου λες. Το απορρυπαντικό δεν έχει οδηγίες. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στην ίδια θήκη που μπαίνει κι η σκόνη, γιατί θα χύνεται χωρίς να πηγαίνει στα ρούχα. Σωστά;
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να μην έχει οδηγίες αλλά θα έχει καπάκι-δοχείο. Το βάζεις στο κάδο. Και όπως είπα μερικά πλυντήρια έχουν ειδικό εξάρτημα για το υγρό για να συγκρατείται στην θήκη. Εσύ βάλε το υγρό στο μεγάλο καπάκι & μέσα στο κάδο. 1
JohnXarxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://vid2mp3.org νομίζω ότι αυτό που έβαλες πριν είναι πολύ καλύτερο ακυρο, στη δευτερη μετατροπη μου ζητησε να κατεβασω software για να συνεχισω
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό για κατέβασμα από youtube και ότι άλλο σάιτ υποστηρίζει είναι το Site: clipgrab'>http://clipgrab.de/en']clipgrab . Απλά επιλέγεις σε τι μορφη θες να κατέβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις