Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

please βοήθεια έχω αυτό το σφάλμα

skyrim error say:this save relies on content that is no longer present

αυτο στο λεει οταν βγαζεις mods γιατι το mod που εβγαλες ειχε βαλει περιοχομενο στο παιχνιδι

και σου λεει πολυ απλα οτι οτι περιοχομενο ειχε βαλει το Mod δεν θα υπαρχει Ingame

Δημοσ.

Ναι όμως δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω δηλαδή να τα βρω δεν υπάρχουν στο game τα mod που εχω η που εχω φτιάξει τι να κάνω help :confused:

ΑΠΟ την αρχή είχα το πρόβλημα που δεν υπήρχαν μέσα στο game!!! :shock:

Δημοσ.

αν τα ειχες και δεν τα εχεις ποια σημαινει οτι εβγαλες το mod και πρεπει να το ξαναβαλεις και να τα ξαναφτιαξεις κλπ

Δημοσ.

Όχι λέω ότι μόνο τα textures δουλεύουν κανονικά ενοω τα mods δεν δουλεβουν καθόλου όπιο δηποτε mod όμως

Τα έχεις εγκαταστήσει κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες ?

Από που τα κατεβάζεις,Steam ή Nexus ?

Δημοσ.

αφου τα βαλεις τα .esp χρειαζονται ενεργοποιηση μεσα απτο Mod manager η το launcher>data files

αν στο launcher δεν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη τοτε πρεπει να βαλεις ενα command στο SkyrimPrefs.ini

My document/MyGames/Skyrim

Look for the line:

[Launcher]

And/or add it like this:

[Launcher]

bEnableFileSelection=1

Δημοσ.

Κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα κι ελπίζω να λύνεται...

Δεν μπορώ να κάνω enchant τίποτα. Δηλαδή, επιλέγω item + enchant + soul gem και δεν έχω την επιλογή να το κάνω εν τέλει (δεν εμφανίζεται το "Χ" ή το create button γενικότερα). Στην αρχή μπορούσα να κάνω enchant ότι μου επέτρεπε το skill μου, τώρα τίποτα... Από glass bow μέχρι και το απλό iron dagger, δε γίνεται τίποτα...

Ιδέες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...