roditis82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΘ ΑΤΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΤΙ KΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ crossfire support ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ copy+paste ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ http://www.dllme.com/dll/files/atiumdag_dll.html ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΚΑΝΤΕ ALT+TAB ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ CROSSFIRE KAI ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)--ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALT TAB ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ CTRL+ALT+DEL ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ TASK MANAGER ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ALT+TAB ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ALT TAB ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΧΛΟ(GAMEPAD) ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΜΕ ΤΟ Skyrim (OΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ xbox360 support ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ)ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Skyrim ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ GAMEPAD ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΜΕ GAMES ΟΠΩΣ DUNGEON SIEGE 3 + LORD OF THE RINGS WAR IN THE NORTH KAI ΠΑΙΖΕΙ ΑΨΟΓΑ!!! http://http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=4 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ !!!!
jim22479 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον , μπηκα Αμαζον να δω ποτε θα μου ρθουν! Την Δευτερα ερχεται το Κολεκτορς και την Τεταρτη το hardcover guide. + παρακολουθησα κατι βιντεακια στο youtube με reactions απο διαφορους που βλεπανε το trailer = δεν προκειται να κοιμηθω μεχρι την Δευτερα!!!!! δεν προκειται να παω στην δουλεια μου την Δευτερα!!!! Θελω να παραιτηθω!!!!! αφηστε με μονο μου μεσα σε ενα δωματιο . βαλτε μου εναν καθετηρα !!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 βρήκα τον κολέκτορα από το γερμανικό site θα έχει αγγλικούς υπότιτλους η θα φάω καμια μούφα και θα το παίζω αποκλειστικά στα γερμανικά. Για ελλάδα πάντως πρέπει να είναι χλωμό να το δούμε τον κολέκτορα έ? Ετσι και αλλιώς δεν βιάζομαι να το αποκτήσω το game καθώς μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι εκτός ελλάδας για δουλειά.
LuxJaja Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 βρήκα τον κολέκτορα από το γερμανικό site θα έχει αγγλικούς υπότιτλους η θα φάω καμια μούφα και θα το παίζω αποκλειστικά στα γερμανικά. Για ελλάδα πάντως πρέπει να είναι χλωμό να το δούμε τον κολέκτορα έ? Ετσι και αλλιώς δεν βιάζομαι να το αποκτήσω το game καθώς μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι εκτός ελλάδας για δουλειά. check2fire λογικά θα έχεις και αγγλικούς υπότιτλους απλά το artwork θα είναι στα Γερμανικά. Το μόνο που να τσεκάρεις είναι αν είναι edited edition γιατί οι Γερμανία έχει νόμους περί περιεχομένου και συνήθως βγαίνουν ξεχωριστές "κομμένες" εκδόσεις των παιχνιδιών.
roditis82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Φιλε zvarthangalos τόσο το crossfire fix όσο και το gamepad support είναι 100% τεσταρισμενα από μένα!!! Έχω 2 5870χ2 και το τρέχω όλα στα full συμπεριλαμβανομένου του antialiasing και των draw distance, αν και είμαι hardcore pc gamer με ποντίκι και πληκτρολόγιο το skyrim μου κάθεται καλύτερα με gamepad. Βέβαια σε λίγες μέρες θα έχουμε και το νέο ati cap profile που υποτίθεται πως θα ενεργοποιήσει το crossfire αλλα ρε γαμωτο περιμενα τόσο καιρό να βγει το "έπος" ήθελα να το παίξω asap και έβγαλα άκρη με τα steps που ανάφερα πιο πάνω...
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 περιέργο που το θάβετε και έχει 95.5 % στα reviews στο gamerankings.com που είναι εξωφρενικά υψηλή βαθμολογία.
panther_512 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Aν δείς στο metacritic τις εντυπώσεις του κόσμου, θα παρατηρήσεις ότι ένα 20% περίπου το θάβει το παιχνίδι. http://www.metacritic.com/game/pc/the-elder-scrolls-v-skyrim Απλώς το θέμα είναι πόσο πολύ αφήvει ο καθένας μας να τον επηρεάσουν τα αρνητικά του παιχνιδιού. Εγώ δεν μπορώ να μήν παραπονεθώ στην Bethesda για την αντιμετώπισή της απέναντι στους PC gamers, όπου μας έδωσε ένα console port. Καταπληκτικό παιχνίδι, θα το τιμήσω δεόντως (όπως όλα της Bethesda(εκτός του Oblivion)), αλλά console port πάρα ταύτα.
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλά τι να λέμε τώρα το παιχνίδι σε ταξιδεύει !!!! Είναι απίστευτο παρόλο το άσχημο Meele Combat. Απλά έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν το έχει κανείς σας... Εκεί που παίζω περίπου 1,5 - 2 ώρες αρχίζει και μου κολλάει (πέφτουν τα frames από 35-40 στα 10-18) και μετά από λίγο με πετάει έξω από το game.Το έχει πάθει κανείς σας ? Ορίστε και μερικές photos... Αυτό που σου συμβαίνει είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην μηχανή γραφικών. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και το Oblivion και το Fallout 3,και τώρα και το Skyrim,και για αυτό φταίει η βάση της gamebryo engine. Το πρόβλημα της gamebryo είναι πως έχει memory leaks τα οποία δεν φτιάχτηκαν ποτέ. Δηλαδή όταν φορτώνεται κάτι στη RAM σου μένει συνέχεια εκεί όσο τρέχεις το παιχνίδι και δεν σβήνεται για να γραφτούν νέα δεδομένα όπως θα έπρεπε κανονικά,με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σου φουλάρει η RAM και να κρασάρει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για αυτό είναι να αναβαθμίσεις τη RAM σου προκειμένου να προλάβεις να παίξεις περισσότερο πριν κρασάρει. Στα Oblivion και Fallout 3 αυτό μου είχε σπάσει απίστευτα τα νεύρα γιατί έχανα πρόοδο του παιχνιδιού απότομα μιας και δεν ήξερα ποτέ πότε θα κρασάρει. Μερικές φορές έχασα και ολόκληρα dungeons,μιάμιση ώρα παιχνιδιού...
activex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 παλι καλα δηλαδι που εχουμε και autosave! Μη σου πω οτι απο τα 15 θα το παω στα 5 λεπτα...
EKTELESTES Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 περιέργο που το θάβετε και έχει 95.5 % στα reviews στο gamerankings.com που είναι εξωφρενικά υψηλή βαθμολογία. Μόνο οι τυφλοί το θάβουν. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ακόμα και άτομα που ήταν μα-μου πριν βγει, έχουν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ. Όσο για τα γραφικά του, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, δεν έχουν σχέση με της κονσόλας, άσχετα αν είναι port. F5 παίδες, QUICKSAVE
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μόνο οι τυφλοί το θάβουν. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ακόμα και άτομα που ήταν μα-μου πριν βγει, έχουν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ. Όσο για τα γραφικά του, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, δεν έχουν σχέση με της κονσόλας, άσχετα αν είναι port. F5 παίδες, QUICKSAVE Ενταξει εχεις δικιο. Εγω οπως ειπα εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα και τα γραφικα δεν με πολυπειραζουν...ΑΛΛΑ..θα μπορουσε να ειναι 1000 φορες καλυτερο στα γραφικα εστω και τωρα που παλι ειναι πιο καλο απο τις κονσολες.
zvarthangalos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τώρα εδώ θέλω Τσουρινάκη* *Ανδρέας-Παρασκευάς Τσουρινάκης, πρώην αρθρογράφος της στήλης "Adventure & RPG Update" του περιοδικού PC Master
zeniath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 F5 παίδες, QUICKSAVE και προσοχή στα traps!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα