Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι παρανομο και το κοστος ειναι απλα οτι ΔΕΝ στην φτιαχνουν αν σου παθει το οτιδηποτε και και ο λογος ειναι οτι ανοιχτηκε η κονσολα κοινως πειραχτικε.

Φίλε μου αυτό προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε . Άλλο το παράνομ ο και άλλο υπαναχώρηση σύμβασης.

Παράνομο είναι αυτό που αντιτίθεται σε νόμο εξού και το παρά-νομο

Εκτός εγγύησης βγαίνει λόγω παράβασεις της σύμβασης , δηλαδή των όρων καλής χρήσης και λειτουργίας. Από εκεί και πέρα η εταιρία κρίνει αν αξίζει να κάνει αγωγή και το δικαστήριο αν έχει δίκιο ή όχι

Το τι θα κανεις ενα οποιοδηποτε μηχανημα αγορασες νομιμα ειναι καθαρα ΔΙΚΟ σου θεμα και ευθηνη αλλα δεν μπορει να εχεις την απαιτησει να σε καλυπτουν οχι μονο σε εγγυηση αλλα και σε πηρεσιες που σου προσφερουν μαζι με το μηχανημα τοσο απλα.

Όπως είπες και εσύ δικό σου θέμα . Εξυπακούεται ότι αφού βάλεις χέρι εσύ ή οποιοσδήποτε μή εξουσιοδοτημένος βγάζει το οτιδήποτε εκτός εγγύησης. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την παρανομία, ή την πειρατία. Το ίδιο θα συνέβαινε αν το άνοιγες και προσάρμοζες 1 ανεμηστήρα για να μην ζεσταίνεται. Πάλι βγαίνει εκτός εγγύησης και πάλι θα μπορούσε η εταιρία να το κυνηγήσει δικαστικός. Απλα στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κήρυτε κακοδικία και θα έπρεπε να πληρώσει μετά τα μαλιοκέφαλα της.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έγραψα εγώ πουθενά πως έχω την απαίτηση να με καλύψουν μετά στο οτιδήποτε.

Όσες φορές και να γράψεις το αντίθετο νόμιμο θα παραμείνει.

Παράνομο είναι κάτι που απαγορεύεται με νόμο. Το λέει και η λέξη. Δεν είναι δύσκολο.

Αν σε ενοχλεί κάτι στα posts μου κάνε report.

Υποδείξεις δε δέχομαι.

Οπα κυριε τελειε συγνωμη που σε αμφησβητησαμε δηλαδη...

ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ τοσο απλα και εγω δεν ξανα ασχολουμε με εσενα γιατι πολυ απλα δεν ξερεις τι σημαινει διαλογος.

Δημοσ.

Ρε αι και παρατα μας(Για να μην πω κατι αλλο) που το παιρνεις και σοβαρα ψωναρα.

ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΛΕΣ.....

Δημοσ.

Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι και αξια θα σου δωσω και ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε οποτε απλα.

ΤΕΛΙΑ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως μπορω να το τσιπαρω? τα καλωδια ειναι κιτρινα.

αλλο το τσιπαρισμα αλλο το φλασαρισμα στο 360. Υποθετω οτι αναφερεσαι στα καλωδια του dvd-drive ..οποτε ειναι LiteOn. Για να τραβηξεις το κλειδι απο το drive και να το φλασαρεις μετα θα χρειαστεις ενα probe3 (μπορεις να φτιαξεις και μονος σου τροποποιωντας το καλωδιο τροφοδοσιας του drive).

Δημοσ.

με καθε δημιουργια καινουργιου live gamertag εχεις 1 μηνα δωρεαν gold. Μεχρι 3 φορες αυτο...για καθε κονσολα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να καταλαβω γιατι εχω χαθει λιγο..Μια κονσολα banαρισμενη αν την κανεις κανονικο update στην συνεχεια δεν μπορει να παιξει παιχνιδια online?Μπορει μονο να μπαινει στο xbox live αλλα μεχρι εκει?

Δημοσ.

Μπορώ να έχω Live δωρεάν;

Το θέμα είναι να μπορείς να παίξεις δωρεάν online, γιατί αυτό απαιτεί gold συνδρομή. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν γίνεται, πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσεις. Μπορείς μόνο να κάνεις αυτό που λέει ο v0rtex.

Γενικά όμως το Live είναι δωρεάν, αλλά μόνο σαν silver (με όποιους περιορισμούς αυτό συνεπάγεται).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...