daino92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά όσοι έχουν βάλει το lion η σουίτα της adobe (cs5) δουλεύει κανονικά?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά όσοι έχουν βάλει το lion η σουίτα της adobe (cs5) δουλεύει κανονικά? Με λιγες δοκιμες που εχω κανει, δεν εχει εμφανιστει καποιο προβλημα (Lion upgrade)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ακόμα δεν έβαλα το lion αλλά περισσότερο με διαολίζει η ιδέα του αντίστροφου scroll. Δεν έχει επιλογή να το αλλάξεις και να το έχεις όπως πριν; Σου εφτιαξα ενα αρθρακι για να απενεργοποιεις το αναποδο scrolling. There you go: http://macingreek.com/blog/2011/07/22/disable-reverse-scrolling-lion/
Runner25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 το κατεβασα και γω πρωτα στο μακ μινι μου και μετα στο mak book pro (πολυ καλο αυτο που οταν εχεις αγορασει μια εφαρμογη δε την ξαναπληρωνεις για αλλο μηχανημα το ιδιο κανω και για iphone&ipad) δεν ειδα αυξηση ταχυτητας στο συνολο παραμονο σε επιμερους εφαρμογες οπως τον safari ακομη δεν εχω δει και καταλαβει ολα τα νεα features αλλα οπως και να χει μου φαινεται τιμιο ως προς τη τιμη του το lion μου αρεσε που τωρα το magic mouse και το trackpad του macbook αρχιζουν και ποιανουν τοπο και αξιοπιουνται για την ευχρηστια του user επισης μου αρεσε το airdrop με βολεψε αφανταστα για το μακ μινι μου και μακμπουκ. ρε παιδια διαβασα οτι μερικοι παρατηρησαν αυξηση της ταχυτητας εγω γιατι δεν ειδα κατι ιδιαιτερο εχω το μακ μινι με core2 duo 2,4 2gigaram gforce320m και ενα macbookpro core2duo 2,53 4gigaram gforce 9400m α παιδια και κατι αλλο θελω οτι κανω και εχω στο μακ μινι μου(που δουλευω κυριως) να το περναω στο μακ μπουκ ακριβως οπως ειναι το μινι να ναι και το μπουκ πως μπορω να το κανω αυτο με το time machine στα sl απλα δε γινοταν με το migration επισης πεστε μου παρακαλω τι μπορω να κανω
olga1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδια.επειδη θα αλλαξω δισκο στο mbp αν περασω snow leopard και μετα αμεσως κανω αναβαθμιση σε lion θα ειμαι οκ;η μηπως ειναι καλυτερα να κανω καθαρη εγκατασταση;εχει καποια διαφορα;ευχαριστω...
x4r7s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά αύριο καταφτάνει ο νέος μου iMac. Υπάρχει δυνατότητα να βάλω Lion τσάμπα λόγω αγοράς του αυτή την περίοδο;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά αύριο καταφτάνει ο νέος μου iMac. Υπάρχει δυνατότητα να βάλω Lion τσάμπα λόγω αγοράς του αυτή την περίοδο; ποτε τον αγορασες;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά αύριο καταφτάνει ο νέος μου iMac. Υπάρχει δυνατότητα να βάλω Lion τσάμπα λόγω αγοράς του αυτή την περίοδο; Φανταζομαι πως το δικαιουσαι http://www.macrumors...ion-free-later/
leonidask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδιά αύριο καταφτάνει ο νέος μου iMac. Υπάρχει δυνατότητα να βάλω Lion τσάμπα λόγω αγοράς του αυτή την περίοδο; Στο Snow Leopard αν αγόραζες υπολογιστή apple λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του το έπαιρνες δωρεάν... Υποθέτω ότι θα γίνει το ίδιο και στο Lion...!
pegaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ωραια ήρθε και το Λιοντάρι!!! Τιποτα το εντυπωσιακό για εμενα που να με κανουν να πω woww!!! Η παλια καλη Apple που γνωρισα, λατρεψα, υπερσπιστηκα κτλ δεν υπάρχει πια... Αυτο φυσικα και δεν ειναι κατ'αναγκη αρνητικο για ολους. Για εμενα ομως ως επαγγελματια σε ενα απαιτητικο χωρο οπως το video δεν κανει πια... Μετα και το φιασκο του FCP X το Lion ερχεται πιο κοντα στον μεσο χρηστη και το κανει παρα πολυ καλα. Η ενοποιηση iOS και Mac OS X βαδιζει πολύ καλά. Ωραιο εμφανισιακα λειτουργικό, δειχνει σταθερο, αλλα under the hood διαφορες με SL ελαχιστες εως μηδαμινες θα ελεγα. Αυτο το κακομοιρο το Quicktime X δε λεει να στρωσει μετιποτα. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε νεοεισερχομενους στον κοσμο του μηλου. Σε παλαιοτερους χρηστες προτεινεται για αναποληση και προβληματισμό. Bye Apple CPU products ( ετσι αποκαλει τα desktop και laptop). Θα μεινω με το ipod μου
toxotis70 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 EΕγω παλι, αν και επαγγελματιας στο βιντεο και στα γραφικα, με ενθουσιασε τοσο το Lion οσο και το FCPX + Μοτιον 5 Βαρεθηκα να περιμενω με τις ωρες τον Avid composer να κανει import το καθε αρχειο και να κανει απειρα render ολα τα effect. Το εδειξα και σε πολλους συναδελφους και εμεινα το ιδιο ικανοποιημενοι ....
pegaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 EΕγω παλι, αν και επαγγελματιας στο βιντεο και στα γραφικα, με ενθουσιασε τοσο το Lion οσο και το FCPX + Μοτιον 5 Βαρεθηκα να περιμενω με τις ωρες τον Avid composer να κανει import το καθε αρχειο και να κανει απειρα render ολα τα effect. Το εδειξα και σε πολλους συναδελφους και εμεινα το ιδιο ικανοποιημενοι .... Σεβαστες ολες οι αποψεις... Βεβαια ισως ειναι λιγο διαφορετικα για τον Avid MC πια (βλ. ΑΜΑ) καιυπαρχει και το καλο Premiere me ta + kai - του. Αλλα για να μην κανουμε hijack το thread λεω οτι το Lion ειναι πολυ καλό για λειτουργικο συστημα...
toxotis70 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το ΑΜΑ δεν καταλαβινει πολλα φορματ, (οπως τα .mts m2ts που χρησμοποιουν οι νεες Σονυ - ακομη και με plugin ,και ακομη καποια που καταλαβαινει δε μπορει να τα παιξει real time , full quallity μεσω AMA. Aσε που δεν ειναι 64bit, και δεν εχει real time effects... Το δουλευω καθημερινα , και το εχω συχτηρισει !
pegaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το ΑΜΑ δεν καταλαβινει πολλα φορματ, (οπως τα .mts m2ts που χρησμοποιουν οι νεες Σονυ - ακομη και με plugin ,και ακομη καποια που καταλαβαινει δε μπορει να τα παιξει real time , full quallity μεσω AMA. Aσε που δεν ειναι 64bit, και δεν εχει real time effects... Το δουλευω καθημερινα , και το εχω συχτηρισει ! Μεγαλη συζητηση... επειδη δουλευεις Avid εχεις σιχτιρισει ή μηπως δεν κανει ο Avid για αυτα που δουλευεις? Λεω μηπως το Premiere θα σου εκανε καλυτερα? ή σε win το edius? Όλα εχουν υπερ και κατα. Εαν βεβαια εσυ αισθανθηκες ανετα στο νεο UI του FCP X πασο... Btw Avid MC will be 64bit. Ας αφηνανε το UI του FCP και να το κανανε 64bit. Α και οταν θα δουλεψει σωστα η Kona 3 μου στο FCP X θα το ξαναδω. Μεχρι τοτε FCP 7 και ξερο ψωμι μαζι με ολιγον PPro και AE. Αυτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα