Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα να το βάλω στο νέο mbp 2011 ,αλλά δε μπαίνει ...κολλάει στην εγκατάσταση!

Πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα.... Το δοκίμασε κανείς στα νέα mbp ?

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εφτιαξες πρωτα ξεχωριστο partition?

καλα ο Safari 5.1 ειναι απιστευτος!!! παρα πολυ γρηγορος και επιτελους το παραθυρακι των downloads ειναι ενσωματομενο και πολυ πιο βολικο...!!

Δημοσ.

Οχι δεν εκανα αλλο παρτιτιον... γιατι αλλωστε ?

Πανω απο το παλιο ηθελα να το περασω.

Αν θελω να κανω τωρα παρτιτιον, με δισκ θτιλιτυ γινεται ή θελει ipartition ?

Στα νεα mbp 2011 πνατως , δεν εχει κανεις καταφερει να το βαλει χωρις προβληματα...

Δημοσ.

Εγώ το έβαλα σε partition σε macbook pro 13'' του 2009 με το disk utility. Του βαλα μόνο 20 gb και όταν βγει το κανονικό, το σβήνω. Δεν λέει να περάσεις developer preview πάνω από το κανονικό λειτουργικό.

Δημοσ.

Φαντάζομαι, με το Disk Utility. Αν έχεις ένα patrition που πιάνει όλο το δίσκο, το κάνεις resize, μικραίνοντας το. Μετά, στον κενό χώρο που θα μείνει, φτιάχνεις ένα νέο partition για το Lion.

Δημοσ.

Οχι δεν εκανα αλλο παρτιτιον... γιατι αλλωστε ?

Πανω απο το παλιο ηθελα να το περασω.

Αν θελω να κανω τωρα παρτιτιον, με δισκ θτιλιτυ γινεται ή θελει ipartition ?

Στα νεα mbp 2011 πνατως , δεν εχει κανεις καταφερει να το βαλει χωρις προβληματα...

Φίλε ξέρεις τι πράττεις ή να βάλω τις φωνές;;; :shock:

Πας να εγκαταστήσεις το Lion που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και είναι beta πάνω από το κανονικό σου λειτουργικό;;;; :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Tο έχω ξανακάνει... Με το dp2 και δούλεψε κανονικά!

Δεν έχω κάτι σημαντικό αυτή τη στιγμή στο νέο μου mbp... Μόλις το πήρα οπότε δε με νοιάζει κι αν κάτι παει στραβά!

Δημοσ.

Ώπα παίδες βγήκε και preview 4? Μήπως πρόσθεσαν κα κάνα σωστό expose - spaces;;; Πωπωωωω όνειρα που κάνω εεεε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...