Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα την ενημερωση σε ff 63, εκτος απο το ublock που παλι κοβει μονο οτι βλεπει η πεθερα, παρατηρησα οτι δεν εβγαζε τον player (αυτη την μπαρα κατω με το play/pause, τη διαρκεια, την επιλογη ποιοτητας κλπ) σε μια συγκεκριμενη σελιδα και για να παιξει το βιντεο, που ευτυχως ηταν σε mp4/h264, ηθελε δεξι κλικ > play και δουλευε με τον native player που εχει ο ff για περιεχομενο html5. Με το ublock κλειστο δουλευε οπως πριν, αλλα γινονταν ο χαμος απο διαφημησεις.

Ανοιξα λοιπον τις ρυθμισεις του ublock, πηγα στο filter lists και ειχε ενεργα ΟΛΑ τα κουτακια κατω απο το regiions/languages! Μολις αποεπελεξα τα παντα εκτος απο αυτο για τα ελληνικα, επανηλθε και ο player.
Επιπλεον, ειχα και 2 λιστες δικες μου για να κοβει διαφορα σε youtube και facebook, που πλεον δεν υπαρχουν. 

Το ιδιο προβλημα με τις regional λιστες να ειναι ολες επιλεγμενες το ειχα επισημανει και οταν βγηκε ο 60, που εκανα φρεσκο προφιλ. Στον ff ηταν ολες οι λιστες επιλεγμενες και καποιες σελιδες υπολειτουργουσαν, στον chromium ηταν μονο αυτη με τα ελληνικα και ολα πηγαινανε ρολοϊ. Το οτι μολις ΤΡΕΙΣ εκδοσεις μετα θα χρειαζοταν να ξανακανω τα ιδια ομως δεν το περιμενα.

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κρυπρογραφημένη αποθήκευση κωδικών στον Η/Υ υπάρχει και το

https://keepass.info/index.html

Επίσης υπάρχει η επιλογή στον firefox να βάλουμε κύριο κωδικό (master password) ώστε να εμφανίζονται και χρησιμοποιούνται όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί μόνο αν κάποιος βάλει σε κάθε ξεκίνημα του firefox τον κύριο κωδικό. Έτσι είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση κλοπής του υπολογιστή.

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.

@jim_p μηπως τις λιστες τις ενεργοποιει το addon οταν κανει update?

παντως αν θες καλυτερο ελεγχο για το τι να κοβεις, θα σου προτεινα το uMatrix απο τον ιδιο δημιουργο.

θελει λιγο χρονο μεχρι να το στησεις για τα sites που συνηθως επισκεπτεσαι, αλλα μολις το κανεις κοβει τα παντα και αφηνει μονο αυτα που θες να δεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα μια νεα εγκατασταση firefox σε νεο μηχανημα.
Απο το about:config, ή με αλλο τροπο, μπορω να μικρυνω το default μεγεθος των tabs?
Το θελω πολυ μικροτερο απο αυτο που ειναι.

Δημοσ.

Να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο πρόσθετο που να ενσωματώνει πχ 4tabs μεσα σε ένα σε τετραγωνάκια

Δηλαδή να έχω ένα ανοιχτό ενα tab και μέσα εκεί να υπάρχουν 4.

Δημοσ.

ερώτηση.

στη μπαρα διευθύνσεων (την χρησιμοποιώ και σαν αναζήτηση) μου βγάζει επιλογές άκυρες ιστοσελίδες(αυτόματη συμπλήρωση κλπ) κάτι που δεν επιθυμώ.

στις ρυθμίσεις αναζήτησης έχω επιλέξει την 2η επιλογή (να εχει και μπαρα αναζητησης και διευθύνσεων) και απο κάτω να μην μου εμφανίζει προτάσεις αναζήτησης αλλα καμία αλλαγή.

Έχει αλλάξει κάτι στον ff;

Δημοσ.

Επειδη εδω και 4-5 μερες ο ff κοβει, για ακομα μια φορα, μονο οτι βλεπει η πεθερα, ειπα να ριξω μια ματια στις λιστες του ublock να δω αν παιζει καμια κουλαμαρα παλι. Και ειχε ενεργοποιηθει απο μονη της η φιλανδικη adblock list κατω απο τις regional λιστες. Πριν λιγο καιρο παραπονεθηκα οτι ειχε ενεργοποιησει ολες τις υπολοιπες regional lists απο μονο του.
Την εβγαλα βεβαια, αλλα παλι το ιδιο χαλι...

Σε opera, chrome και chromium κανενα προβλημα απολυτως

2018-12-03-072020_1280x1024_scrot.png

Δημοσ.

εχει προσπαθησει κανενας να βαλει ξανα τα tabs στο κατω μερος οπως ηταν στις παλαιοτερες εκδοσεις?

https://www.userchrome.org/what-is-userchrome-css.html

προσπαθω με βαση το τριτο παραδειγμα αλλα δεν βρισκω ακρη

καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Που κολλησες? Πολυ γενικα, κατεβαζεις απο εκει το .css που θες και το αποθηκευεις καπου με ονομα "userChrome.css". Μετα ανοιγεις το φακελο του προφιλ στον ff, κανεις εκει ενα φακελο με ονομα "chrome" και μεσα εκει βαζεις το userChrome.css που κατεβασες.

Για να βρεις τον φακελο του προφιλ, δινιες about:profiles στον ff και πατας στο κουμπι που εχει διπλα απο το "root directory".

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως θα κοψω τα "transparent overlays" που λεει ο τυπος εδω, χωρις τη χρηση καποιου επιπλεον προσθετου, μονο με το ublock origin?
https://old.reddit.com/r/Piracy/comments/a48pfp/finally_no_more_pop_ups_or_redirects_on_rarbg/

Εινια η μια απο τις 2 περιπτωσεις του συχνου προβληματος μου "το ublock origin στον ff κοβει μονο οτι βλεπει η πεθερα", και επειδη μου συμβαινει μονο στον ff, ζηταω βοηθεια απο το θεμα του ff.

Δημοσ.
Στις 6/12/2018 στις 8:00 ΠΜ, jim_p είπε

Που κολλησες? Πολυ γενικα, κατεβαζεις απο εκει το .css που θες και το αποθηκευεις καπου με ονομα "userChrome.css". Μετα ανοιγεις το φακελο του προφιλ στον ff, κανεις εκει ενα φακελο με ονομα "chrome" και μεσα εκει βαζεις το userChrome.css που κατεβασες.

Για να βρεις τον φακελο του προφιλ, δινιες about:profiles στον ff και πατας στο κουμπι που εχει διπλα απο το "root directory".

σε ευχαριστω πολυ φιλε εφτιαξε.γνωριζεις αν ακομα δουλευει το workaround που ενεργοποιει παλι την υποστηριξη των npapi plugins?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...