Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα.

Ειχα την εκδοση 14393.187 μεσο insider.(release)

Όταν ηρθε η επισημη 14393.189 βγαινω από insider και την περναω.

Δοκιμαζω το τηλ . η συμπεριφορά του ιδια δηλαδή το γνωστο πρόβλημα με το κολυμενο πλακιδιο του ημερολογιου(Δεν αλλαζε η ημερομηνια)

Λεω δεν κανω ένα hardreset μηπως στρωσει?

Λοιπον εκανα και εφτιαξε η ημερομηνια αλλα εξαφανιστηκε η φωνητικη πλοηγηση(το gps κλειδωνει κανονικα στα 5μ).

Η πλακα είναι ότι δεν με αφηνει να ξαναμπω insider (release)

Το τηλ. εναι το 640

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^^ δοκίμασε να αλλάξεις κάτι μέσα στις ρυθμίσεις, στις ... Πιστεύω μετά να ξεκολλήσει.

nope.

Αλλάζει για την σημερινή ημερομηνία. Μετά τια 00:00 μένει κολλημένο είτε θα γυρίσει και θα γράφει ημερολόγιο του outlook.

Δημοσ.

^^ βγάλε το πλακάκι και ξαναβάλτο, κάνε και ένα σοφτ ρεσέτ. Μετά πέτα το στο τοίχο... Εκεί θα φτιάξει πιστεύω...

τίποτα απο όλα αυτά δεν έχει διορθώσει το πρόβλημα.

Τα έχω κάνει πριν γράψω το πρόβλημα. :-(

Στην αρχή νόμιζα ειχε φτιάξει,εδώ και 2 εβδομάδες είχα πρόβλημα,χτες εκανα ριστάρτ το τηλέφωνο πάλι και η ημερομηνία ηταν κολλημένη απο 16/9

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής όλα καλά με τα τελευταία updates σε w10 mobile στο 640xl, απλά έχω μια απορία. Μερικές φορές είναι φυσιολογικό να κλείνει αυτόματα ο edge ; Μου έχει τύχει πολλές φορές καθώς εναλλάσσω εφαρμογές πατώντας το βελάκι παρατεταμένα να μου κλείνει πχ ο browser, έτσι στο ξεκάρφωτο. Μου έχει συμβεί και στην εφαρμογή radyo αυτό αλλά και σε μερικά παιχνίδια, συμβαίνει σπάνια βέβαια αλλά όταν συμβεί είναι σπαστικό.

Δημοσ.

Ίσως έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές και γεμίζει το 1γιγα ταμ του κινητού σ και κλείνει αυτόματα κάποιες εφαρμογές ... Όχι εν ειναι φυσιολογικό ... Ειναι bug ????... Κανονικά δεν θα έπρεπε μα κρασαρει καμια εφαρμογή .

Δημοσ.

Και με 2 εφαρμογές ανοιχτές μου το έχει κάνει, πχ edge και groove music, από ότι φαίνεται μάλλον bug είναι. Και σε lumia 730 φίλου με 10αρια και τα τελευταία updates του κάνει το ίδιο μερικές φορές. Εσένα στο έχει κάνει καθόλου dimitrisdim14 ; Την ram την έχω τσεκάρει με windows tools, πάνω από 550 mb δεν είχα φτάσει used όταν μου έκλεινε έτσι στο ξαφνικό τις εφαρμογές.

Δημοσ.

Παιδια σήμερα έπαθα το εξης μιλούσα στο messenger και σε κάποια στιγμή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα η εφαρμογή είχε παγωση και δεν επερνε καμια εντολή ούτε για σκρολ πάνω κάτω ,την έκλεισα και την ξανά άνοιξα άλλα και πάλι το ίδιο ,μετά καταλαβαίνω ότι αυτό είχε γίνει και στο ινσταγκραμ ,έτσι αναγκάστηκα και έστελνα μέσο edje μυνηματα μέχρι που έκανα ρεσταρτ και εστρωσε κανονικά τώρα ,το έχετε πάθει και εσείς αυτί και αν ναι που να κάνω ρεπορτ για πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια σήμερα έπαθα το εξης μιλούσα στο messenger και σε κάποια στιγμή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα η εφαρμογή είχε παγωση και δεν επερνε καμια εντολή ούτε για σκρολ πάνω κάτω ,την έκλεισα και την ξανά άνοιξα άλλα και πάλι το ίδιο ,μετά καταλαβαίνω ότι αυτό είχε γίνει και στο ινσταγκραμ ,έτσι αναγκάστηκα και έστελνα μέσο edje μυνηματα μέχρι που έκανα ρεσταρτ και εστρωσε κανονικά τώρα ,το έχετε πάθει και εσείς αυτί και αν ναι που να κάνω ρεπορτ για πρόβλημα

Bug του messenger, δυστυχώς θέλει soft reset για να ξεκολλήσει, άμα ενδιαφέρεσαι γράψε review στο store

• Like 1
Δημοσ.

ναι το παθαίνω συνέχεια στο 640...τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα θα κολλήσει έτσι σίγουρα...
  • Like 1
Δημοσ.

Και με 2 εφαρμογές ανοιχτές μου το έχει κάνει, πχ edge και groove music, από ότι φαίνεται μάλλον bug είναι. Και σε lumia 730 φίλου με 10αρια και τα τελευταία updates του κάνει το ίδιο μερικές φορές. Εσένα στο έχει κάνει καθόλου dimitrisdim14 ; Την ram την έχω τσεκάρει με windows tools, πάνω από 550 mb δεν είχα φτάσει used όταν μου έκλεινε έτσι στο ξαφνικό τις εφαρμογές.

Καμιά γνώμη πάνω σε αυτό το θέμα ; Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος ή μόνο σε εμένα τυχαίνει ; Η συσκευή είναι το 640xl ds το 3g.

Δημοσ.

Παιδιά αν είναι εύκολο δώστε link για την διαδικασία επιστροφής σε προηγούμενο build, βασικά μου έβγαλε ένα πρόβλημα η οθόνη και δεν θέλω να το ρισκάρω με την εγγύηση. Τώρα είμαι RS2 και θέλω να επιστρέψω στο anniversary. (L640 XL)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...