Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θρύλε γερά... Θα σου πάρει πάνω από 3 ώρες να ξέρεις. Πάντως η .221 είναι εντάξει μέχρι τώρα. Η μπαταρία αντέχει.

Cameranek δεν κρυβω οτι μου χει φαει τη παναγια....ειμαι στην 107 τωρα και πρεπει παλι να ξανακανω update για να παει στην τελευταια εκδοση!!(απλα τωρα δεν προλαβαινω,εχω φροντ, θα γινει μετα η δουλεια) Δλδ δεν μπορει αυτη η ms να σπρωξει κατευθειαν την προτελευταια ας πουμε εκδοση...θα παρω την τελευταια κατευθειαν η θα κανω και στασεις;; Ευχαριστω!

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν με βλέπεται λίγο πιο αισιόδοξο και πιο ένθερμο στα post μου, σε νεα με microsoft και mobile, μην απορείτε.

Γουστάρω να την "μπαίνω" σε αυτούς που μπαίνουν για να κάνουν hating του στυλ "ειστε μονο 5, τα windows 10 είναι για το πέος κτλ"

• Like 4
Δημοσ.

χαχαχα ρετρο σε καταλαβαμε..εισαι απαιχτος!! Καλα κανεις....ειμαστε εμεις οι 5-10 που εχουμε την κα*λα με τα Windows 10....δε το χουνε παρει χαμπαρι οτι προσπαθουμε να τα αναστησουμε..(που κανονικα πρεπει γιατι ετσι και μεινει μονο android και ios, γεια σας...)

(Φταιει και η M$ εδω, λογω το οτι θελουμε apps(μονο αυτο τιποτα αλλο.....) και αργησε/τα σκατωσε, αλλα δεν λεει να βαλει μυαλο....

Και βασικα μια χαρα ηταν τα Windows 8..ειναι πιο smooth για την ωρα απτα 10....γιατι δεν εβγαζε εφαρμογες(λιγες και καλες)  μπας και κανει καμια ανακαμψη...τεσπα..να χουμε να λεμε...)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ένα κουφό στην φαστ. Σε ένα από τα δυο 640 το πλακάκι της ημέρας μου δείχνει Σάββατο 1. Αν το μεγαλώσω πάει 29-30-1. Οπότε αφού δεν φτιάχνει με τίποτα, έβαλα την εφαρμογή calendar for business που φτιάχνει πλακάκι σε διάφορα χρώματα και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν με βλέπεται λίγο πιο αισιόδοξο και πιο ένθερμο στα post μου, σε νεα με microsoft και mobile, μην απορείτε.

Γουστάρω να την "μπαίνω" σε αυτούς που μπαίνουν για να κάνουν hating του στυλ "ειστε μονο 5, τα windows 10 είναι για το πέος κτλ"

Πίστεψέ με δεν την "μπαίνεις" σε κανέναν , είμαι ένας από αυτούς που λένε ότι τα Windows είναι για τον μπέο (στα τηλέφωνα ε)?

Γιατι στα PC μιά χαρά είναι και τα έχω σε 3 μηχανήματα.

Όσο για τα WP έχω αλλάξει 6 συσκευές (από 435 έως 930) οπότε μπορώ να έχω άποψη νομίζω... B)

Δημοσ.

Τότε αν ειναι για τον μπεο γιατί άλλαξες 6 τηλέφωνα; Και Εκτος αυτού γιατι ακόμα ασχολησαι ;; Αποριας αξιο ...

Εγώ πήρα android είδα ότι δεν με καλύπτει ... Και από τότε σταμάτησα να ασχολούμαι ... Δεν μπαίνω σε θέματα android να κραζω

• Like 2
Δημοσ.

Τότε αν ειναι για τον μπεο γιατί άλλαξες 6 τηλέφωνα;

Γιατί ήθελα να δοκιμάσω , είμαι tech freak , έτσι γουστάρω.

Και αν βρω και κάνα 950 σε καλή τιμή και έχω και τα λεφτά θα το πάρω έτσι για να λέω ότι τα πήρα όλα :D

Και Εκτος αυτού γιατι ακόμα ασχολησαι ;; Αποριας αξιο ...

Παρακολουθώ τις εξελίξεις , τι σου φαίνεται απορίας άξιο?

Εγώ πήρα android είδα ότι δεν με καλύπτει ... Και από τότε σταμάτησα να ασχολούμαι ... Δεν μπαίνω σε θέματα android να κραζω

Δεν κράζω τίποτα , λέω απλά την άποψή μου.

Απαγορεύεται?

Και για να το κλείσω το θέμα... χαλάρωσε και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις αντιπαράθεση με όποιον λέει μιά αντίθετη άποψη.

11 χρόνια είμαι εδώ μέσα , δεν είμαι troll...

Πάμε παρακάτω... :)

Δημοσ.

Τότε αν ειναι για τον μπεο γιατί άλλαξες 6 τηλέφωνα; Και Εκτος αυτού γιατι ακόμα ασχολησαι ;; Αποριας αξιο ...

As simple as that...

Γιατί ήθελα να δοκιμάσω , είμαι tech freak , έτσι γουστάρω.

Και αν βρω και κάνα 950 σε καλή τιμή και έχω και τα λεφτά θα το πάρω έτσι για να λέω ότι τα πήρα όλα :D

Παρακολουθώ τις εξελίξεις , τι σου φαίνεται απορίας άξιο?

Δεν κράζω τίποτα , λέω απλά την άποψή μου.

Απαγορεύεται?

Και για να το κλείσω το θέμα... χαλάρωσε και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις αντιπαράθεση με όποιον λέει μιά αντίθετη άποψη.

11 χρόνια είμαι εδώ μέσα , δεν είμαι troll...

Πάμε παρακάτω... :)

Το να μπεις σε ένα θέμα, να πεις την αποψή σου ότι είναι για το πέος, με συγχωρείς αλλά δεν είναι άποψη, είναι βρισιά. Πολλοί δε μιλάτε υποτιμητικά και για τους ίδιους τους χρήστες.

Ο σωστός διάλογος γίνεται με επιχειρήματα και επίπεδο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...