vag21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 δεν ξερω ρε παιδια ,αλλα αυτο το πραγμα εμενα δεν με βολευει,ειχα βρει την camera 360 που εβγαζε μια φωτο με υψηλη αναλυση και τελος,αλλα παει και αυτη η εφαρμογη την καταργησαν απο τα windows 8 το καλο ειναι οτι στο one drive της στελνει μια φορα επεξεργασμενες με την υψηλη αναλυση 1
Locke_John Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλημέρα στην παρέα μας, εγω χθες το βραδυ, διαδοχικη αναβαθμιση των 1020, 1520, 950xl σε version 1703.OS build:10.0.15210.0. με το τηλεφωνο στην Αγγλικη γλωσσα, την βρηκαν κατευθειαν ολες οι συσκευες την αναβαθμιση.ενα τζαμακι να μπορουσε να κολλησει καλα απ'ακρη σ'ακρη στα 1020 και 1520, δεν θα ειχα κανενα παραπονο από αυτα. τι τις θελουν τις ελαφρες καμπυλες στις ακρες της οθονης....
jardan Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 δεν ξερω ρε παιδια ,αλλα αυτο το πραγμα εμενα δεν με βολευει,ειχα βρει την camera 360 που εβγαζε μια φωτο με υψηλη αναλυση και τελος,αλλα παει και αυτη η εφαρμογη την καταργησαν απο τα windows 8 το καλο ειναι οτι στο one drive της στελνει μια φορα επεξεργασμενες με την υψηλη αναλυση Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω. Όπως σου είπα, εξαρτάται πως χρησιμοποιείς τις φωτογραφίες σου και τι θες να κάνεις με αυτές. Τις τυπώνεις? Τις βλέπεις σε άλλη οθόνη πέρα του κινητού? τις ανεβάζεις σε social media? Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κάμερας στο store, ψάξε μήπως βρεις εκεί κάποια άλλη. π.χ. Site: Camera360Sight Site: ProShotClassic Δεν έχω ιδέα αν αξίζει. Δεν ξέρω και τι άλλες επιλογές σου δίνει το μενού του 1020, ειδικά στα windows 8...
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Βάλε μας ένα screenshot το μενού από την φωτογραφική. 1
vag21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 ευχαριστω παιδια για την βοηθεια,η camera 360 sight,δεν εχει καμια σχεση με την παλιοτερη camera 360,ειναι χαλια,σαν λυση εχω βρει να βγαζω φωτο με την lumia camera και να τις ανεβαζω στο onedrive,εστω εκει ανεβαινουν με υψηλη ευκρινεια και σε μορφη jpg 1
soteras Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης της τελευταίας που βγηκε χτες παρατηρισα μια μικρη bagia οταν με περνουν τηλ η οθονη μαυριζει και ειναι νεκρη για καν 2 λεπτο από τη στιγμή που κλεισω το τηλεφωνο.Αμα παρω εγω τηλ και γινει τερματισμος κλησης ολα ειναι καλα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Στο 640xl συγκενικού μου προσώπου που του πέρασα το creators update κάθησαν όλα καλά και δεν βρήκα bug. Προσπάθησα να αναπαράγω τα δυο bugs που συναντούσα στο 535 όταν δοκίμαζα εκτενώς τις beta αλλά δουλεύουν όλα οκ. Στο 535 που χρησιμοποιώ εγώ, όταν δοκίμαζα εκτενώς τις beta εκδόσεις είχε δύο bugs με flickering στους χάρτες (που οφείλεται σίγουρα στην αλλαγή του engine χαρτών που κάναν στο creators) και flickering όταν έκανες unlock την συσκευή που περιστασιακά ανά μια δυο μέρες κράσαρε την οθόνη σε μαύρη οθόνη την στιγμή του unlock. Και τα δυο αυτά bugs πιστεύω ότι έχουν να κάνουν με το hardware γραφικών του 535 και μπορούσαν να διορθωθούν αν ασχολούνταν αλλά από την στιγμή που το άφησαν απέξω από το επίσημο update το γύρισα στην προηγούμενη έκδοση γιατί μπορεί και να μην τα φτιάξουν.
Kronor25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μήπως γνωρίζετε καμία εφαρμογή GPS που να μπορεί να αποθηκεύει διαδρομές σε win10 ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Βάλε μας ένα screenshot το μενού από την φωτογραφική. Δεν υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα στυλ ας πούμε shortcut με μια page με όλες τις ρυθμίσεις που να ζητάς τις ιδιότητες που θα έχει η φωτογραφία και αν δεν θέλεις ή δεν θέλεις καμιάς μορφής επεξεργασία και μετά να τραβάς τις φώτος με τις επιθυμητές ιδιότητες? Αν αυτό δίνει πρόσβαση σε όλες τις ιδιότητες που θέλει κάποιος https://docs.microsoft.com/en-us/windows/uwp/audio-video-camera/capture-photos-and-video-with-cameracaptureui θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει μενού που θα έχει περισσότερες επιλογές από την build in camera? Μήπως γνωρίζετε καμία εφαρμογή GPS που να μπορεί να αποθηκεύει διαδρομές σε win10 ? Εννοείς εφαρμογή που καταγράφει την διαδρομή που τρέχεις ή ακολουθείς όπως το runtastic και τα άλλα προγράμματα που κάνουν gps tracking ή απλά θέλεις να βάζεις κάποια σημεία χειροκίνητα στο χάρτη και να τα αποθηκεύει?
Kronor25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Θέλω να καταγράψω μια συγκεκριμένη διαδρομή που θα κάνω με το αμάξι μου (μέσα από στενά κτλ.) έτσι ώστε την επομένη φορά που θα πάω εκεί να την έχω αποθηκευμένη στο GPS μου. 1
aris 4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τα flies που δείχνουν ποσοστά "γεμάτου"κ ελεύθερου χώρου σε συσκευή κ sd μετά την αναβάθμιση τα έπαιξαν ούτε με με ατομική επανεκκίνηση ( reset) ,ούτε με κλείσιμο κινητό κουνιέται.Γράφει ένα άσχετο με την πραγματικότητα νούμερο κοινό κ μόνο από εφαρμογή storage βλέπω αλήθεια. Αυτό είναι το μέγιστο problem από αναβάθμιση κ μετά. Α...κ σε ένα ποσοστό το όχι απαλό scrolling σε edge κ φωτογραφίες... Η μπαταρία είναι από τις πιο καλές της φάσεις. 1
g13333 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Άλλο παλι και τουτο https://www.onmsft.com/news/coship-says-it-is-working-on-a-windows-10-mobile-device-that-dual-boots-android
aris 4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Άλλο παλι και τουτο https://www.onmsft.com/news/coship-says-it-is-working-on-a-windows-10-mobile-device-that-dual-boots-android Μα κ σε ένα tablet νομίζω υπάρχει αντίστοιχα επιλογή σε τι περιβάλλον θα κινηθεί ο αγοραστής.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Θέλω να καταγράψω μια συγκεκριμένη διαδρομή που θα κάνω με το αμάξι μου (μέσα από στενά κτλ.) έτσι ώστε την επομένη φορά που θα πάω εκεί να την έχω αποθηκευμένη στο GPS μου. Προγράμματα που καταγράφουν διαδρομή έχει αρκετά αλλά δεν έχω πετύχει κάποιο που να κάνει μετά αναπαραγωγή, να δίνει δηλαδή φωνητικές οδηγίες πλοήγησης με βάση την διαδρομή που κατέγραψε και αποθήκευσε. Ίσως ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει.
aris 4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τι ; Γίνατε όλοι κάτοχοι πλέον android κ έμεινα μόνος στη πλατφόρμα; Αντε κ ο Πάνος που θα μπει να τα χώσει; Κανένα νέο;;;;;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα