Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, όπως γνωρίζετε έχω το Lumia 930 με την 15254.530 και όλες τις ενημερώσεις στο στόρι... Σήμερα για 3η φορά στο τελευταιο δίμηνο - τρίμηνο δεν χτύπησε το ξυπνητήρι...Με ότι αυτό συνεπάγεται... Την πρώτη φορά που το έκανε χτύπαγε στην οθόνη μόνο, δεν χτυπούσε ο ηχος... Την 2η και τη 3η φορά την σημερινή δηλαδή, δεν χτύπησε καθόλου. Απολύτως τίποτα. Και ολα τσεκαρισμένα οτι τα εχω κάνει σωστά και η εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο κανονικά... Τι κάνω σε αυτη την περίπτωση για να μην την ξαναπατήσω? Πάω στα 8.1 η να αρχιζω να κοιτάζω για αλλο κινητό? Μάλλον το 2ο υποθέτω κια πολυ το άργησα.... Προφανώς είναι θέμα λογισμικού...

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν κατεβάζεις το Windows device recovery tool; Επανεφερε το στην σωστή έκδοση του κινητού και μετά εγκατέστησε πάλι τα 10. Μπορεί να διορθωθεί το θέμα σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, caveneo είπε

Γιατί δεν κατεβάζεις το Windows device recovery tool; Επανεφερε το στην σωστή έκδοση του κινητού και μετά εγκατέστησε πάλι τα 10. Μπορεί να διορθωθεί το θέμα σου.

Σε πρώτη φάση αυτό θα κάνω απλά βαριέμαι την διαδικασία...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, caveneo είπε

Λογικό!

Εγώ προσωπικά πιστεύω πώς, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ότι κάποια μ@λ@κια με την εφαρμογή η το λογισμικό έχουν κάνει εκεί στη Microsoft και τσάμπα θα κάνω τη διαδικασία αλλα δεν βαριέσαι...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, flogerakos είπε

Εγώ προσωπικά πιστεύω πώς, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ότι κάποια μ@λ@κια με την εφαρμογή η το λογισμικό έχουν κάνει εκεί στη Microsoft και τσάμπα θα κάνω τη διαδικασία αλλα δεν βαριέσαι...

Γιατί δεν δοκιμάζεις καμιά άλλη εφαρμογή από το store, αντί να παιδεύεσαι; Όλο και κάποιο ξυπνητήρι θα υπάρχει, εδώ βρίσκεις ακόμη για Symbian!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows 10 Mobile: Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

- 2018-10 - Ενημέρωση για Windows 10 Version 1709 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm.

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4464853/windows-10-mobile-update-kb4464853

Επεξ/σία από Jangos
Διόρθωση συνδέσμου Microsoft.
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Jangos είπε

Windows 10 Mobile: Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

- 2018-10 - Ενημέρωση για Windows 10 Version 1709 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm.

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4464853/windows-10-mobile-update-kb4464853

To Link σου ειναι λαθος. Παραπεμπει στο insomnia. Το σωστο ειναι αυτο LINK

Επεξ/σία από GBorb
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει τύχει σε κάποιον το εξής πρόβλημα με τους Χάρτες: Δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση καμία οδό. Ακόμη και αυτές που φαίνονται δίπλα απο εκεί που είμαι ή ακόμη και η ίδια οδός που βρίσκομαι. Πατάω Αντιγόνης, μου λέει δεν βρέθηκε, πατάω antigonis, πάλι το ίδιο. Έχει τύχει σε κάποιον; μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το χρειάστηκα στη δουλειά προχθές τη νύχτα και ήταν αχρείαστο τελείως. Υπάρχει λύση, λέτε;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, caveneo είπε

Δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση καμία οδό.

Για να λειτουργήσει η αναζήτηση (για νέο προορισμό) χρειάζεται να είσαι οnline (είτε με cellular, είτε wifi). Ισχύει μόνο για την αναζήτηση εδώ και πολύ καιρό. Η δρομολόγηση λειτουργεί offline.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά. Πρόσφατα αγόρασα ένα 640 καινούριο από ebay 😁 για να αντικαταστήσω το προηγούμενο 640  μου😂 που έπεσε στη θάλασσα.Από Hong Kong ινδικής καταγωγής.

Το θέμα είναι ότι αυτό που πήρα δεν παίρνει W10 από τον επίσημο Σύμβουλο Αναβάθμισης.(όπως δηλαδή είχε πάρει το ελληνικό)

Μου πετάει το εξής μήνυμα.

"Good news!your phone is eligible for upgrade to  Windows 10 .We are working with your mobile operator and phone manufacturer to make the upgrade available for your phone and you’ll see a notification when that’s ready."

που σημαίνει ότι από εκεί άκυρο.

Έπειτα κατέβασα το Insiders για να κατεβάσω από εκεί όπως πολλοί λένε. Και εκεί μου βγάζει το εξής 

"A connection error prevented us from downloading progrmas for you. Please check the date/time on your device and its network connection and try again"

Από ότι είδα υπάρχει σαν θέμα από το 2016 μερικοί προτείνουν να βάλεις Manual την ώρα , να την αλλάξεις μερικές μέρες ή μήνες πριν , soft reset , hard reset , φορμάτ με το Recovery Tool , uninstall το Insiders App και μετά Install πάλι κλπ. Επίσης άλλαξα και το region σε USA.

Κανένα από αυτά δε δούλεψε.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς ? Έχει κανείς καμιά ιδέα ?

Επεξ/σία από ryu_hadouken
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Γεια χαρά. Πρόσφατα αγόρασα ένα 640 καινούριο από ebay 😁 για να αντικαταστήσω το προηγούμενο 640  μου😂 που έπεσε στη θάλασσα.Από Hong Kong ινδικής καταγωγής.

Το θέμα είναι ότι αυτό που πήρα δεν παίρνει W10 από τον επίσημο Σύμβουλο Αναβάθμισης.(όπως δηλαδή είχε πάρει το ελληνικό)

Μου πετάει το εξής μήνυμα.

"Good news!your phone is eligible for upgrade to  Windows 10 .We are working with your mobile operator and phone manufacturer to make the upgrade available for your phone and you’ll see a notification when that’s ready."

που σημαίνει ότι από εκεί άκυρο.

Έπειτα κατέβασα το Insiders για να κατεβάσω από εκεί όπως πολλοί λένε. Και εκεί μου βγάζει το εξής 

"A connection error prevented us from downloading progrmas for you. Please check the date/time on your device and its network connection and try again"

Από ότι είδα υπάρχει σαν θέμα από το 2016 μερικοί προτείνουν να βάλεις Manual την ώρα , να την αλλάξεις μερικές μέρες ή μήνες πριν , soft reset , hard reset , φορμάτ με το Recovery Tool , uninstall το Insiders App και μετά Install πάλι κλπ. Επίσης άλλαξα και το region σε USA.

Κανένα από αυτά δε δούλεψε.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς ? Έχει κανείς καμιά ιδέα ?

Πολύ παράξενο αυτό... Την Denim version των Win 8.1 την έχει περασμένη;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι την κατέβασε κανονικά.

Windows 8.1 Update 2

Έχω λιώσει το νετ να βρω κάτι αλλά δεν.

Επεξ/σία από ryu_hadouken
Δημοσ.

Μια σίγουρη λύση είναι να περάσεις το Ελληνικό country variant firmware, πχ. της Cosmote, μεσω του NOKIA Firmware tool, αν δεν έχεις ιδέα πώς γίνεται αυτό θα μπορέσω να σε βοηθήσω αύριο πιο αναλυτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...