Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το κοιταξω... θα δω μηπως το βρω σε pdf στα αγγλικα μπας και μαθω τιποτα...

Καποιο αλλο ετσι με μεταφυσικα? Κατι για να διαβαζω τωρα το καλοκαιρι βρε παιδι μ :P

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει η αυτοβιογραφία του Γκάντι σε ebook δωρεαν;

Είσαι σίγουρος ότι έγραψε αυτοβιογραφία; Δεν είδα κάτι τέτοιο στο wiki.

Στο project gutenberg υπάρχουν κάποια βιβλία του(https://www.gutenberg.org/ebooks/search/?query=Gandhi),αλλά δεν είδα τίποτα σαν αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το βιβλίο "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας"? είτε σε βιβλίο είτε σε pdf? στα ελληνικά!

Όπως και το τρίγωνο των βερμούδων... ή γενικά με τέτοια μυστήρια! 

http://recombi.net/ab/Al%20Bielek%20%26%20Nikola%20Tesla%20-%20The%20Philadelphia%20Experiment%20%5Bpack%5D/books/The%20Philadelphia%20Experiment%20by%20William%20Moore%20%26%20Charles%20Berlitz%20107p.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να διαβασω το πρωτο βιβλιο της σειρας A song of Fire and ICE τωρα που προχωρησε η σειρα στη τηλεοραση. Να αγορασω το Αμερικανικο η το μεταφρασμενο και γιατι

Δημοσ.

Θελω να διαβασω το πρωτο βιβλιο της σειρας A song of Fire and ICE τωρα που προχωρησε η σειρα στη τηλεοραση. Να αγορασω το Αμερικανικο η το μεταφρασμενο και γιατι

To 'Murican διότι μπορείς και γιατί κάθε βιβλίο είναι καλύτερο από τις μεταφράσεις.

Δημοσ.

Εχει κανα καλο hardcover η εκδοση γενικοτερα για συλλογη? Δε θελω αυτες τις μινιατουρες που κυκλοφορουν για τους τουριστες

Δημοσ.

Εχει κανα καλο hardcover η εκδοση γενικοτερα για συλλογη? Δε θελω αυτες τις μινιατουρες που κυκλοφορουν για τους τουριστες

Ψάξτο διότι δεν ξέρω Διαβάζω μόνο ebook.

Δημοσ.

Εκεί που λέει hardcover: http://www.amazon.co.uk/Game-Thrones-Hardback-reissue-Song/dp/0007459483/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1434532274&sr=1-1&keywords=a+game+of+thrones+hardcover

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ άκυρο αυτό το ποστ και έψαχνα που είχε πάει

Επεξ/σία από Spect~
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα το κοιταξω... θα δω μηπως το βρω σε pdf στα αγγλικα μπας και μαθω τιποτα...

Καποιο αλλο ετσι με μεταφυσικα? Κατι για να διαβαζω τωρα το καλοκαιρι βρε παιδι μ :P

Εγώ είχα ξεκινήσει την Ενναλακτική λύση 3 , έκδοση 1989 αν δεν κανω λαθος! Μετα μου ειπαν οτι ο συγγραφεας παραδέχτηκε πως ότι είχε γράψει ήταν παραμμύθι και το έκανε για τα φράγκα , ξενέρωσα και το παράτησα...  :-(

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ είχα ξεκινήσει την Ενναλακτική λύση 3 , έκδοση 1989 αν δεν κανω λαθος! Μετα μου ειπαν οτι ο συγγραφεας παραδέχτηκε πως ότι είχε γράψει ήταν παραμμύθι και το έκανε για τα φράγκα , ξενέρωσα και το παράτησα...  :-(

Ναι ε? τουλάχιστον έκανες την εικόνα στο μυαλό σου είναι-δεν είναι αληθινό ;) Υπάρχει η σειρά Lost σε βιβλίο? θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! άμα με καθήλωσε η σειρά το βιβλίο τι θα κάνει? :P

Δημοσ.

Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο του βιβλίου που ψάχνω ας βοηθήσει. Το είχα διαβάσει παλία απ' την Ευγενίδειο.

Ήταν ένα μυθιστόρημα που εξελισσόταν μέσα από τα μάτια ενός μερμυγκιού όπου τελικά κατορθώνει να επικοινωνησει με τους ανθρώπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...