Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ θυμαμαι μου έλεγες έχεις κάνει το θεϊκό... Platinum στο Wipeout HD Fury. Jesus Holy Mother
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το Wipeout HD θεωρειται στα δυσκολοτερα Platinum που υπαρχουν. Εχει καποια δυσκολα trophy βεβαια αλλα το κλασσικό Beat Zico μου πήρε λιγότερο από 30-35 λεπτά. Έχω τελειώσει και το Wipeout 2048 που το θεωρω δυσκολότερο (δες στην υπογραφή μου) αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να αντέξω ένα από τα αθλιότερα multiplayer που έχω παίξει ποτέ. (να ψηφίζεις πριν από κάθε αγώνα αν θες combat ή race, στο race να μην έχεις ανταγωνισμό και όλοι να ψηφίζουν combat που είναι κατά 80% λοταρία ποιος θα νικήσει και να πρέπει να περάσεις 200 πίστες έτσι)
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδια μολις εγινα κατοχος ενος μεταχειρισμενου PS Vita απο μια αγγελια που εβαλα εδω στο Insomnia. Ολα δουλεουν ρολοι οπως το τεσταρω. Το μονο που παρατηρω ειναι πως οταν φορτιζει δεν λειτουργει το touch στην οθονη. Ειναι το PS Vita Fat και η εκδοση εινα η 3,18 απ οσο βλεπω. Ειναι νορμαλ ολο αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απ όσο ξέρω όχι δεν είναι νορμάλ. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να απενεργοποιεί την αφή. Εκτός και αν κάνω κάποιο τραγικό λάθος.
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δν εχεις αδικο αλλα το κανω ενα update να το δω. Εχω δει πως συμβαινει σε πολλους! Τωρα το κανω Update σε 3,60 να δω τι παιζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και ένα ολικό reset μπας και στρωσει. Πήρες και το καλό Vita μπαγασα. Με την oled. Μπράβο!
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μπααα κανει τα ιδια. Το εκανα και Reset αλλα βλεπω πως η οθονη οταν φορτιζει τo touch δε λειτουργει, χμμμ
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χρειάζεσαι άλλον φορτιστή, αυτός που έχεις είναι χαλασμένος.
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χρειάζεσαι άλλον φορτιστή, αυτός που έχεις είναι χαλασμένος. Υπαρχει τροπος να το δοκιμασω μεσω USB?
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Όχι, πρέπει να βρεις από κανενα μαγαζι ή φίλο ώστε να κανεις δοκιμή.
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Όχι, πρέπει να βρεις από κανενα μαγαζι ή φίλο ώστε να κανεις δοκιμή. Υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποιο μελλοντικο προβλημα το οτι δε μπορω να χρησιμοποιησω το touch κατα την φορτηση?
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Θα πόνταρα στο ναι αφού έχει σχέση με την μη ομαλή φόρτιση της συσκευής σου. Δεν το εχω συναντησει απο κοντα το προβλημα αλλά ξέρω πως φταιει ο φορτιστης σε τέτοιες περιπτωσεις, καλο θα ειναι να κανεις δοκιμη πριν αγορασεις άλλον. 1
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χμμμ αρα τι να κανω? Να το φορτιζω μονο μεσω USB? Δε θελω να το στειλω πισω, ξερεις πως ειναι θες να καεις σαν να μην υπαρχει αυριο!
Arikado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απλα ειναι κλειστο οταν το φορτιζεις. Το touch δε λειτουργει εαν το φορτιζω ανοιχτο. Τα κουμπια κλπ ολα δουλευουν κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα