ChrisAce Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγώ τα κάνω ταυτόχρονα. Δεν κάνω πυρολυση στο τέλος δλδ. Την κάνω στο επόμενο ψήσιμο μαζί με το ζέσταμα. Μπαα εγώ δεν το ρισκάρω να μαζεύονται τίποτα γάτες, κατσαρίδες ή οτιδήποτε άλλο, αφήνοντας βρώμικες σχάρες ή διαχύτες ή ακόμα και μυρωδιές περίεργες. Κάνω πάντα πυρόλυση και λάδωμα μετά το ψήσιμο. 5 λεπτά πριν, gm21 είπε ... βλέπω ότι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο το νέο μοντέλο της Weber, το Spirit II E-320 GBS, αξίζει να περιμένω για αυτό ; ... Γιατί νομίζω ότι η Ε-320 δεν είναι νέο μοντέλο ή κάνω λάθος.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από ChrisAce Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Μπαα εγώ δεν το ρισκάρω να μαζεύονται τίποτα γάτες, κατσαρίδες ή οτιδήποτε άλλο, αφήνοντας βρώμικες σχάρες ή διαχύτες ή ακόμα και μυρωδιές περίεργες. Κάνω πάντα πυρόλυση και λάδωμα μετά το ψήσιμο. Γιατί νομίζω ότι η Ε-320 δεν είναι νέο μοντέλο ή κάνω λάθος.. Δεν ειναι, ειναι απλως το επομενο με εξτρα το ματι μονο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τι γνωμες εχετε για τις αντικολλητικες μεμβρανες? Αυτή εδω πχ βλεπω εχει και FDA Approval και σηματακι μεχρι 288 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astronautis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, ChrisAce είπε Μπαα εγώ δεν το ρισκάρω να μαζεύονται τίποτα γάτες, κατσαρίδες ή οτιδήποτε άλλο, αφήνοντας βρώμικες σχάρες ή διαχύτες ή ακόμα και μυρωδιές περίεργες. Κάνω πάντα πυρόλυση και λάδωμα μετά το ψήσιμο. Γιατί νομίζω ότι η Ε-320 δεν είναι νέο μοντέλο ή κάνω λάθος.. Άμα δει κατσαρίδα η δικιά μου στην ψησταριά ή θα χάσω τη γυναίκα από ανακοπή ή την ψησταριά. Ή και τα δύο. Γιατί να μαζεύονται εκεί τα θλιβερά αυτά όντα; Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω για τον συνδιασμό ζεσταμα-πυρολυση είναι πολύ λογικό από άποψη κατανάλωσης, χρόνου και γενικότερης οικονομίας. 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Τι γνωμες εχετε για τις αντικολλητικες μεμβρανες? Αυτή εδω πχ βλεπω εχει και FDA Approval και σηματακι μεχρι 288 βαθμους Η FDA έχει εγκρίνει τη χρήση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή επ άπειρον. Επίσης πως διασφαλίζεται η max θερμοκρασία; Εννοώ να μην σου ανέβει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 ε θα παρατηρείς το θερμόμετρο της ψησταριάς εμένα πια δεν ανεβαίνει πάνω από 200 στην χειρότερη,ψήνεις με ανοιχτό το καπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, Astronautis είπε Άμα δει κατσαρίδα η δικιά μου στην ψησταριά ή θα χάσω τη γυναίκα από ανακοπή ή την ψησταριά. Ή και τα δύο. Γιατί να μαζεύονται εκεί τα θλιβερά αυτά όντα; Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω για τον συνδιασμό ζεσταμα-πυρολυση είναι πολύ λογικό από άποψη κατανάλωσης, χρόνου και γενικότερης οικονομίας. Προτιμώ να χαλάω παραπάνω αέριο και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα καθαριότητας και συντήρησης. Παίζω και του κάρβουνου αρκετά, οπότε θέλω να είναι καθαρή και συντηρημένες οι σχάρες στο υγραέριο, έτοιμες για ψήσιμο όποτε την χρειαστώ. Αν ψήνει κάποιος αρκετές φορές την εβδομάδα στην υγραερίου, τότε μπορεί να κάνετε οικονομία στο υγραέριο κάνοντας μαζί προθέρμανση και πυρόλυση. Ότι σας βολεύει. Απλά εγώ τουλάχιστον δεν το συνιστώ. 26 λεπτά πριν, tutuyo είπε ε θα παρατηρείς το θερμόμετρο της ψησταριάς εμένα πια δεν ανεβαίνει πάνω από 200 στην χειρότερη,ψήνεις με ανοιχτό το καπάκι Τις έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσεις. Απλά να προσέχεις την ψησταριά σου να μην ξεπεράσει τους ~220 βαθμούς στον θάλαμο για να έχεις μέχρι ~280 στην σχάρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Παιδιά η προβατίνα είχε φουλ λίπος και έγινε πάρτυ από φλωγα. Σταμάτησαν μόνο όταν την είχα τέρμα χαμηλά. Τις προηγούμενες φορές είχε λιγότερο λίπος και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά ήταν υπερβολικά λιπαρή και νόστιμη βέβαια. Ίσως έκανα λάθος στο ψήσιμο,, γιατί τις προηγούμενες φορές ξεκίναγα φουλ θερμοκρασία και χαμήλωνα μετά. Τώρα ξεκίνησα με μέτρια φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assasertzis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Κοτόπουλο πεταλούδα σήμερα για 1η φορά. Έμμεσο η άμεσο ψήσιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assasertzis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, assasertzis είπε Κοτόπουλο πεταλούδα σήμερα για 1η φορά. Έμμεσο η άμεσο ψήσιμο? Τελικά το εψησα με έμμεσο για 35 λεπτά. Επικό αποτέλεσμα, τέλεια ψημένο παντού και αρκετά ζουμερο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, assasertzis είπε Τελικά το εψησα με έμμεσο για 35 λεπτά. Επικό αποτέλεσμα, τέλεια ψημένο παντού και αρκετά ζουμερο Ποσους βαθμους και ποσα κιλα το κοτοπουλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, assasertzis είπε Τελικά το εψησα με έμμεσο για 35 λεπτά. Επικό αποτέλεσμα, τέλεια ψημένο παντού και αρκετά ζουμερο Με έμμεσο βγαίνει πιο πολύ σαν φούρνο. Με άμεσο θυμίζει πιο πολύ bbq. Οπότε εξαρτάται τι έχεις όρεξη να φας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο κοτόπουλο είναι στη σούβλα. Εγώ εκεί το κάνω πάντα στην monarch. Με τις αντί κολλητικές μεμβράνες προσέξτε λίγο, γιατί οι καλές ψησταριές τα έχουν τα 280 πολύ εύκολα. Εγώ έχω ένα θερμόμετρο πουτερματίζει στους 350, και σχάρες μου το ξεπερνάνε συχνά. Μην μπερδεύετε τη θερμοκρασία στο καπάκι με τις σχάρες . Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από n4sleep 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasm45 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παιδιά η προβατίνα είχε φουλ λίπος και έγινε πάρτυ από φλωγα. Σταμάτησαν μόνο όταν την είχα τέρμα χαμηλά. Τις προηγούμενες φορές είχε λιγότερο λίπος και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά ήταν υπερβολικά λιπαρή και νόστιμη βέβαια. Ίσως έκανα λάθος στο ψήσιμο,, γιατί τις προηγούμενες φορές ξεκίναγα φουλ θερμοκρασία και χαμήλωνα μετά. Τώρα ξεκίνησα με μέτρια φωτιά. Έτσι την πάτησα κι εγώ με παϊδακι προβατίνας. Έβαλα τον χασάπη να την καθαρίσει από το πολύ το λίπος , σπίτι με ένα μαχαίρι την ξανακαθάρισα από το λίπος και μολονότι την είχα βάλει αραιά στην σχάρα ,για να μπορώ να την κουμαντάρω, είχα αναφλέξεις. Την περασμένη φορά είχα πάρει νεφραμιά και δεν είχα μπουρλότο. Μάλλον την επόμενη φορά νεφραμίτσα θα ξαναπάρω . Όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα απαξίωσης που μου έριξε ο χασάπης μου , όταν του ζήτησα να καθαρίσει το λίπος από την προβάτα "πάει χάλασες κι εσύ" μου είπε 😃😃 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Kostasm45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assasertzis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, spyros_vas είπε Ποσους βαθμους και ποσα κιλα το κοτοπουλο ? Ήταν γεματουτσικο ένα κιλό και κάτι ψιλά. Με κόντρα αέρα δεν μπόρεσε να ανεβάσει περισσότερο από 250 βαθμούς. Εννοείται πως καμία σχέση δεν είχε με φούρνου. Από βδομάδα θα ψαχτω και εγώ για σούβλα να δω πως θα εφαρμόσω aftermarket σούβλα στην outdoorchef. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Σημερινό ψήσιμο , tomahawk 1,2 kg , πάχος 3 cm. Direct στους 230 βαθμούς στα 5+5+5+5 Βγήκε στους 62 βαθμούς. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα