Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν κάνεις το ακτινίδιο πολτό και το ρίξεις πριν το ψήσιμο στο κρέας μην το αφήσεις πολύ ώρα γιατί θα διαλυθεί το κρέας στο ψήσιμο.

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Και αν κάνεις το ακτινίδιο πολτό και το ρίξεις πριν το ψήσιμο στο κρέας μην το αφήσεις πολύ ώρα γιατί θα διαλυθεί το κρέας στο ψήσιμο.

Σωστα! θελει γυρω στα 40' αν θυμαμαι καλα και μετα ξεπλυμα στη βρυση με νερο.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειναι και πως θα τυχει με την προβατινα..Εγω ας πουμε τελευταια φορα την εψησα κατευθειαν απ το χασαπη και βγηκε λουκουμι και μου το πε κιολας οτι δεν θελει σιτεμα..ψησιμο σε καρβουνο, στην υγραεριου δεν εχω δοκιμασει ακομη σκεφτομαι τις αναφλεξεις..Πολυ νοστιμη η ατιμη αλλα και πολυ λιπος αναμεσα, οποτε δεν ειναι για συχνα..

Επεξ/σία από energy52
  • Like 1
Δημοσ.

Τι συζητάμε τώρα.

Ούτε ίδια ηλικία έχουν όλες (οι προβατίνες), ούτε ίδια τροφή τρώνε όλες, ούτε στο ίδιο μέρος μεγαλώνουν όλες, ούτε έχουν ίδιο λίπος όλο το χρόνο, και άλλα ακόμα.

Προφανώς και θα τύχει σε κάποιον τσίχλα και σε κάποιον να λιώνει. Και στον ίδιο θα τύχει.

  • Like 2
Δημοσ.

Την πρωτη φορα που πηρα προβατινα ειχε βγει λουκουμι πραγματικα. Δεν ειχα ξαναψησει, δεν ειχα ξαναφαει. Τις επομενες εχει τυχει πολυ σκληρη, εχει τυχει και καλη. Αλλα σαν την πρωτη φορα δεν εχει ξανατυχει. 

Να σημειωσω οτι τη μερα που γνωρισα τη γυναικα μου, ειχε ερθει σπιτι μου με μια συναδελφο και ειχα ψησει προβατινα χαχαχα! Και παρ ολο που δεν βγηκε καλη η προβατινα με παντρευτηκε τελικα :P Οποτε για μενα η προβατινα έχει σημαντικη θεση στην καρδια μου!

  • Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Την πρωτη φορα που πηρα προβατινα ειχε βγει λουκουμι πραγματικα. Δεν ειχα ξαναψησει, δεν ειχα ξαναφαει. Τις επομενες εχει τυχει πολυ σκληρη, εχει τυχει και καλη. Αλλα σαν την πρωτη φορα δεν εχει ξανατυχει. 

Να σημειωσω οτι τη μερα που γνωρισα τη γυναικα μου, ειχε ερθει σπιτι μου με μια συναδελφο και ειχα ψησει προβατινα χαχαχα! Και παρ ολο που δεν βγηκε καλη η προβατινα με παντρευτηκε τελικα :P Οποτε για μενα η προβατινα έχει σημαντικη θεση στην καρδια μου!

Τυχερός είσαι εγώ μετά τα χθεσινά εύκολα θα τη χωριζα 😛 Τετοιες μέρες με τόσο κίνηση στα χασάπικα καλύτερα ενα κλασσικο αρνάκι κατσικάκι  και τα πειράματα με πρόβατο άλλη στιγμή αλλά μας μπ ρίζωσε ο Ακης

  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

Τυχερός είσαι εγώ μετά τα χθεσινά εύκολα θα τη χωριζα 😛 Τετοιες μέρες με τόσο κίνηση στα χασάπικα καλύτερα ενα κλασσικο αρνάκι κατσικάκι  και τα πειράματα με πρόβατο άλλη στιγμή αλλά μας μπ ρίζωσε ο Ακης

Εγω οσες φορες εχω στειλει τη γυναικα να ψωνισει κρεας το μετανιωσα..Μονο στην αναγκη😆

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

ως χρηστης της naterial kenton 4b εδω και 2 περιπου χρονια, ψαχνομαι να κανω το επομενο βημα οσον αφορα την ψησταρια μου.

Υπαρχει καποια προταση για αναβαθμιση που να αξιζει πραγματικα με ταβανι τα 500 ευρω ή να μείνω ως εχει?

Επεξ/σία από iwnas28
Δημοσ.

Η προβατίνα θέλει καλό κόψιμο αλάτι πιπέρι αυστηρά 😜

Τρομερή προβατινα όπως και κρέατα μουλκιωτης μανδρα. Προβατίνα μέλι όχι αστεία 

  • Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, energy52 είπε

Εγω οσες φορες εχω στειλει τη γυναικα να ψωνισει κρεας το μετανιωσα..Μονο στην αναγκη😆

Στην ίδια ανάγκη έπεσα και εγώ. Χάλια Τσικνοπέμπτη δεν μας έφτανε το πρόβατο φόλα φάγαμε και τη φόλα με το θρύλο και έδεσε το γλυκό 😛 

  • Haha 3
Δημοσ.

Η χειρότερη Τσικνοπέμπτη για εμένα. Εξαγωγή δοντιου την Τρίτη, τούμπανο στο πρήξιμο την Τετάρτη και full στην αντιβίωση... ουτε μπουκιά ούτε γουλιά 

  • Sad 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Όσοι έχουν Weber με κεντρική σχάρα GBS, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να γυρίσουν την σχάρα ανάποδα  ,γιατί δεν κουμπώνει ανάποδα η συγκεκριμένη στρογγυλή σχάρα. Οπότε πως καθαρίζετε το κάτω μέρος των σχαρών? 

Τελευταία φορά το είχα κάνει με δυσκολία πριν από αρκετούς μήνες. Τώρα σκέφτομαι να βγάλω τους φλογοκρύπτες και να την αφήσω να κάψει φουλ κανένα μισάωρο μήπως καούν τα υπολείμματα.

Δημοσ.
Στις 6/3/2024 στις 9:12 ΜΜ, est είπε

Μου έκανε πάντα εντύπωση που στις οδηγίες χρήσης ψησταριών με επισμαλτωμένες, μαντεμένιες σχάρες, η Napoleon προτείνει seasoning ενώ αντίθετα, η Weber λέει πως δεν απαιτείται 🤔

Σίγουρα δεν είναι επισμαλτωμένες ούτε της Napoleon ούτε της Weber. Προφανώς έχουν κάποια επικάλυψη, ίσως κι ένα pre-seasoning, ώστε μα μην σκουριάσουν μέχρι να πωληθούν.

 

Μία παρουσίαση της νέας Weber Summit

 

Στις 8/3/2024 στις 9:32 ΠΜ, Varnavas89 είπε

Καλημέρα σας. Χτες έκανα ευρύ ψήσιμο με την Κεντον κανα 10kg κρέατα γυρω 1μιση ωρα+. Επειδή προκαλεσαν αναφλέξεις κλασικά τα παϊδακια, με σκληρή  μαχη τις αντιμετωπισα ;) και τσούζουν τα μάτια τι να εβαζα καμια.μασκα θαλάσσης οσο αστειο κι αν φαίνεται; Η να εχω κολλυριο δίπλα; Έχει κανείς αλλος παρόμοιο θέμα; Φυσικά ήταν καθαρή πριν ξεκινήσω και τα ψιλοστεγνωσα

Μπορείς να αφήνεις ένα χώρο στην σχάρα που να έχεις πιο χαμηλά έναν καυστήρα ή κλειστό και να μεταφέρεις εκεί κρέατα κατά το δοκούν. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοηθητική σχάρα.

  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Σίγουρα δεν είναι επισμαλτωμένες ούτε της Napoleon ούτε της Weber. Προφανώς έχουν κάποια επικάλυψη, ίσως κι ένα pre-seasoning, ώστε μα μην σκουριάσουν μέχρι να πωληθούν.

 

Μία παρουσίαση της νέας Weber Summit

 

Μπορείς να αφήνεις ένα χώρο στην σχάρα που να έχεις πιο χαμηλά έναν καυστήρα ή κλειστό και να μεταφέρεις εκεί κρέατα κατά το δοκούν. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοηθητική σχάρα.

Ακριβώς, Βασικα με ψιλοεσωσε στα δύσκολα η μαντεμενια.πλακα..τα εβαζα εκει και εκανα εναλλαγές 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...