F117 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Με εγγραφή για προσφορές στον Κωτσόβολο μου ήρθε sms με λινκ αγγελάκια του Κώτσοβολου κάτι τέτοιο κ είχε διάφορες προσφορές κ μέσα και αυτή . 650 broil king monarch 320 5
ventic139 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 https://gmd-inox.gr/product/inox-λιποσυλλέκτης-νερού-kenton-naterial-4b/ καλησπέρα σας. Το βρυσακι αυτό γιατί είναι ;
protathlitis Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Έχω παρατηρήσει ότι στην μπουκάλα βουτανίου (μείγμα) δεν τελειώνει το αέριο τελείως. Πχ σήμερα τελείωσα οριακά ένα ψάρι και η φλόγα είχε γίνει πολύ μικρή. Όταν την ζύγισα, είχαν μείνει μέσα περίπου 800ml. Από ότι έχουν πει κάποιοι, οι μπουκάλες με προπάνιο εξαντλούν όλη την ποσότητα? Το πρόβλημα είναι ότι στην γειτονιά μου έχω μόνο BP & EKO που φέρνουν ΕΚΟ gas μπουκάλες.
andreaspA Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 56 λεπτά πριν, ventic139 είπε https://gmd-inox.gr/product/inox-λιποσυλλέκτης-νερού-kenton-naterial-4b/ καλησπέρα σας. Το βρυσακι αυτό γιατί είναι ; γιατι το γεμιζεις νερο αυτο, οποτε πεφτουν ολα εκει μεσα και δεν παιρνουν φωτια. Ταυτοχρονα δινει και υγρασια σε οτι ψηνεις. Οταν τελειωσεις, ανοιγεις το βρυσακι και αδειαζεις το ταψι. 1
ventic139 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 58 λεπτά πριν, andreaspA είπε γιατι το γεμιζεις νερο αυτο, οποτε πεφτουν ολα εκει μεσα και δεν παιρνουν φωτια. Ταυτοχρονα δινει και υγρασια σε οτι ψηνεις. Οταν τελειωσεις, ανοιγεις το βρυσακι και αδειαζεις το ταψι. Η υγρασία παίζει να παίξει κάποιο ρόλο στη γεύση του φαγητού κτλπ ή όχι ; γιατι σε κάθε ψήσιμο να το αδειάζω και να το γεμίζω ;
johnniek13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 1 hour ago, protathlitis said: Έχω παρατηρήσει ότι στην μπουκάλα βουτανίου (μείγμα) δεν τελειώνει το αέριο τελείως. Πχ σήμερα τελείωσα οριακά ένα ψάρι και η φλόγα είχε γίνει πολύ μικρή. Όταν την ζύγισα, είχαν μείνει μέσα περίπου 800ml. Από ότι έχουν πει κάποιοι, οι μπουκάλες με προπάνιο εξαντλούν όλη την ποσότητα? Το πρόβλημα είναι ότι στην γειτονιά μου έχω μόνο BP & EKO που φέρνουν ΕΚΟ gas μπουκάλες. Το προπανιο βγαζει θερμοτητα για ψησιμο μεχρι τελους. Ειναι πιο καθαρο και κυριως εχει μεγαλυτερη πιεση στη μπουκαλα και αρα ενταση στα τελευταια γραμμαρια. Σημερα εψησα 16 χοιρινα σουβλακια και 10 πιτες και η φιαλη ειχε 700 γραμμαρια προπανιο (εχω γραψει παραπανω πως εψησα το αρνισιο μπουτι και εμειναν 700 γραμαμρια). Σαν να ηταν γεματη η φιαλη και με 2 καυστηρες για περιπου 20 λεπτα με την προθερμανση πιστευω οτι εκαψα 150 το πολυ 200 γρ, αεριο. 2
andreaspA Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Η υγρασία παίζει να παίξει κάποιο ρόλο στη γεύση του φαγητού κτλπ ή όχι ; γιατι σε κάθε ψήσιμο να το αδειάζω και να το γεμίζω ; εμενα στο χωριο μου ο ταβερνιαρης που φτιαχνει το καλυτερο παιδακι ever, η επαγγελματικη υγραεριου που εχει, ταψι εχει κατω με νερό. Σβηνει καμια φωτια απο πανω με το νερο, το νερο παει κατω. 1
ventic139 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 43 λεπτά πριν, andreaspA είπε εμενα στο χωριο μου ο ταβερνιαρης που φτιαχνει το καλυτερο παιδακι ever, η επαγγελματικη υγραεριου που εχει, ταψι εχει κατω με νερό. Σβηνει καμια φωτια απο πανω με το νερο, το νερο παει κατω. Θέλει κάθε φορά πριν ψησω να αδειαζω το παλιό και να βάζω νέο νερό ;
johnniek13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 25 minutes ago, ventic139 said: Θέλει κάθε φορά πριν ψησω να αδειαζω το παλιό και να βάζω νέο νερό ; Aν κρινω απο το ταψακι της Napoleon που φτανει πανω απο 100 βαθμους θα ελεγα οτι το νερο που θα εχεις εκει ακομα και αν εχεις ψησει 15 λεπτα θα πρεπει την επομενη φορα να το αλλαξεις γιατι κατα το ψησιμο εξατμιζεται και οι ατμοι πανε στο κρεας. Αρα και καθαρο να ειναι αλλα πολλων ημερων παλι θα προτινα να το αλλαξεις. 1
ventic139 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 39 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Aν κρινω απο το ταψακι της Napoleon που φτανει πανω απο 100 βαθμους θα ελεγα οτι το νερο που θα εχεις εκει ακομα και αν εχεις ψησει 15 λεπτα θα πρεπει την επομενη φορα να το αλλαξεις γιατι κατα το ψησιμο εξατμιζεται και οι ατμοι πανε στο κρεας. Αρα και καθαρο να ειναι αλλα πολλων ημερων παλι θα προτινα να το αλλαξεις. Ευχαριστώ πολύ. Το πιο πιθανό να το αδειάσω μετά από κάθε ψήσιμο και να το γεμίζω πριν από κάθε Ψήσιμο ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 14 ώρες πριν, andreaspA είπε Σβηνει καμια φωτια απο πανω με το νερο Και φτιάχνει το καλύτερο παϊδάκι ever; 1
andreaspA Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Και φτιάχνει το καλύτερο παϊδάκι ever; και φτιαχνει το καλυτερο παιδακι ever! και ομως! και εχω φαει ΄..... απειρα κοπαδια παιδακια! Και εγω το εχω απορια να σου πω την αληθεια, και ομως ειναι αληθεια!
slaughter Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Καλησπέρα στην παρέα. Μου είχαν κάνει δώρο πριν κάποια χρόνια μια ψησταριά της Grill Chef (αν δεν κάνω λάθος είναι η midas - link). Με τα χρόνια και την χρήση η σχάρες της έχουν χαλάσει και τα προστατευτικά για τις φλόγες έχουν λιώσει !!!. Δείτε photos. Για αρχή υπάρχει στην Ελλάδα αντιπροσωπεία που να φέρνει ανταλλακτικά? Αν και ποιος είναι? Αξίζει να ασχοληθώ με επισκευή ή να κάνω καμιά πατέντα με άλλες σχάρες και προστατευτικά ή να πάω σε άλλη? Ευχαριστώ.
ilpapacha Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 7 ώρες πριν, slaughter είπε Καλησπέρα στην παρέα. Μου είχαν κάνει δώρο πριν κάποια χρόνια μια ψησταριά της Grill Chef (αν δεν κάνω λάθος είναι η midas - link). Με τα χρόνια και την χρήση η σχάρες της έχουν χαλάσει και τα προστατευτικά για τις φλόγες έχουν λιώσει !!!. Δείτε photos. Για αρχή υπάρχει στην Ελλάδα αντιπροσωπεία που να φέρνει ανταλλακτικά? Αν και ποιος είναι? Αξίζει να ασχοληθώ με επισκευή ή να κάνω καμιά πατέντα με άλλες σχάρες και προστατευτικά ή να πάω σε άλλη? Ευχαριστώ. Το αν αξίζει να ασχοληθείς το γνωρίζεις εσύ. Εάν είσαι ευχαριστημένος από τα ψησίματα που έκανες κτλ. Από εκεί και πέρα, η αντιπροσωπεία φαίνεται πως είναι η παρακάτω http://www.homeandcamp.gr/index.php/el/company-profile.html Οι σχάρες, φαίνεται πως είναι μαντεμένιες. Απλά πρέπει να αφαιρέσει την σκουριά και να κάνεις seasoning Υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο YouTube και σχετικά άρθρα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα