Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

 

Με εγγραφή για προσφορές στον Κωτσόβολο μου ήρθε sms με λινκ αγγελάκια του Κώτσοβολου κάτι τέτοιο κ είχε διάφορες προσφορές κ μέσα και αυτή . 650 broil king monarch 320

Screenshot_2024-04-26-22-17-53-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.8a098e971b44eba48cc7ce63657aea7b.jpg

  • Like 5
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι στην μπουκάλα βουτανίου (μείγμα) δεν τελειώνει το αέριο τελείως. Πχ σήμερα τελείωσα οριακά ένα ψάρι και η φλόγα είχε γίνει πολύ μικρή. Όταν την ζύγισα, είχαν μείνει μέσα περίπου 800ml. 

Από ότι έχουν πει κάποιοι, οι μπουκάλες με προπάνιο εξαντλούν όλη την ποσότητα?

Το πρόβλημα είναι ότι στην γειτονιά μου έχω μόνο BP & EKO που φέρνουν ΕΚΟ gas μπουκάλες. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ventic139 είπε

https://gmd-inox.gr/product/inox-λιποσυλλέκτης-νερού-kenton-naterial-4b/
 

καλησπέρα σας. Το βρυσακι αυτό γιατί είναι ;

γιατι το γεμιζεις νερο αυτο, οποτε πεφτουν ολα εκει μεσα και δεν παιρνουν φωτια. Ταυτοχρονα δινει και υγρασια σε οτι ψηνεις. Οταν τελειωσεις, ανοιγεις το βρυσακι και αδειαζεις το ταψι.

  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, andreaspA είπε

γιατι το γεμιζεις νερο αυτο, οποτε πεφτουν ολα εκει μεσα και δεν παιρνουν φωτια. Ταυτοχρονα δινει και υγρασια σε οτι ψηνεις. Οταν τελειωσεις, ανοιγεις το βρυσακι και αδειαζεις το ταψι.

Η υγρασία παίζει να παίξει κάποιο ρόλο στη γεύση του φαγητού κτλπ ή όχι ;

γιατι σε κάθε ψήσιμο να το αδειάζω και να το γεμίζω ;

Δημοσ.
1 hour ago, protathlitis said:

Έχω παρατηρήσει ότι στην μπουκάλα βουτανίου (μείγμα) δεν τελειώνει το αέριο τελείως. Πχ σήμερα τελείωσα οριακά ένα ψάρι και η φλόγα είχε γίνει πολύ μικρή. Όταν την ζύγισα, είχαν μείνει μέσα περίπου 800ml. 

Από ότι έχουν πει κάποιοι, οι μπουκάλες με προπάνιο εξαντλούν όλη την ποσότητα?

Το πρόβλημα είναι ότι στην γειτονιά μου έχω μόνο BP & EKO που φέρνουν ΕΚΟ gas μπουκάλες. 

Το προπανιο βγαζει θερμοτητα για ψησιμο μεχρι τελους. Ειναι πιο καθαρο και κυριως εχει μεγαλυτερη πιεση στη μπουκαλα και αρα ενταση στα τελευταια γραμμαρια.

Σημερα εψησα 16 χοιρινα σουβλακια και 10 πιτες και η φιαλη ειχε 700 γραμμαρια προπανιο  (εχω γραψει παραπανω πως εψησα το αρνισιο μπουτι και εμειναν 700 γραμαμρια). Σαν να ηταν γεματη η φιαλη και με 2 καυστηρες για περιπου 20 λεπτα με την προθερμανση πιστευω οτι εκαψα 150 το πολυ 200 γρ, αεριο.

  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ventic139 είπε

Η υγρασία παίζει να παίξει κάποιο ρόλο στη γεύση του φαγητού κτλπ ή όχι ;

γιατι σε κάθε ψήσιμο να το αδειάζω και να το γεμίζω ;

εμενα στο χωριο μου ο ταβερνιαρης που φτιαχνει το καλυτερο παιδακι ever, η επαγγελματικη υγραεριου που εχει, ταψι εχει κατω με νερό. Σβηνει καμια φωτια απο πανω με το νερο, το νερο παει κατω.

  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, andreaspA είπε

εμενα στο χωριο μου ο ταβερνιαρης που φτιαχνει το καλυτερο παιδακι ever, η επαγγελματικη υγραεριου που εχει, ταψι εχει κατω με νερό. Σβηνει καμια φωτια απο πανω με το νερο, το νερο παει κατω.

Θέλει κάθε φορά πριν ψησω να αδειαζω το παλιό και να βάζω νέο νερό ;

Δημοσ.
25 minutes ago, ventic139 said:

Θέλει κάθε φορά πριν ψησω να αδειαζω το παλιό και να βάζω νέο νερό ;

Aν κρινω απο το ταψακι της Napoleon που φτανει πανω απο 100 βαθμους θα ελεγα οτι το νερο που θα εχεις εκει ακομα και αν εχεις ψησει 15 λεπτα θα πρεπει την επομενη φορα να το αλλαξεις γιατι κατα το ψησιμο εξατμιζεται και οι ατμοι πανε στο κρεας. Αρα και καθαρο να ειναι αλλα πολλων ημερων παλι θα προτινα να το αλλαξεις.

  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Aν κρινω απο το ταψακι της Napoleon που φτανει πανω απο 100 βαθμους θα ελεγα οτι το νερο που θα εχεις εκει ακομα και αν εχεις ψησει 15 λεπτα θα πρεπει την επομενη φορα να το αλλαξεις γιατι κατα το ψησιμο εξατμιζεται και οι ατμοι πανε στο κρεας. Αρα και καθαρο να ειναι αλλα πολλων ημερων παλι θα προτινα να το αλλαξεις.

Ευχαριστώ πολύ. Το πιο πιθανό να το αδειάσω μετά από κάθε ψήσιμο και να το γεμίζω πριν από κάθε Ψήσιμο ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, phanispal είπε

Και φτιάχνει το καλύτερο παϊδάκι ever;

και φτιαχνει το καλυτερο παιδακι ever! και ομως! και εχω φαει ΄..... απειρα κοπαδια παιδακια!

Και εγω το εχω απορια να σου πω την αληθεια, και ομως ειναι αληθεια!

 

 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Μου είχαν κάνει δώρο πριν κάποια χρόνια μια ψησταριά της Grill Chef (αν δεν κάνω λάθος είναι η midas - link). Με τα χρόνια και την χρήση η σχάρες της έχουν χαλάσει και τα προστατευτικά για τις φλόγες έχουν λιώσει !!!.

Δείτε photos.

Για αρχή υπάρχει στην Ελλάδα αντιπροσωπεία που να φέρνει ανταλλακτικά? Αν και ποιος είναι?

Αξίζει να ασχοληθώ με επισκευή ή να κάνω καμιά πατέντα με άλλες σχάρες και προστατευτικά ή να πάω σε άλλη?

Ευχαριστώ.

 

IMG_1925.jpeg

IMG_1926.jpeg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, slaughter είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Μου είχαν κάνει δώρο πριν κάποια χρόνια μια ψησταριά της Grill Chef (αν δεν κάνω λάθος είναι η midas - link). Με τα χρόνια και την χρήση η σχάρες της έχουν χαλάσει και τα προστατευτικά για τις φλόγες έχουν λιώσει !!!.

Δείτε photos.

Για αρχή υπάρχει στην Ελλάδα αντιπροσωπεία που να φέρνει ανταλλακτικά? Αν και ποιος είναι?

Αξίζει να ασχοληθώ με επισκευή ή να κάνω καμιά πατέντα με άλλες σχάρες και προστατευτικά ή να πάω σε άλλη?

Ευχαριστώ.

 

IMG_1925.jpeg

IMG_1926.jpeg

Το αν αξίζει να ασχοληθείς το γνωρίζεις εσύ. Εάν είσαι ευχαριστημένος από τα ψησίματα που έκανες κτλ.

Από εκεί και πέρα, η αντιπροσωπεία φαίνεται πως είναι η παρακάτω 

http://www.homeandcamp.gr/index.php/el/company-profile.html
 

Οι σχάρες, φαίνεται πως είναι μαντεμένιες. Απλά πρέπει να αφαιρέσει την σκουριά και να κάνεις seasoning 

Υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο YouTube και σχετικά άρθρα 

 

  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...