tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 ε θα παρατηρείς το θερμόμετρο της ψησταριάς εμένα πια δεν ανεβαίνει πάνω από 200 στην χειρότερη,ψήνεις με ανοιχτό το καπάκι
ChrisAce Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, Astronautis είπε Άμα δει κατσαρίδα η δικιά μου στην ψησταριά ή θα χάσω τη γυναίκα από ανακοπή ή την ψησταριά. Ή και τα δύο. Γιατί να μαζεύονται εκεί τα θλιβερά αυτά όντα; Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω για τον συνδιασμό ζεσταμα-πυρολυση είναι πολύ λογικό από άποψη κατανάλωσης, χρόνου και γενικότερης οικονομίας. Προτιμώ να χαλάω παραπάνω αέριο και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα καθαριότητας και συντήρησης. Παίζω και του κάρβουνου αρκετά, οπότε θέλω να είναι καθαρή και συντηρημένες οι σχάρες στο υγραέριο, έτοιμες για ψήσιμο όποτε την χρειαστώ. Αν ψήνει κάποιος αρκετές φορές την εβδομάδα στην υγραερίου, τότε μπορεί να κάνετε οικονομία στο υγραέριο κάνοντας μαζί προθέρμανση και πυρόλυση. Ότι σας βολεύει. Απλά εγώ τουλάχιστον δεν το συνιστώ. 26 λεπτά πριν, tutuyo είπε ε θα παρατηρείς το θερμόμετρο της ψησταριάς εμένα πια δεν ανεβαίνει πάνω από 200 στην χειρότερη,ψήνεις με ανοιχτό το καπάκι Τις έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσεις. Απλά να προσέχεις την ψησταριά σου να μην ξεπεράσει τους ~220 βαθμούς στον θάλαμο για να έχεις μέχρι ~280 στην σχάρα. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Παιδιά η προβατίνα είχε φουλ λίπος και έγινε πάρτυ από φλωγα. Σταμάτησαν μόνο όταν την είχα τέρμα χαμηλά. Τις προηγούμενες φορές είχε λιγότερο λίπος και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά ήταν υπερβολικά λιπαρή και νόστιμη βέβαια. Ίσως έκανα λάθος στο ψήσιμο,, γιατί τις προηγούμενες φορές ξεκίναγα φουλ θερμοκρασία και χαμήλωνα μετά. Τώρα ξεκίνησα με μέτρια φωτιά.
assasertzis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Κοτόπουλο πεταλούδα σήμερα για 1η φορά. Έμμεσο η άμεσο ψήσιμο?
assasertzis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, assasertzis είπε Κοτόπουλο πεταλούδα σήμερα για 1η φορά. Έμμεσο η άμεσο ψήσιμο? Τελικά το εψησα με έμμεσο για 35 λεπτά. Επικό αποτέλεσμα, τέλεια ψημένο παντού και αρκετά ζουμερο 4
ritualistic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, assasertzis είπε Τελικά το εψησα με έμμεσο για 35 λεπτά. Επικό αποτέλεσμα, τέλεια ψημένο παντού και αρκετά ζουμερο Ποσους βαθμους και ποσα κιλα το κοτοπουλο ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, assasertzis είπε Τελικά το εψησα με έμμεσο για 35 λεπτά. Επικό αποτέλεσμα, τέλεια ψημένο παντού και αρκετά ζουμερο Με έμμεσο βγαίνει πιο πολύ σαν φούρνο. Με άμεσο θυμίζει πιο πολύ bbq. Οπότε εξαρτάται τι έχεις όρεξη να φας.
n4sleep Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο κοτόπουλο είναι στη σούβλα. Εγώ εκεί το κάνω πάντα στην monarch. Με τις αντί κολλητικές μεμβράνες προσέξτε λίγο, γιατί οι καλές ψησταριές τα έχουν τα 280 πολύ εύκολα. Εγώ έχω ένα θερμόμετρο πουτερματίζει στους 350, και σχάρες μου το ξεπερνάνε συχνά. Μην μπερδεύετε τη θερμοκρασία στο καπάκι με τις σχάρες . Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από n4sleep 2
Kostasm45 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παιδιά η προβατίνα είχε φουλ λίπος και έγινε πάρτυ από φλωγα. Σταμάτησαν μόνο όταν την είχα τέρμα χαμηλά. Τις προηγούμενες φορές είχε λιγότερο λίπος και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά ήταν υπερβολικά λιπαρή και νόστιμη βέβαια. Ίσως έκανα λάθος στο ψήσιμο,, γιατί τις προηγούμενες φορές ξεκίναγα φουλ θερμοκρασία και χαμήλωνα μετά. Τώρα ξεκίνησα με μέτρια φωτιά. Έτσι την πάτησα κι εγώ με παϊδακι προβατίνας. Έβαλα τον χασάπη να την καθαρίσει από το πολύ το λίπος , σπίτι με ένα μαχαίρι την ξανακαθάρισα από το λίπος και μολονότι την είχα βάλει αραιά στην σχάρα ,για να μπορώ να την κουμαντάρω, είχα αναφλέξεις. Την περασμένη φορά είχα πάρει νεφραμιά και δεν είχα μπουρλότο. Μάλλον την επόμενη φορά νεφραμίτσα θα ξαναπάρω . Όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα απαξίωσης που μου έριξε ο χασάπης μου , όταν του ζήτησα να καθαρίσει το λίπος από την προβάτα "πάει χάλασες κι εσύ" μου είπε 😃😃 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Kostasm45 1
assasertzis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, spyros_vas είπε Ποσους βαθμους και ποσα κιλα το κοτοπουλο ? Ήταν γεματουτσικο ένα κιλό και κάτι ψιλά. Με κόντρα αέρα δεν μπόρεσε να ανεβάσει περισσότερο από 250 βαθμούς. Εννοείται πως καμία σχέση δεν είχε με φούρνου. Από βδομάδα θα ψαχτω και εγώ για σούβλα να δω πως θα εφαρμόσω aftermarket σούβλα στην outdoorchef.
aenaos15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Σημερινό ψήσιμο , tomahawk 1,2 kg , πάχος 3 cm. Direct στους 230 βαθμούς στα 5+5+5+5 Βγήκε στους 62 βαθμούς. 8
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά από την ψησταριά Broil King Monarch 340 με την Broil King Ψηστιέρα Barbeque Gem 340 όπου στοιχίζει 550 ευρώ και η άλλη κοντά στα 800 ευρώ αξίζει αυτή η διαφορά
sndev Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, slk200gr είπε Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά από την ψησταριά Broil King Monarch 340 με την Broil King Ψηστιέρα Barbeque Gem 340 όπου στοιχίζει 550 ευρώ και η άλλη κοντά στα 800 ευρώ αξίζει αυτή η διαφορά monarch πιο δυνατή σε καυστηρες κ αρκετά καλύτερη κατασκευή portal chef < gem < royal < crown < monarch < signet < baron <regal <imperial 2
sargus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Εγώ σήμερα κόντεψα να κάψω το σπιτι! Είχε γεμίσει εδώ κ κάμποσο καιρό κυρίως ο ένας από τους δύο δίσκος περισυλλογής λιπών και ξέχασα -βαρέθηκα να τον αδειασω. Οπότε κάνω ένα μίνι ψήσιμο σήμερα και μετά τη φουλάρω να κάνει πυρόλυση και φεύγω. Εν τω μεταξύ την ξέχασα και γυρίζω μετά από κανένα 20λεπτο και έχει πάρει φωτιά όλος ο δίσκος με τα λίπη και μου καίει όλη την ψησταριά! Τρελή φωτιά! Ευτυχώς δεν πήγε κάτω στο διαμέρισμα που είναι η μπουκάλα. Οπότε κλείνω καυστήρες, κλείνω μπουκάλα αλλά η φωτιά δε σταματούσε διότι το καύσιμο ήταν το υγρό λίπος στο δισκάκι. Βάζω λοιπόν ένα πυρίμαχο γάντι και τραβάω έξω το δισκάκι όπως φλεγόταν κ το πετάω στο πάτωμα. Μόνο έτσι ηρέμησε η φωτιά και μετά από κανένα λεπτό έσβησε τελείως. Όλη αυτή την ώρα το θερμόμετρο της ψησταριάς είχε περάσει τους 450 που είναι το μαξ και είχε τερματίσει. Αναγκαστικά έκατσα μετά και έκανα ένα λεπτομερή καθαρισμό γιατί είχε γίνει *ρδελο και επίσης ήθελα να δω και τι ζημιές αποκομισε. Τέλος καλό μάλλον γιατί αν εξαιρεσω ένα καλωδιάκι που πάει στον πρώτο καυστήρα το οποίο ξεγυμνώθηκε από την μόνωση του δε φαίνεται να έπαθε κάτι άλλο. Αυτός ο πρώτος καυστήρας τώρα δεν ανάβει μόνος του οπότε ανάβω τον δίπλα πρώτα κ μετά αυτόν. Ίσως έχει σχέση με το καλωδιάκι. Μετά, για να σιγουρευτώ ότι δουλεύει "αναγκάστηκα" να ψησω και να φάω κάτι πανσετούλες που είχα πρόχειρες...😁 Οι σχάρες όμως καθαρίστηκαν καλά!! 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα