SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Ας βαλω μια φωτο απο χτες βραδυ... Μοσχαρισια μπιφτεκια (greek style) με πατατες στον airfryer και σαλατουλα. Σε μιση ωριτσα ενα σουπερ φαγητο χωρις πολλα πολλα! 6
thanospetr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ας βαλω μια φωτο απο χτες βραδυ... Μοσχαρισια μπιφτεκια (greek style) με πατατες στον airfryer και σαλατουλα. Σε μιση ωριτσα ενα σουπερ φαγητο χωρις πολλα πολλα! Ποιον airfryer έχεις? Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό? Δεν έχω καμία εμπειρία στο παρελθόν με airfryer
sndev Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 ΓΟυσταρω τρελά αυτο το thread ειναι για ψησταριές αεριου κ μιλαμε για ολα άλλα πάντα με μέτρο τόσο όσο k ξαναγυρνάμε στο αν ταδε ψησταριά 200 ε ειναι καλή ας μιλησουμε και για airfryer! έχω πάρει οτι πιο φθηνό είχα βρει με 55 ε κάτι tristar? καπως ετσι η μάρκα. πατάτες τηγανίτες ΔΕΝ ειναι αλλα είναι σχεδόν τελιες. θεωρώ οτι ένα ακριβότερο μοντελο και επώνυμο ίσως να βγαζει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ακομα κ με τη κουραδα των 50-60 ε απλα δεν ξανατηγανισα. μοναδικό μειονέκτημα ότι είναι λίγο ογκώδες
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό εδώ έχω, το είχα κερδίσει πριν χρόνια σε ένα διαγωνισμό του Άκη! https://www.delonghi.com/en-int/products/kitchen/kitchen-appliances/low-oil-fryer-and-multicooker/fh1163-0125392000 Για μένα κάνει φοβερές πατάτες και τις τρως χωρίς τύψεις. Άσε που δεν λερώνει την κουζίνα με λάδια και μυρωδιές. Το αρνητικό είναι ότι θέλει 35-40 λεπτά να τις ετοιμάσει, αλλά τις βάζεις πρώτες και μέχρι να ψήσεις το κρέας είναι έτοιμες. Επίσης για να γίνουν καλές και τραγανές δεν πρέπει να βάλεις πάρα πολλές μέσα. Μέχρι 5-6 μεγάλες πατάτες δλδ χωράει. Και εννοειται να τις εχεις στεγνωσει καλα με χαρτι πριν τις κοψεις και να τις κοψεις σχεδον ομοιομορφες. Στα θετικά ότι έχει ένα μηχανισμό που γυρνάει και τις ανακατέβει μόνο του. Επίσης λειτουργεί και δεν κανονικό φουρνακι, δλδ ψήνεις Ότι θες μέσα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από SagoniasSlutRos
gsisr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 καλημέρα. έχω αυτή τη ψησταριά κάρβουνου. ως τώρα ψήνω άμεσα με ανοιχτό καπάκι. θα ήθελα να δοκιμάσω να ψήσω έμμεσα με κλειστό καπάκι μεγάλα κομμάτια κρέατος, ή και κάποιο ταψι με φαγητό ίσως. πως πιστεύετε θα μπορούσα να το πετύχω αυτό; η ψησταριά έχει μία σκάφη μέσα που παίρνει αρκετό κάρβουνο και μπορείς να ρυθμίσεις την απόσταση από τη σχάρα για να ελέγξεις την ένταση. εγώ σκέφτηκα να βάλω στην άκρη της σκάφης λίγα κάρβουνα και να βάλω το κρέας ή ταψί στην άλλη άκρη. αρκεί αυτό; επίσης έχει και 4 αεραγωγούς 2 στο καπάκι αριστερά δεξιά και 2 στη σκάφη χαμηλά αριστερά δεξιά επίσης.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, gsisr είπε καλημέρα. έχω αυτή τη ψησταριά κάρβουνου. ως τώρα ψήνω άμεσα με ανοιχτό καπάκι. θα ήθελα να δοκιμάσω να ψήσω έμμεσα με κλειστό καπάκι μεγάλα κομμάτια κρέατος, ή και κάποιο ταψι με φαγητό ίσως. πως πιστεύετε θα μπορούσα να το πετύχω αυτό; η ψησταριά έχει μία σκάφη μέσα που παίρνει αρκετό κάρβουνο και μπορείς να ρυθμίσεις την απόσταση από τη σχάρα για να ελέγξεις την ένταση. εγώ σκέφτηκα να βάλω στην άκρη της σκάφης λίγα κάρβουνα και να βάλω το κρέας ή ταψί στην άλλη άκρη. αρκεί αυτό; επίσης έχει και 4 αεραγωγούς 2 στο καπάκι αριστερά δεξιά και 2 στη σκάφη χαμηλά αριστερά δεξιά επίσης. Βαλε δεξια καρβουνα και ανοιξε τον δεξι αεραγωγο στα καρβουνα. Βαλε αριστερα το κρεας και ανοιξε τον αριστερο αεραγωγο στο καπακι. Για ρυθμιση της εντασης παιζεις με την ποσοτητα των καρβουνων και τα ανοιγματα στους αεραγωγους. Μεγαλο ανοιγμα, μεγαλυτερη θρμοκρασια. Μικροτερο ανοιγμα, μικροτερη θερμοκρασια. 2
gsisr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 αυτο σκεφτόμουν κι εγώ. με προβληματίζει μόνο επειδή δεν έχω δοχείο για τα κάρβουνα και απλά θα τα στοιβάξω σε μια άκρη, μήπως η μία άκρη του κρέατος πάρει χρώμα παραπάνω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 37 λεπτά πριν, gsisr είπε αυτο σκεφτόμουν κι εγώ. με προβληματίζει μόνο επειδή δεν έχω δοχείο για τα κάρβουνα και απλά θα τα στοιβάξω σε μια άκρη, μήπως η μία άκρη του κρέατος πάρει χρώμα παραπάνω. Στα μισα θα το γυρισεις, και πανω κατω και αριστερα δεξια. 1
skoudinio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ας βαλω μια φωτο απο χτες βραδυ... Μοσχαρισια μπιφτεκια (greek style) με πατατες στον airfryer και σαλατουλα. Σε μιση ωριτσα ενα σουπερ φαγητο χωρις πολλα πολλα! Τέλεια φαίνονται. Συνταγή για μπιφτεκια?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, skoudinio είπε Τέλεια φαίνονται. Συνταγή για μπιφτεκια? Moυ τα εφεραν απο ενα κρεοπωλειο ετοιμα. Ηταν πολυ καλα. Θυμιζαν πολυ σε γευση αυτα που τρωμε σε ταβερνες. 1
skoudinio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Το πήρα απόφαση να πάρω θερμόμετρο και πολύ το άργησα. Ο Φάνης μου πρότεινε αυτό https://www.amazon.co.uk/dp/B076QBJVWX/ref=cm_sw_r_apap_BJ9A4RNDHCBSG πριν καιρό. Κάτι άλλο υπάρχει? Θέλω να έχει καλώδιο
gsisr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) παίδες σόρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας και ρωτάτε πολλοί για μπιφτέκια σας παραθέτω της συνταγή που κάνω πάντα και για μένα το αποτέλεσμα είναι ανώτερο από σχεδόν οτιδήποτε τρώω έξω. σε ψηστήρια που κάνω με τη παρέα, black angus να ψήνεις τα μπιφτέκια θα φάνε! - 800γρ ανάμεικτος κιμάς μοσχάρι/χοιρινό - 2 αυγά - 170γρ ψωμι του τοστ λευκό τριμμένο χωρίς κόρα - 10γρ αλάτι( ή αναλόγως τα γούστα) - 1-2 γραμμάρια ρίγανη - πιπέρι ανάλογα τα γούστα. εγώ βάζω κοντά δύο γραμμάρια - ένα κρεμμύδι και μία σκελίδα σκόρδο και μία κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο(προαιρετικά) τα οποία τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσει καλά το κρεμμύδι. πολύ σημαντικό στη μετέπειτα γεύση - λάδι μέσα στο μίγμα δύο κουταλιές της σούπας - μαιντανό φρέσκο μιαμησι κουταλιά της σούπας γεμάτη γεμάτη ψιλοκομμένη καλά είναι να μείνει ο κιμάς στο ψυγείο τουλάχιστον κάνα δύωρο. τον κιμά τον βγάζουμε από το ψυγείο και τον πλάθουμε λίγο πριν ψήσουμε. τα πρώτα γυρίσματα τα κάνουμε σχετικά γρήγορα για να μη μας κολλήσουν. θερμοκρασία 68 βαθμοί. όποιος δοκιμάσει ας αφήσει ένα feedback με εντυπώσεις. τα υλικά φαίνονται απλά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. τηρήστε μόνο τις αναλογίες. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από gsisr 2 1
ritualistic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 57 λεπτά πριν, skoudinio είπε Το πήρα απόφαση να πάρω θερμόμετρο και πολύ το άργησα. Ο Φάνης μου πρότεινε αυτό https://www.amazon.co.uk/dp/B076QBJVWX/ref=cm_sw_r_apap_BJ9A4RNDHCBSG πριν καιρό. Κάτι άλλο υπάρχει? Θέλω να έχει καλώδιο Αυτο εχω και εγω με 2 probes , σχετικα ακριβες και με καλο app
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Αν ψηνεις indirect βολευουν τα εξτρα probes για πιο πολλα κομματια κρεατος καθως και για θερμοκρασια στην επιφανεια ψησιματος με το ειδικο γαντζακι που εχει. Δεν εχω τεσταρει σε βραστο νερο κατα ποσο εχει ακριβεια στη μετρηση βεβαια. Σαν μαρκα το προτεινουν πολλοι παντως και απο αμερικη μερια που παρακολουθω.
alimentas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Eμενα δεν μ αρεσει καθολου ο αζυμωτος κιμας τυπου αμερικανικου μπεργερ,δλδ κρεας αλατι πιπερο.Το θεωρω φουλ ανοστο κ με περιεργη υφη. Οποτε ακομα κ για μπεργκερ κανω πρακτικα συνταγη τυπου κεφτε με ζυμωμα.Μουλτι κρεμμυδη ξερο ,τσιγαρισμενο ή μη ,μπαχαρικα φουλ,λιγο τυρι κ λιγο πιπερια φλωρινης ή λιαστη ντοματα.Βγαινει μια κοκκινη παστα,Την ριχνω στο κιμα μαζι με γαλετα/τριμμενη φρυγανια σε γαλα(ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ πολυ καλυτερο απο ψωμι τοστ) κ ανακατευω φουλ.Μπορει να του βαλω κ λιγο μπαρκεκιου στο ζυμωμα αναλογα τι θελω να κανω.Βγαινει κατι σαν το μπεργερ το juicy grill.Το οποιο ειναι ζυμωμενο 1000% κ για μενα το πιο νοστιμο μπιφτεκι που εχω φαει. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από alimentas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα