zanskou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Εγώ που λέτε θυμήθηκα την κουβέντα που είχε ανοίξει πριν καιρό εδώ για θερμόμετρα κλπ και πηγαινοντας για ψώνια στον Σκλαβενιτη του Κερατσινιου (που εχει της παναγιας τα μάτια) βρήκα μπροστά μου ένα φτηνούλι και το πήρα. Για ούτε 5€ που είχε μια χαρά ειναι τελικά και το μόνο του θέμα ειναι ότι θέλει μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει να δείξει την τελική ένδειξη. αλλά από το να τα κοιτάς με το μάτι όντως ειναι πολύ καλύτερα να εχεις κι έαν τέτοιο.
aenaos15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, daPro είπε Υπενθύμιση σε όλους..Καθαρίζουμε πιο συχνά το ταψί από κάτω που πέφτουν τα λύπη.Σημερα μου πήρε φωτιά χστηκα πάνω μου..έκλεισα αμέσως την μπουκάλα(την έχω μισό μέτρο μακρυά απτην ψησταριά.)Εβγαλα τα κρέατα από πάνω..μετά από 1 λεπτό έσβησε.αλλα ήταν πολύ μεγάλη η φλόγα,είχε και αέρα.Αυτα.. Για ποιο μοντελο μιλαμε;;;;
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Για ποιο μοντελο μιλαμε;;;; Campingaz 3
sndev Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 το ιδιο ακριβός εχω παθει κ εγώ με την campingaz 3 plus
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, daPro είπε Campingaz 3 Kαλα εχουν βαλει το ταψι συλλογης λιπους ακριβως κατω απο τους καυστηρες; λογικο να αρπαξει φωτια. Αυτο θα θελει συνεχεια καθαρισμα.
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλά τώρα που την έπαθα κάθε 2-3 ψησίματα θα το καθαρίζω η θα αλλάζω αλουμινόχαρτο.
Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Λοιπόν, σήμερα πάμε για κοτόπουλο. Επειδή διαβάζω διάφορα στα ιντερνετς, για πείτε πώς το ψήνουμε καλύτερα; Low and slow ή hot and fast?
ritualistic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 ανοιξε το πεταλουδα, πασπαλισε το ολοκληρο με ενα rub και βαλτο στη μεση της σχαρας στους 200 με τον μεσαιο καυστηρα σβηστο για 45 λεπτα περιπου (αν δεν εχεις θερμομετρο). δεν θα χρειαστει γυρισμα. περιμενουμε εντυπωσεις 1 2
AristidisZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Εγώ το κοτόπουλο το πάω λάου λάου, ανάλογα και τι κομμάτι θες να βάλεις βέβαια
Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, ritualistic είπε ανοιξε το πεταλουδα, πασπαλισε το ολοκληρο με ενα rub και βαλτο στη μεση της σχαρας στους 200 με τον μεσαιο καυστηρα σβηστο για 45 λεπτα περιπου (αν δεν εχεις θερμομετρο). δεν θα χρειαστει γυρισμα. περιμενουμε εντυπωσεις 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ το κοτόπουλο το πάω λάου λάου, ανάλογα και τι κομμάτι θες να βάλεις βέβαια Το κοτόπουλο είναι κομμένο σε κομμάτια. Επίσης, έχω ψησταριά με 2 καυστήρες. Έλεγα να πιάσω κοντά 200°C και μετά να σβήσω τον έναν και να το βάλω εκεί. Θα ψηθεί έτσι; Θερμόμετρο έχω.
ritualistic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Το κοτόπουλο είναι κομμένο σε κομμάτια. Επίσης, έχω ψησταριά με 2 καυστήρες. Έλεγα να πιάσω κοντά 200°C και μετά να σβήσω τον έναν και να το βάλω εκεί. Θα ψηθεί έτσι; Θερμόμετρο έχω. τοτε τα κομματια στα μισα της διαδρομης θα θελουν γυρισμα προς την πλευρα της φωτιας ωστε να ψηθουν ομοιομορφα. εξυπακουεται οτι θα χρειαστεις τον διπλασιο χρονο.
Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, ritualistic είπε τοτε τα κομματια στα μισα της διαδρομης θα θελουν γυρισμα προς την πλευρα της φωτιας ωστε να ψηθουν ομοιομορφα. εξυπακουεται οτι θα χρειαστεις τον διπλασιο χρονο. Άρα, ψησταριά στους 200, σβήνω τον έναν απ'τους 2 και από πάνω του βάζω τα κομμάτια για 45 λεπτά. Ύστερα, τα γυρίζω και τα βάζω πάνω απ'τον αναμμένο καυστήρα και τα αφήνω για άλλα 30 λεπτα; Καλά το αντελήφθειν;
ritualistic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Άρα, ψησταριά στους 200, σβήνω τον έναν απ'τους 2 και από πάνω του βάζω τα κομμάτια για 45 λεπτά. Ύστερα, τα γυρίζω και τα βάζω πάνω απ'τον αναμμένο καυστήρα και τα αφήνω για άλλα 30 λεπτα; Καλά το αντελήφθειν; το κοτοπουλο θα μεινει στη μερια του σβηστου καυστηρα οπως και να εχει, απλα θα τα γυρισεις μερια να βλεπουν προς τη μερια της φωτιας για να ψηθουν και απο τις 2 μεριες το ιδιο
Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, ritualistic είπε το κοτοπουλο θα μεινει στη μερια του σβηστου καυστηρα οπως και να εχει, απλα θα τα γυρισεις μερια να βλεπουν προς τη μερια της φωτιας για να ψηθουν και απο τις 2 μεριες το ιδιο To πάνω-κάτω εννοείς; Το γνωστό γύρισμα, ε;
ritualistic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε To πάνω-κάτω εννοείς; Το γνωστό γύρισμα, ε; εγω φταιω δεν το εξηγησα σωστα οχι πανω κατω. θα γυρισεις το καθε κομματι 180 μοιρες για να βρισκονται τον ιδιο χρονο κοντα στην φωτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα