Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

 δεν σχεδιαστηκε για κάτι τετοιο , αναπτύσει πολύ μεγαλες  θερμοκρασίες, χρειαζετε ειδικα σκεύη

 

Μαντέμι ή άλλο υλικό?

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1176

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε

Μαντέμι ή άλλο υλικό?

Το μαντέμι είναι το καλύτερο. Δεν αποκλείονται τα υπόλοιπα υλικά, απλά θα πρέπει να έχεις την ένταση στο χαμηλό ή στην μέση. Αν δεις και φωτό από προηγούμενα ποστ με πατάτες τηγανητές που έκανα, το σκεύος είναι μαντεμένιο.

Δημοσ.

Και γω παντως για επαγωγική εστία προσανατολίζομαι, το ρευμα δεν είναι τοσο μεγάλο προβλημα νομίζω, με μια μπαλαντέζα φερνεις ρευμα παντού, το θεμα ειναι ποσο συχνα θες να τηγανιζεις, αν θες να καταργήσεις το τηγανι μεσα στο σπιτι τοτε ίσως το υγραέριο να ειναι πιο οικονομικό. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Το είδα...Οπότε κάνουν και τα υπόλοιπα σκεύη, απλά με ένταση στο χαμηλό, σωστά?

Ακριβώς, θέλει προσοχή. Το infrared έχει μεγάλη δύναμη και θα σου παραμορφώσει το σκεύος, αν δεν το προσέξεις. Με το μαντέμι δεν έχεις κανένα φόβο.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχετε βρει καμια εστια infrared?

 δεν νομίζω να υπάρχει  στην Ελλάδα   , αλλά ναι υπάρχει 2111004622_.png.6c6b4ae0540335ef0a4a881560c80f43.png


σαν το θεμα είναι οτι δεν είναι πρακτικό   στην καθημερινότητα 

  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχετε βρει καμια εστια infrared?

Κάτι σαν αυτό, ίσως και να κάνει

https://www.amazon.de/-/en/35984-Gas-Heater/dp/B0036UEGEC/ref=sr_1_13?dchild=1&keywords=gasheizer&qid=1610546855&sr=8-13
 

Είχα δει ένα βιντεάκι στο YouTube που κάποιος αντικαθιστούσε το συμβατικό πλαϊνό μάτι, με κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

 δεν νομίζω να υπάρχει  στην Ελλάδα   , αλλά ναι υπάρχει 2111004622_.png.6c6b4ae0540335ef0a4a881560c80f43.png


σαν το θεμα είναι οτι δεν είναι πρακτικό   στην καθημερινότητα 

για κάποιον που εχει  ηδη εστία  η ποιο σωστή λύση είναι κάτι τετοιο
1160268877_.png.c429ac352d2bd2e0e4948ced3854e71e.png

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

για κάποιον που εχει  ηδη εστία  η ποιο σωστή λύση είναι κάτι τετοιο
1160268877_.png.c429ac352d2bd2e0e4948ced3854e71e.png

Γισ δωσε κανένα λινκ να δούμε μήπως κάνουμε κάνουμε τίποτα 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon 425, έχει πάρει κάποιος κάλυμμα εκτός απ’αυτό της ίδιας της εταιρίας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

 δεν σχεδιαστηκε για κάτι τετοιο , αναπτύσει πολύ μεγαλες  θερμοκρασίες, χρειαζετε ειδικα σκεύη

  η παροχή ρευματος είναι ενα πρόβλημα  όντως ...

χωρις να εχω εμπειρια απο infra εστια, ο συναθλητης ilpapacha στη σελιδα 372 εχει μια φωτο που τηγανιζει πατατες σε μια τετοια εστια, ισως θα μπορουσε να μας βοηθησει, αν εκτος απο searing το infra εχει επιπλεον πλεονεκτηματα εναντι μιας απλης εστιας, μιας και το κοστος ειναι αρκετο ...

απο το manual της Napoleon:

 

RXT525-1 NA GRILL

4 x 12,000 BTU/h MAIN BURNER

1 x 9,000 BTU/h FLAME SIDE BURNER (IF EQUIPPED)

1 x 9,000 BTU/h INFRARED SIDE BURNER (IF EQUIPPED)

1 x 14,500 BTU/h REAR BURNER (IF EQUIPPED)

 

δηλαδη  ειτε απλο ειτε infra ειναι της ιδιας θερμικης αποδοσης ... (~3KWh)

καταλαβαινω οτι ο δυνατος αερας εχει μεγαλη επιδραση στο τελικ αποτελεσμα, αλλα αν δε φυσαει, και δεν εχεις αναγκη για searing, προχωρας στο μεγαλυτερο κοστος ή οχι? Αξιζει?

Επεξ/σία από gtheod

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...