Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μωρέ λες να τη τσιμπήσω κ εγώ; Βλέπω κ μαντεμενια πλάκα κ ψήνομαι (μεταφορικά) γιατί συχνά πυκνά θέλω να ψήνω (κυριολεκτικά) λαχανικά για τη γυναίκα..!

καλά μαντέμι με στοιχεία μαντεμιού θα είναι αλλά για 200 ευρώ ειναι οκ πιστεύω και τη χρήση που κάνω. Δίνει και κουπόνι για coral gas ένα γέμισα και ρυθμιστή. 

  • Like 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdeli είπε

με λίγη προσοχή στον λιποσυλλέκτη γιατί ό,τι στάζει θα καταλήγει εκεί και θα είναι μεγάλη η ποσότητα.

Πολυ σημαντικο αυτο. Τη φορα που εκανα τα beef ribs ειχε υπερχυλισει ο λιποσυλεκτης απο ζουμια και μου τα εκανε ολα χαλια οτι ειχα απο κατω.

Δημοσ.

Μις τσίμπησα την Kenton με 4 καυστήρες συν τα bonus της Coral...

229 ήταν πάρα πολύ τίμια τιμή για ανά προσπεράσω. 1 ψήσιμο η 2 Μαξ την εβδομάδα.

Στα συν της τα 3 χρόνια εγγύηση και τα φτηνά αξεσουάρ.

 

 

Δημοσ.

Νομιζω στα 200€ ειναι οτι καλυτερο, βαση των οσων εχουν γραψει καποιοι κατοχοι εδω μεσα. Γραψτε και εντυπωσεις οσοι την αγορασατε να ξερουμε, ειτε ειστε πρωτη φορα με αεριο, ειτε εχετε εμπειρια.

 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nick.dilliger είπε

Μις τσίμπησα την Kenton με 4 καυστήρες συν τα bonus της Coral...

229 ήταν πάρα πολύ τίμια τιμή για ανά προσπεράσω. 1 ψήσιμο η 2 Μαξ την εβδομάδα.

Στα συν της τα 3 χρόνια εγγύηση και τα φτηνά αξεσουάρ.

 

 

μου πίανει πολύ χώρο στο μπαλκόνι ρε γμτ. Ειδάλλως ειναι πολύ καλή τιμή! 

6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομιζω στα 200€ ειναι οτι καλυτερο, βαση των οσων εχουν γραψει καποιοι κατοχοι εδω μεσα. Γραψτε και εντυπωσεις οσοι την αγορασατε να ξερουμε, ειτε ειστε πρωτη φορα με αεριο, ειτε εχετε εμπειρια.

 

θέλει 6-8 εργάσιμες να έρθει! 

Βλέπω εξαντήθηκαν της σειράς Kenton με 3 και 4 καυστήρες! 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, squib είπε

Χρήση 1-2 ψησήματα το μήνα.

Τις υπολλοιπες μερες τι τρως;;; πλακα κανω... θα δεις ποσο ευκολο ειναι και ποσο νοστιμο και θα ψηνεις χαλαρα 1-2 φορες τη βδομαδα. Εγω χτες εψησα μεσημερι και βραδυ :P 

  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, squib είπε

μου πίανει πολύ χώρο στο μπαλκόνι ρε γμτ. Ειδάλλως ειναι πολύ καλή τιμή! 

θέλει 6-8 εργάσιμες να έρθει! 

Βλέπω εξαντήθηκαν της σειράς Kenton με 3 και 4 καυστήρες! 

Έβαλα αμέσως και μου έβγαλε παράδοση σε 1-2 εργάσιμες.

 

Μπαλκόνι έχω 28 μέτρα σε σχήμα Π με φάρδος 1.80. Κάπου θα βρεθεί χώρος...

Μαζεύουν και τα πλαϊνά άλλωστε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Τις υπολλοιπες μερες τι τρως;;; πλακα κανω... θα δεις ποσο ευκολο ειναι και ποσο νοστιμο και θα ψηνεις χαλαρα 1-2 φορες τη βδομαδα. Εγω χτες εψησα μεσημερι και βραδυ :P 

είχα ψησταριά απλά σάπισε μετά από 12 χρόνια.  άντε να γίνει 1 την εβδομάδα . Δε τρώω πιο συχνά κόκκινο κρέας. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, squib είπε

είχα ψησταριά απλά σάπισε μετά από 12 χρόνια.  άντε να γίνει 1 την εβδομάδα . Δε τρώω πιο συχνά κόκκινο κρέας. 

Koτοπουλο, ψαρι, λαχανικα κλπ τρως φανταζομαι. Αλλα αφου ειχες ψησταρια ξερεις τι μπορεις να κανεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nick.dilliger είπε

Έβαλα αμέσως και μου έβγαλε παράδοση σε 1-2 εργάσιμες.

 

Μπαλκόνι έχω 28 μέτρα σε σχήμα Π με φάρδος 1.80. Κάπου θα βρεθεί χώρος...

Μαζεύουν και τα πλαϊνά άλλωστε.

σε μένα γιατί έλεγε 6-8 μέρες ρε γμτ? εγώ εγω πλάτος 2 μέτρα αλλα μήκος 17 και θα πάρει το χώρο της προηγούμενης

1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Koτοπουλο, ψαρι, λαχανικα κλπ τρως φανταζομαι. Αλλα αφου ειχες ψησταρια ξερεις τι μπορεις να κανεις.

δε ψήνω τίποτα από αυτα στη ψησταριά να σου πω την αλήθεια. Βαριέμαι. Για κάποιες ωραίες κοπές την έχω ή αν μαζευτούμε παρέα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

καλησπερα στην ομαδα

εχει ψησει ποτε κανεις ρολο κοτοπουλο/χοιρινο (οχι σουβλα) ?

αν μπορειτε αναφερετε χρονους ψησιματος και θερμοκρασια... επισης θα πρεπει να μπει σε γαστρα η πυρεξ η μπορει να κατσει απλα στη μεση οπως βαζουμε το κοτοπουλο πεταλουδα πχ ?

Εκανα τα χριστουγεννα εγω. Σε πυρεξ θα το βαλεις γιατι εχει πολλα ζουμια που δεν θες να φυγουν . Πρωτα σε τηγανι να το θωρακισεις γυρω γυρω και μετα τυλιγεις με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο σαν καραμελα αφου του εχεις βαλεις μυρωδικα και λιγο βουτυρακι λιωμενο. Εμενα μου πηρε αν θυμαμαι καλα λιγο πανω απο τις 2 ωρες στους 200 και κατι βαθμους και βγηκε πολυ καλο . 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, james9tito είπε

Εκανα τα χριστουγεννα εγω. Σε πυρεξ θα το βαλεις γιατι εχει πολλα ζουμια που δεν θες να φυγουν . Πρωτα σε τηγανι να το θωρακισεις γυρω γυρω και μετα τυλιγεις με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο σαν καραμελα αφου του εχεις βαλεις μυρωδικα και λιγο βουτυρακι λιωμενο. Εμενα μου πηρε αν θυμαμαι καλα λιγο πανω απο τις 2 ωρες στους 200 και κατι βαθμους και βγηκε πολυ καλο . 

να υποθεσω indirect το εκανες ?

χρησιμοποιησες θερμομετρο για να το βγαλεις η με το ματι πηγες ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ritualistic είπε

να υποθεσω indirect το εκανες ?

χρησιμοποιησες θερμομετρο για να το βγαλεις η με το ματι πηγες ?

Ναι ειχα ανοιξει τους 2 ακριανους καυστηρες. Θερμομετρο δεν ειχα τοτε οποτε πηγα με το ματι. Στο τελος ανοιξα το κουκουλι που του ειχα φτιαξει και το εψησα αλλη μιση περιπου ωρα ενω το περιεχυνα με ενα μιγμα που εφτιαξα με μελι, ζαχαρη και καποια μπαχαρικα. 

  • Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, james9tito said:

Εκανα τα χριστουγεννα εγω. Σε πυρεξ θα το βαλεις γιατι εχει πολλα ζουμια που δεν θες να φυγουν . Πρωτα σε τηγανι να το θωρακισεις γυρω γυρω και μετα τυλιγεις με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο σαν καραμελα αφου του εχεις βαλεις μυρωδικα και λιγο βουτυρακι λιωμενο. Εμενα μου πηρε αν θυμαμαι καλα λιγο πανω απο τις 2 ωρες στους 200 και κατι βαθμους και βγηκε πολυ καλο . 

Αντί για pyrex μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα αλουμινένια ταψακια μιας χρήσης που πουλάνε τα s/m ? Η κάνα παλιό ταψί από γαλακτομπουρεκο πχ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...